Deniz turuc 11 gol 11 asist
olcan adin 5 gol 8 assist
batalla 9 gol 6 asist

gecen sezon
djalma 7 gol 8 asist
sneijder 5 - 7

ondan onceki
ekici 9 gol 11 asist
birlo 6 gol 10 asist
sercan 8 - 10
volkan sen 12 - 10
tunay 5 - 9
burhan 6 - 7
josue 7 - 6
sneijder 10 - 2 (14-15 yani bu sezondan cok daha iyi oynadigi sezon)

sonuc: siradan topcularin bile istatistik show yapabildigi bir lig. ha kacan gol falan diyecekseniz herkes gol kaciriyor
istatistikler yaniltici olabiliyor 14-15 vs 16-17 orneginde oldugu gibi onemli olan performans ki sneijderin eski perfomansinda olmadigi ve fizik olarak geriledigini inkar edecek kisi olmamali

Ben öyle çok Sneijder hayranı bir adam değilim öyle şu futbolcu olmazsa olmaz modundan çıktım Bruma gittikten sonra

Doğru bir planlama yapılanma ile yerinin dolacağını bilsem Bruma-Sneijder gibi adamların gitmesine de karşı çıkmam ama bu adamların yerini dolduracak kişi Belhanda filan değil Juan Mata seviyesinde adamlar anca doldurur Sneijder'in yerini

Ama şöyle bişey var sırf ne olduğu belirsiz Tudor'un oyun planına uymuyor diye dünyada 10 numara deyince akla gelen birkaç isimden biri Sneijder'i hayvan gibi maliyetler ile Belhanda ile değiştirmek neyin nesidir ?

Sneijder hakkındaki görüşlerim karışık aldığı fazlaca ücret son 2 yıldır büyük maçlarda hayalete bağlaması filan

Bir yandan da adamın arkasında Tolga-Selçuk önünde Eren varken 5 gol 17 asist yapmış bu adam

İsim olarak evet,performans olarak HAYIR

Bize isim değil,performans gerek

Sneijder Zwolle'ye

maclari izlemedigin belli anlasilan
Her maçı izledim.

Bruma bizi taşıdı ama Sneijder'in zarar verdiği,leş gibi oynadığı çok maç var

Sneijder fan boys maçlardan sonra bu başlığa giremedi tüm sene boyunca, şimdi yine inlerinizden çıktınız :D

Dünya yıldızı diye herkesin göbekli çürük portakal'ı kutsamasını bekliyorsunuz ama herkes dünya yıldızı fetişine sahip değil.

Her maçı izledim.

Bruma bizi taşıdı ama Sneijder'in zarar verdiği,leş gibi oynadığı çok maç var

Sneijder fan boys maçlardan sonra bu başlığa giremedi tüm sene boyunca, şimdi yine inlerinizden çıktınız :D

Dünya yıldızı diye herkesin göbekli çürük portakal'ı kutsamasını bekliyorsunuz ama herkes dünya yıldızı fetişine sahip değil.

cogu kisi degil tek kisiyim bu bir.
Ikincisi cezali olmadigim zamanlarda hep yazmisimdir bu konuya
ücüncüsü bullshit

Neyi bullshit ya eleştiren oldu mu linç ediliyor hemen

Uğur Karakullukçu'ya yapılan linç bu forumda da yapılıyor, sonuç olarak o kapıya çıkıyor

Uğur Karakullukçu hic sabri,semih,selcuk gibi cöpleri elestirdimi? Hayir mi? Haketmis lincleri (senden yeni duydum bak )

sneijder hayranlari tudoru sevmiyor ama sneijder sezon sonuna dogru fitlesti, onumuzdeki sezon daha da fit olursa gayet iyi oynayabilir. rikerink donemindeki gibi acun turnuvasina katilan yattara gibi sahaya cikarsa bisey yapamaz. belhandayla da birlikte oynayabilirler sonucta b.handa balotelliyle oynamis biri. illa gitsin denemez cunku brumanin gitmesi ile ilerde kaliteli topcuya ihtiyacimiz var. tudor da sneijderin performansini yukariya tasiyabilecek biri

Uğur Karakullukçu hic sabri,semih,selcuk gibi cöpleri elestirdimi? Hayir mi? Haketmis lincleri (senden yeni duydum bak )
Hayır mı? Ben izledim yerlileri en çok eleştiren yorumcu o

Selçuk'u eleştiriyor, hatta Selçuk'u GS'da ki ağalığı artık bitti bundan sonra ilk planda olmayacak demişti geçenlerde

Aldıkları yüksek maaşları da vurguluyor hep

Hakettiği falan yok. Dünya yıldızı hastalığı var bu ülkede saçma bir şekilde, koca sezonu kötü geçiren adama laf ettirilmiyor.

yes he did
twitterina bak. sezon bittikten sonra sneijderle ilgili ilk postunda linc edildi herif ama maclarin bitiminden hemen sonra (ve sezon boyunca aslinda) dedigin heriflere pek cok saldirisi olmus.

sneijder hayranlari tudoru sevmiyor ama sneijder sezon sonuna dogru fitlesti, onumuzdeki sezon daha da fit olursa gayet iyi oynayabilir. rikerink donemindeki gibi acun turnuvasina katilan yattara gibi sahaya cikarsa bisey yapamaz. belhandayla da birlikte oynayabilirler sonucta b.handa balotelliyle oynamis biri. illa gitsin denemez cunku brumanin gitmesi ile ilerde kaliteli topcuya ihtiyacimiz var. tudor da sneijderin performansini yukariya tasiyabilecek biri

İşte katılabileceğim bir yorum. Rikirik döneminde g*tü başı dağıtmış, şut atmaktan tırsan bir herif idi.

Hayır mı? Ben izledim yerlileri en çok eleştiren yorumcu o

Selçuk'u eleştiriyor, hatta Selçuk'u GS'da ki ağalığı artık bitti bundan sonra ilk planda olmayacak demişti geçenlerde

Aldıkları yüksek maaşları da vurguluyor hep

Hakettiği falan yok. Dünya yıldızı hastalığı var bu ülkede saçma bir şekilde, koca sezonu kötü geçiren adama laf ettirilmiyor.

sonda yazdigimi oku hayir mi soruydu

çakma conte taraftarın önüne attı sneijderi ve kötü göstermeye çalıştı bakıyorum da başarmış gibi duruyor. takımda en çok beğendiği 2 adamdan biri selçuk ve de kimse bu konuda çakma conteyi en ufak bi şekilde eleştirmiyor veya selçukun adını ağzına alan yok.

Giderse burası ağlama duvarı olur

Sneijderi haklı olarak eleştiren üyelere hakaret eden fanboyslar konuyu işgal edip tarihi yeniden yazmaya çalışırlar artık

Şimdiden söyleyelim

Hayalperestsiniz snijder bir yere gitmeyecek bu yolun sonu 4-3-2-1 de uclu orta sahada selcukun tekmeyi yiyip sneijderin sol icte oynamasi.
Kanatsiz oyunda beklerden yararlanacagiz oraya iki tane alves lazim biz ota boka para saciyoruz çok fena patlayacagiz cok fena

çakma conte taraftarın önüne attı sneijderi ve kötü göstermeye çalıştı bakıyorum da başarmış gibi duruyor. takımda en çok beğendiği 2 adamdan biri selçuk ve de kimse bu konuda çakma conteyi en ufak bi şekilde eleştirmiyor veya selçukun adını ağzına alan yok.

neden boyle birsey yapsin ve nasil yapsin bu 1, ikincisi takimda en begendigi 2 adamdan biri selcuk iddiasi neye dayanarak yapilmistir

Giderse burası ağlama duvarı olur

Sneijderi haklı olarak eleştiren üyelere hakaret eden fanboyslar konuyu işgal edip tarihi yeniden yazmaya çalışırlar artık

Şimdiden söyleyelim

yanlışın var sneijder giderse sezon ortası burası ağlama duvarı olur. tudora güvenip takımın en kaliteli 2 futbolcusundan birini yerden yere vuran(üstelik takımda sneijderden önce eleştirilmesi gereken tonlarca adam varken) kadir kıymet bilmezler tarafından

yanlışın var sneijder giderse sezon ortası burası ağlama duvarı olur. tudora güvenip takımın en kaliteli 2 futbolcusundan birini yerden yere vuran(üstelik takımda sneijderden önce eleştirilmesi gereken tonlarca adam varken) kadir kıymet bilmezler tarafından

O tonlarca adam yeterince elestiriliyor zaten

Yoksa Sneijderin konusunda Semih Kayayı mı tartışalım

bb0e2a3924d4937afe0b1d4486953ea5.jpg

Geri
Üst Alt