200w.gif

200w.gif

200w.gif

giphy.gif

Burada mı kalacaksın Wes? :heart::heart::heart::heart:

Giderseeen seni ararim
Gidersen can alirim
Sonra canima kiyarim
Haberin olsuuuhunn

kendisini çok seviyorum, aldığı para da geldiği dönem, yapılan kontrat vs. göz önüne aldındığından son derece normaldir. sözleşmesinde 10 temmuzda önce sezonu açmaz maddesi varsa o tarihten önce gelmemek de hakkıdır. buraya kadar tamam ama brohom nickli yazarın da söylediği üzere mademki takımı çok seviyorsun ve mademki kaptanlardan birisin o zaman gelir, böyle bir sezonda erkenden açarsın sezonu kendi adına, herkese örnek olursun. açmadın diye seni suçlamam, profesyonelsindir, sözleşmde madde vardır, hakkındır ama o zaman o sözleşmede yazan rakamların karşılığını verip vermediğini başka türlü sorgulamaya başlarım. 10 temmuzdan sonra kampa gelecek senede 4 milyon euro üzeri kazanacaksan bana da derbi alacaksın tek başına.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(affeder mi jardel - 30 haziran 2017 16:26)

[TD="class: ei"][/TD]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"][/TD]

çok güzel yazmış

kendisini çok seviyorum, aldığı para da geldiği dönem, yapılan kontrat vs. göz önüne aldındığından son derece normaldir. sözleşmesinde 10 temmuzda önce sezonu açmaz maddesi varsa o tarihten önce gelmemek de hakkıdır. buraya kadar tamam ama brohom nickli yazarın da söylediği üzere mademki takımı çok seviyorsun ve mademki kaptanlardan birisin o zaman gelir, böyle bir sezonda erkenden açarsın sezonu kendi adına, herkese örnek olursun. açmadın diye seni suçlamam, profesyonelsindir, sözleşmde madde vardır, hakkındır ama o zaman o sözleşmede yazan rakamların karşılığını verip vermediğini başka türlü sorgulamaya başlarım. 10 temmuzdan sonra kampa gelecek senede 4 milyon euro üzeri kazanacaksan bana da derbi alacaksın tek başına.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png

çok güzel yazmış

Doğru yazmışta.Şuan fena kadro kurulmuyor.Bu düzende görmek lazım.Eğer aynı tas aynı hamam giderse zaten mevcut desteği de kaybeder.Ama şuan için göndermek doğru değil.Belhanda nasıl çıkacak belli değil.Selçuk gene soru işareti iyi olacağını da sanmıyorum.Klasik yerli yatışında adam.

yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png

çok güzel yazmış

belhanda da 4 milyon üzeri alıyor bi zahmet o tek başına alır artık derbileri

belhanda da 4 milyon üzeri alıyor bi zahmet o tek başına alır artık derbileri

Futbol sanirim tek bir futbolcu ile oynaniyor 90 dakika da her derbiyi tek basina almasi bekleniyor.

Fener macinda Garry ye asisti yendi, Besiktas macinda Josue'ye asisti yendi, 2 IBB macinda Bruma ve Poldi ye iki gollük pasi vardi. Bunlar ne olacak peki.

Eren ne güne duruyor, Bruma Podolski Selcuk Yasin falan ne güne duruyor derbilerde. Onlarin hic sucu yok mu.

Zannedersin ki sneijder her sezon 10 üzerinde assist yapiyor. Ortalama assist sayisi 5-6 her sene sneijderin. Sürekli etrafindaki oyunculara laf atiyorsunuz, kariyerinde belki 10 yil sonra ilk defa 10 üzeri assist, hatta 15 assist yaptiran adamlara yatsin, kalksin dua etsin bu sene.

YouTube

Zannedersin ki sneijder her sezon 10 üzerinde assist yapiyor. Ortalama assist sayisi 5-6 her sene sneijderin. Sürekli etrafindaki oyunculara laf atiyorsunuz, kariyerinde belki 10 yil sonra ilk defa 10 üzeri assist, hatta 15 assist yaptiran adamlara yatsin, kalksin dua etsin bu sene.

YouTube

Bu mantıkla takım arkadaşları kaç assistini yedi onu da sayalım o halde kardeş. Josue ve Garryle başlayabiliriz.

YouTube

he iste tam bunu bekledim senden. Habire oyuncular kacirir olur böyle seyler diyen, BUNU örnek olarak veriyor. Sneijder oyunculara sövsün o zaman bjk ve fener macinda assistlerini yediler diye.

adam sezon toplamında 4 asisti zor yapıyor :D sezon toplamında 10 asist yapsın başarı sayarım gol sayısından fazla ümidim yok

türkiye ligi nerde fransa ligi nerde kalite farkı var, olmasa çok daha ucuza alırız zaten. belki de esamesi okunmaz belhandanın bu fark olmasa kimler kimler gelir.
belhanda hırslı bir oyuncu belli olmaz uyum sağlarsa müthiş işler de yapabilir , fos da çıkabilir.

amaç galatasaraya hizmet son zamanlarda dibe vuran marka değerini yükseltmek, tekrar avrupa kulübü haline gelmek. hangi kadro bunu yapabiliyorsa başımızın üstünde yeri var.

Bu mantıkla takım arkadaşları kaç assistini yedi onu da sayalım o halde kardeş. Josue ve Garryle başlayabiliriz.

Ne demek aga ya, hangi dünyada ileriye verdigin her pas gol oluyor ?

Su son maclarda orta sahada Sinan Gümüs ile al ver yapti, adam orta sahadan sprint atip gol atti, bu da assist sayildi galiba.

YouTube
eren mi yaptırdı hahaha hiç güleceğim yoktu :D sneijderin gol ortalamasıyla belhandanın gol ortalamasını da bi zahmet kıyaslasana bay marjinal

Son düzenleme:
Kalacağını düşünüyorum. Bu sene kalmanda hem senin hem bizim için fayda var. Egonu bir kenara bırakıp gerçek bir kaptan gibi takımı sahiplenmeni bekliyorum. Takımın Avrupa Ligi'nde oynayacak olması senin açından da önemli. Takımın seneye olası bir Ş.Ligi katılımı için de ayağa kalkışında senin gibi birisine ihtiyacı var. Umarım aklını başına toplarsın Wesley.

Su son maclarda orta sahada Sinan Gümüs ile al ver yapti, adam orta sahadan sprint atip gol atti, bu da assist sayildi galiba.

sneijder özelinde söylemiyorum transfermarktın asist kriterleri resmen komedi

2-3 sene önce selçuk inanın kendisine yapılan faulü frikikten mi penaltıdan mı ne gole çevirmesine hem asist hem gol yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam

he iste tam bunu bekledim senden. Habire oyuncular kacirir olur böyle seyler diyen, BUNU örnek olarak veriyor. Sneijder oyunculara sövsün o zaman bjk ve fener macinda assistlerini yediler diye.

Kafanda birseyler kuruyorsun, bir tezzat cikarmak istiyorsun, ama yetmiyor birseyler, basaramiyorsun.
Mesele iki pozisyonu kacirma meselesi degil, kimse sneijderin paslarini gecen seneki mevcut takim kadar iyi degerlendiremedi.

Ben öyle birşey söylemedim Adem kardeş. Ama futbolda öyle mantık doğru olmaz diye düşünüyorum, ona karşılık dedim. Ayrıca net gol pasları güme gitti. Kötü pas sonrası bir şekilde gole çevirenleri bu şekilde yorumluyorsak, iyi pas sonrası gol olmayanlarıda hesabın içine katalım.

Kafanda birseyler kuruyorsun, bir tezzat cikarmak istiyorsun, ama yetmiyor birseyler, basaramiyorsun.
Mesele iki pozisyonu kacirma meselesi degil, kimse sneijderin paslarini gecen seneki mevcut takim kadar iyi degerlendiremedi.
o yüzden mi 4. olduk.gören de takım süper kalite adamlarla dolu sanacak

Son düzenleme:

bu da basit. Sneijder bizde ilk defa ortalama bir forvetle (Drogba dan sonra) ve adam gibi bir kanat oyuncusu ile oynadi. Zaten sezon sonu istatistiklerine bakildiginda belli oldu bu . En cok paslasma Bruma ileydi. Gomis ile daha'da rahatlar Sneijder. Cünkü bu sefer önde top tutan bir adam var. Yer acabilen. Birde bi kanat oyuncusu lazim is tamam.

Senin gibi iki yüzlü olmak da degil isimiz. kivirma hemen

Geri
Üst Alt