Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
Geldi , bir bayan götürmem gerekiyor yaziyor. Sana soracaktim gelirmisin diye
doğru düşünmüşsün kendisinin bizi baydığına çoğu kez şahit olduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

doğru düşünmüşsün kendisinin bizi baydığına çoğu kez şahit olduk
Leipizigin oyuncusu Forsberg bu sezon 22 assist yaparak rekora imza atmış Bundesligada. 22 assist sayısı ekstra bir durum yani.
Biz forvetsiz 5 gol atıp 17 assist yapan oyuncuyu gönderip yılda 3-4 assist yapan Belhandayı alacağız. Bunu hangi mantıkla açiklayabilir biri?
Gidip Boudebouzu almak var.
Leipizigin oyuncusu Forsberg bu sezon 22 assist yaparak rekora imza atmış Bundesligada. 22 assist sayısı ekstra bir durum yani.
Biz forvetsiz 5 gol atıp 17 assist yapan oyuncuyu gönderip yılda 3-4 assist yapan Belhandayı alacağız. Bunu hangi mantıkla açiklayabilir biri?
Gidip Boudebouzu almak var.
Yarısını akhisar alanya maçlarında yaptı zaten.
Onu geç bundesliga ile bizim çöp ligini bir mi tutuyorsun. Wesley in gitme zamanı geldi arkadaş anlayın işte. Şu fanatizmi bir kenara bırakın. Bahsedildiği gibi 8M ise cidden fena kazık ama bu Wesley'in yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor...
OptaCan @OptaCan
427 - Bu sezon birbirleriyle en fazla paslaşan Galatasaraylılar (toplam 427):
SneijderBruma: 228
BrumaSneijder: 199.
Telepati.
Ekleme yapiyim: Adam bu takımda tam 22 gole direk katkı yapmiş bir oyuncu. Kim bilir diye gollerdeki payını sayarsak bu rakam nerelere çikar.
Asistin asistlerini de sayarsan 40-50 gol.
Robbeni al gel lan
Hadi yav :/
2-3 sene sonra futbolu birakacakmis. Zaten 1 sene daha Bayern'de. Ondan sonra Groningen kulubune geri doner bence.Hadi yav :/
bizim ligde ölüsü oynardı
OptaCan @OptaCan
427 - Bu sezon birbirleriyle en fazla paslaşan Galatasaraylılar (toplam 427):
SneijderBruma: 228
BrumaSneijder: 199.
Telepati.