Bilgi Adnan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2017
- 340
- 158
- 343
ortaya karakter koymayacaksa messi olsa farketmez tudorun anlattıkları beni rahatsız etti kararını versin kariyerine yakışır ağırlığı sahaya ve saha dışına yansıtsın ya da gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cimbom Haber @CimbomHaberTR
Seni ite, köpeğe YEDİRMEYİZ! #KalBizimleWes
İnandık Biz Sizlere @inandkbzszlereBunun gibi salakça tweetleri foruma taşımayalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cimbom Haber @CimbomHaberTR
Seni ite, köpeğe YEDİRMEYİZ! #KalBizimleWes
Parçalı Peşinde @ParcaliPesinde
Sen, en güzel hikayelerin başlangıcı gibiydin..
#KalBizimleWes
Peşindeyiz @PesindeyizApp
Bir gülüşü var, sanırsın Dursun istifa etmiş. #KalBizimleWes
Peşindeyiz @PesindeyizApp
Biriz Birlikteyiz! #KalBizimleWes
Parçalı Peşinde @ParcaliPesinde
Seni harcamalarına izin vermeyeceğiz!
#KalBizimleWes
Seneye cogunuzu cok merak ediyorum. Bu sezonu "kurtaran" Bruma ve Sneijder olmayacak. Sneijder'i Belhanda denilen cöp ile degistiriyoruz. Tam Gomis alindi, hem kanat hemde Sneijder yok . Yapacaginiz isi
Seneye cogunuzu cok merak ediyorum. Bu sezonu "kurtaran" Bruma ve Sneijder olmayacak. Sneijder'i Belhanda denilen cöp ile degistiriyoruz. Tam Gomis alindi, hem kanat hemde Sneijder yok . Yapacaginiz isi
Zoruma giden şey Sneijder'i Drogba'dan başka adam akıllı bir forvet ile kullanamadan gidecek adam
Asil olay sadece kücük takimlara karsi birsey yapti diyen insanlar. La o kücük takimlari bile yenemiyordun Sneijder olmasaydi
Ben öyle çok Sneijder hayranı bir adam değilim öyle şu futbolcu olmazsa olmaz modundan çıktım Bruma gittikten sonra
Doğru bir planlama yapılanma ile yerinin dolacağını bilsem Bruma-Sneijder gibi adamların gitmesine de karşı çıkmam ama bu adamların yerini dolduracak kişi Belhanda filan değil Juan Mata seviyesinde adamlar anca doldurur Sneijder'in yerini
Ama şöyle bişey var sırf ne olduğu belirsiz Tudor'un oyun planına uymuyor diye dünyada 10 numara deyince akla gelen birkaç isimden biri Sneijder'i hayvan gibi maliyetler ile Belhanda ile değiştirmek neyin nesidir ?
Sneijder hakkındaki görüşlerim karışık aldığı fazlaca ücret son 2 yıldır büyük maçlarda hayalete bağlaması filan
Bir yandan da adamın arkasında Tolga-Selçuk önünde Eren varken 5 gol 17 asist yapmış bu adam
Bruma eyvallahta Sneijder hiç bir şey kurtarmadıSeneye cogunuzu cok merak ediyorum. Bu sezonu "kurtaran" Bruma ve Sneijder olmayacak. Sneijder'i Belhanda denilen cöp ile degistiriyoruz. Tam Gomis alindi, hem kanat hemde Sneijder yok . Yapacaginiz isi
Bruma eyvallahta Sneijder hiç bir şey kurtarmadı
Bunda anlaşalım lütfen
Tşk.