ortaya karakter koymayacaksa messi olsa farketmez tudorun anlattıkları beni rahatsız etti kararını versin kariyerine yakışır ağırlığı sahaya ve saha dışına yansıtsın ya da gitsin

Cimbom Haber ‏ @CimbomHaberTR
Seni ite, köpeğe YEDİRMEYİZ! #KalBizimleWes

Parçalı Peşinde‏ @ParcaliPesinde
Sen, en güzel hikayelerin başlangıcı gibiydin..
#KalBizimleWes

Peşindeyiz‏ @PesindeyizApp

Bir gülüşü var, sanırsın Dursun istifa etmiş. #KalBizimleWes

Biriz Birlikteyiz! #KalBizimleWes

Seni harcamalarına izin vermeyeceğiz!
#KalBizimleWes

Acaba Tudor Belhanda'yı 3-4-2-1 gibi sistemlerde kullanmak için mi aldı demiştim dörtlü defans oynayacağı kesinleşti

Şimdi Belhanda geldiğine göre + olarak sürekli Tudor'un Sneijder hakkında kaçak cevaplar vermesi nedeniyle Wesley %90 gidecek diyebiliriz

İyi mi olur kötü mü olur zaman gösterir ama Galatasaray formasıyla dünyanın en önemli 10 numaralarından birisini doya doya izledik

Cimbom Haber ‏ @CimbomHaberTR
Seni ite, köpeğe YEDİRMEYİZ! #KalBizimleWes

Sen, en güzel hikayelerin başlangıcı gibiydin..
#KalBizimleWes

Bir gülüşü var, sanırsın Dursun istifa etmiş. #KalBizimleWes

Biriz Birlikteyiz! #KalBizimleWes

Seni harcamalarına izin vermeyeceğiz!
#KalBizimleWes

Oh dear !!! :red:

Seneye cogunuzu cok merak ediyorum. Bu sezonu "kurtaran" Bruma ve Sneijder olmayacak. Sneijder'i Belhanda denilen cöp ile degistiriyoruz. Tam Gomis alindi, hem kanat hemde Sneijder yok . Yapacaginiz isi

Seneye cogunuzu cok merak ediyorum. Bu sezonu "kurtaran" Bruma ve Sneijder olmayacak. Sneijder'i Belhanda denilen cöp ile degistiriyoruz. Tam Gomis alindi, hem kanat hemde Sneijder yok . Yapacaginiz isi

Zoruma giden şey Sneijder'i Drogba'dan başka adam akıllı bir forvet ile kullanamadan gidecek adam

Bruma tamam da, Sneijder sadece 10-12 mac iyi oynayarak sezonu nasil kurtariyor? Gecen sene 6., bu sene de 4. oldugumuzu da unutmadan

Sneijder 15 assist yapti sezonu kurtaran adam hadi öyle olsun diyelim peki Yasin ?

Sneijder kadar skora katkisi oldu ama gitsin diyoruz,neden?

Sneijder gibi Yasin de sahada takima Zarar verdigi icin olabilir mi

sneijderden verim almak için iyi bir kanada ihtiyacımız var dediniz dediniz

herif kanada takımına transfer oldu sizin yüzünüzden

Asil olay sadece kücük takimlara karsi birsey yapti diyen insanlar. La o kücük takimlari bile yenemiyordun Sneijder olmasaydi

Ben öyle çok Sneijder hayranı bir adam değilim öyle şu futbolcu olmazsa olmaz modundan çıktım Bruma gittikten sonra

Doğru bir planlama yapılanma ile yerinin dolacağını bilsem Bruma-Sneijder gibi adamların gitmesine de karşı çıkmam ama bu adamların yerini dolduracak kişi Belhanda filan değil Juan Mata seviyesinde adamlar anca doldurur Sneijder'in yerini

Ama şöyle bişey var sırf ne olduğu belirsiz Tudor'un oyun planına uymuyor diye dünyada 10 numara deyince akla gelen birkaç isimden biri Sneijder'i hayvan gibi maliyetler ile Belhanda ile değiştirmek neyin nesidir ?

Sneijder hakkındaki görüşlerim karışık aldığı fazlaca ücret son 2 yıldır büyük maçlarda hayalete bağlaması filan

Bir yandan da adamın arkasında Tolga-Selçuk önünde Eren varken 5 gol 17 asist yapmış bu adam

Ben öyle çok Sneijder hayranı bir adam değilim öyle şu futbolcu olmazsa olmaz modundan çıktım Bruma gittikten sonra

Doğru bir planlama yapılanma ile yerinin dolacağını bilsem Bruma-Sneijder gibi adamların gitmesine de karşı çıkmam ama bu adamların yerini dolduracak kişi Belhanda filan değil Juan Mata seviyesinde adamlar anca doldurur Sneijder'in yerini

Ama şöyle bişey var sırf ne olduğu belirsiz Tudor'un oyun planına uymuyor diye dünyada 10 numara deyince akla gelen birkaç isimden biri Sneijder'i hayvan gibi maliyetler ile Belhanda ile değiştirmek neyin nesidir ?

Sneijder hakkındaki görüşlerim karışık aldığı fazlaca ücret son 2 yıldır büyük maçlarda hayalete bağlaması filan

Bir yandan da adamın arkasında Tolga-Selçuk önünde Eren varken 5 gol 17 asist yapmış bu adam

gercek disi
(akil okumayi kesfetmedigin taktirde, that is)

Bruma eyvallahta Sneijder hiç bir şey kurtarmadı
Bunda anlaşalım lütfen

Tşk.

10298_oc291.jpg

Yolun açık olsun. Zwolle'de başarılar dilerim

Geri
Üst Alt