eren mi yaptırdı hahaha hiç güleceğim yoktu :D sneijderin gol ortalamasıyla belhandanın gol ortalamasını da bi zahmet kıyaslasana bay marjinal

Yaptirdi demek ki, o vakit kariyerinde bu assist sayilarina yaklastigi herhangi baska bir sezon göster ?

Burak ile Elmander´in de gol sayilarini karsilastiralim mi ?

Zannedersin ki sneijder her sezon 10 üzerinde assist yapiyor. Ortalama assist sayisi 5-6 her sene sneijderin. Sürekli etrafindaki oyunculara laf atiyorsunuz, kariyerinde belki 10 yil sonra ilk defa 10 üzeri assist, hatta 15 assist yaptiran adamlara yatsin, kalksin dua etsin bu sene.

YouTube

Küfür nedir, neden edilir.

bu da basit. Sneijder bizde ilk defa ortalama bir forvetle (Drogba dan sonra) ve adam gibi bir kanat oyuncusu ile oynadi. Zaten sezon sonu istatistiklerine bakildiginda belli oldu bu . En cok paslasma Bruma ileydi. Gomis ile daha'da rahatlar Sneijder. Cünkü bu sefer önde top tutan bir adam var. Yer acabilen. Birde bi kanat oyuncusu lazim is tamam.

Bizde mi oynadi Sneijder kariyeri boyunca ? Peynir ekmek gibi gol atan Burak´i da saymamissin. Drogba herseyi yapiyordu, bizde bir gol atamiyordu.

Senin gibi iki yüzlü olmak da degil isimiz. kivirma hemen

Futbol gibi Fun bir olayda bukadar sahsilesmen, hemde daha dün ne oldugunu bilen adama, karakterin ile ilgili ip uclari veriyor senin ile ilgili.

Yaptirdi demek ki, o vakit kariyerinde bu assist sayilarina yaklastigi herhangi baska bir sezon göster ?

Kariyerinde o assist sayılarına ulaşmaması halde o kadar başarılar elde edip değer görmüş. Bu demektir, Avrupada futbolu istatistiklere göre yorumlamıyorlar, bizim ayıbımız. Senin dert ettiğin nedir Adem kardeş?

yani illa birinin yaptırması lazım, sneijderin o asist performansında kendi becerisinin dahli hiç yok yani. sneijder nefretin algılarını köreltmiş

Son düzenleme:
Yaninda armutlarla oynuyor argumani yanlis

4. Yildizi kazandigimizda o muhtesem performansi sergilerken yaninda selcuk-Yasin-hamit-umut-Burak-sabri yani armutlar oynuyordu

Son 2 sezondur o performansi göremiyoruz cunku yaslandi ve ne yazik ki saldi kendini

Sampiyon olduktan sonra kampa en gec katilan Sneijder'di hatirlarsaniz,riekerink döneminde de yine en gec katilan isim ayniydi (oglunun vaftiz töreni icin)

Tempoyu kaldiramiyor,dogal karsiliyorum cunku yas 33 ama hala mükemmel oynuyor demek mantikli degil

"Istatistikler mini etek gibidir."

- Adem Cakar

Kariyerinde o assist sayılarına ulaşmaması halde o kadar başarılar elde edip değer görmüş. Bu demektir, Avrupada futbolu istatistiklere göre yorumlamıyorlar, bizim ayıbımız. Senin dert ettiğin nedir Adem kardeş?

Kendisine kariyerinin en yüksek assist oranini yasatmis bir takimda, etrafina bok atmak sacma. Sneijder istatistiklerinden bagimsiz cok kötü bir sezon gecirdi. Hatta Istatistik acidan en iyi sezonu bu, ama oyunsal anlamda da en közü sezonu.

Hakan Delikanli'nin cezasi acil kaldirmasini rica ediyorum. Piskopat Adem Cakar'i bitirmek onun isidir, kaos istiyorum.
COCK_FIGHT.JPG

Zannedersin ki sneijder her sezon 10 üzerinde assist yapiyor. Ortalama assist sayisi 5-6 her sene sneijderin. Sürekli etrafindaki oyunculara laf atiyorsunuz, kariyerinde belki 10 yil sonra ilk defa 10 üzeri assist, hatta 15 assist yaptiran adamlara yatsin, kalksin dua etsin bu sene.

YouTube
aga bu kadar saçmalayacağına keşke adamın istatistiklerine baksaydın. interdeki son senesi ve bizdeki ilk senesi hariç, ya gol oranı 10 üstüne çıkmış ya da asist.

İyi de kardeşim bu adam ilk 3 ile yaptığımız maçlarda niye almadı bayrağı eline. İlla ki asist yapıp gol atacak diye bişey yok, takım ruh gibi dolanırken kendisi de takıma uydu dolaştı sahada. Seyirci olarak ruhsuz takımı izlemek zorunda bıraktılar son 2 sezondur.

Selçuk,DJ,Semih...vb 10 isim yazıyorsun gitmesi gereken evvellice. Evet katılıyorum ama adamları tanıyan,bilen,izleyen,seven bir takım yok ki.Satamıyorsun.
Piyasası olan adamlara teklif geliyor. Düzen böyle.

Anca bizim gibi kepaze yönetilen takımlar alıyor; Trabzonun üstüne para verip göndereceğim diye baktığı Cavandayı 2m€'ya. Yarım sezon sonra serbest kalacak Donk'a 2.5m€ vermeyi. Serdar gibi kimseye danışılmadan kişisel olarak alınan sakat birine 4.5m€ bayılmayı. Sighthorsson gibi formayı bile giymeden 800bin€ ödemeyi.
Sonrası muallak anadolu topçusu Garry'e 3.5m€'ya... Uzar gider bu liste.

:D komediye bakın sneijderin madem asisti fazla bunu takıma borclu bu asist istatistigi tek başına bi anlam ifade etmıyor sonucta? O pası gol yapamazsan asist sayılmıyor. Yani takım sneijderi taşımış

yani illa birinin yaptırması lazım, sneijderin o asist performansında kendi becerisinin dahli hiç yok yani. sneijder nefretin algılarını köreltmiş

Ne demek yahu... Bir oyuncunun 16 assist yaptigi sezonda, etrafinda pozisyonlarini kaciriyorlar gibi bok atmak, sacmadir. Cogu zaman paslari, yada dokunuslari bile iyi degerlendirildi bu sezon.

Sneijder geldiğinden bu yana zor ve önemli sayılacak maçlarda gol ve asistler:

2012-2013 yarım sezon:

Real Madrid 1 gol 1 asist
Toplam 4 gol 2 asist

2013-2014 sezonu:
Kopenhag 1 gol
Juventus 1 gol
Chelsea 1 asist
Trabzon 1 asist
Bursa 3 gol
Eskişehir 1 gol
Fenerbahçe 1 gol
Trabzon 2 gol
Bursa Kupa Yarı Final 2 maçta 2 gol
Eskşehir Kupa Final 1 gol
Toplam 17 gol 9 asist

2014-2015 Sezonu
Arsenal 1 asist
Dortmund 1 gol
Fenerbahçe 2 gol
Beşiktaş 1 gol
Trabzon 1 asist
Konya kupa çeyrek final 2 gol
Sivas Kupa yarı final 1 gol 1 asist
Bursa Kupa final 1 asist
Toplam 14 gol 7 asist

2015-2016 Sezonu:
Konya 2 gol
Başakşehir 1 asist
Fenerbahçe 1 asist
Beşiktaş 1 gol
Osmanlı 1 asist
Toplam 5 gol 10 asist

2016-2017 Sezonu:
Beşiktaş Süper kupa 1 asist
Başakşehir 1 asist
Osmanlı 1 gol 1 asist
Toplam 5 gol 17 asist

Genel Toplam 175 Maç 45 gol 44 Asist

Talisca 2016-17 Sezonu
Olympiakos 2 asist
Lyon 2 gol 1 asist
Antalya 1 gol
Galatasaray 1 gol
Trabzon 1 gol

Şimdi büyün bu denklemde BJK'nin durumu bizim durumumuz filan göz önüne alınınca Sneijder çok kötü, büyük maçlarda etkisiz diyenlere ben ne diyeyim?

aga bu kadar saçmalayacağına keşke adamın istatistiklerine baksaydın. interdeki son senesi ve bizdeki ilk senesi hariç, ya gol oranı 10 üstüne çıkmış ya da asist.

Merak etme hafizamda... Kastim lig maclari, diger maclari sayarsan, zaten 40 mac üzerine cikiyor maclar. Züm maclarini sayarsak bu sene poldinin 17 golü var...

Kendisine kariyerinin en yüksek assist oranini yasatmis bir takimda, etrafina bok atmak sacma. Sneijder istatistiklerinden bagimsiz cok kötü bir sezon gecirdi. Hatta Istatistik acidan en iyi sezonu bu, ama oyunsal anlamda da en közü sezonu.

Senin görüşün o yöndedir kardeş. Ben istatistiklere göre yorumlamıyorum performansını. Takımı yönlendirmek vardır, skorerlik vardır. Bir çok etken söz konusu futbolda. Sezon sonu 10 gol boş kaleye atmış olabilirim, bu benim iyi olduğumu ıspatlamaz. Eminim günümüz futbolda bir çok futbol adamı istatistiklere göre oyuncu değerlendirmiyordur. Bir çok dünya yıldızının istatistikleri 10 gol 10 assisti geçmiyor ve buna rağmen ınanılmaz önemli olduklarını kabul ediyorlar.

İyi de kardeşim bu adam ilk 3 ile yaptığımız maçlarda niye almadı bayrağı eline. İlla ki asist yapıp gol atacak diye bişey yok, takım ruh gibi dolanırken kendisi de takıma uydu dolaştı sahada. Seyirci olarak ruhsuz takımı izlemek zorunda bıraktılar son 2 sezondur.

Selçuk,DJ,Semih...vb 10 isim yazıyorsun gitmesi gereken evvellice. Evet katılıyorum ama adamları tanıyan,bilen,izleyen,seven bir takım yok ki.Satamıyorsun.
Piyasası olan adamlara teklif geliyor. Düzen böyle.

Anca bizim gibi kepaze yönetilen takımlar alıyor; Trabzonun üstüne para verip göndereceğim diye baktığı Cavandayı 2m€'ya. Yarım sezon sonra serbest kalacak Donk'a 2.5m€ vermeyi. Serdar gibi kimseye danışılmadan kişisel olarak alınan sakat birine 4.5m€ bayılmayı. Sighthorsson gibi formayı bile giymeden 800bin€ ödemeyi.
Sonrası muallak anadolu topçusu Garry'e 3.5m€'ya... Uzar gider bu liste.
bak ilk aklıma gelen kazandırdığı maçları yazıyorum gerisine bi zahmet siz açıp bakın.
1-0 lık juventus maçı
2-1 lik sağlı sollu fener maçı
1-0 lık mancini dönemi fener maçı
2-0 lık 4.yıldızın geldiği bjk maçı
1-0 lık eskişehir kupa finali

belhanda bunların yarısını yapsın ayakta alkışlarım

Senin görüşün o yöndedir kardeş. Ben istatistiklere göre yorumlamıyorum performansını. Takımı yönlendirmek vardır, skorerlik vardır. Bir çok etken söz konusu futbolda. Sezon sonu 10 gol boş kaleye atmış olabilirim, bu benim iyi olduğumu ıspatlamaz. Eminim günümüz futbolda bir çok futbol adamı istatistiklere göre oyuncu değerlendirmiyordur. Bir çok dünya yıldızının istatistikleri 10 gol 10 assisti geçmiyor ve buna rağmen ınanılmaz önemli olduklarını kabul ediyorlar.

Istatistikler önemsiz degil, ama yaniltabilir. Istatistiklere göre sneijder bu sene Galatasarayda en iyi sezonunu oynadi, ama bu saha ici performansi ile örtüsmüyor.

Sneijder geldiğinden bu yana zor ve önemli sayılacak maçlarda gol ve asistler:

2012-2013 yarım sezon:

Real Madrid 1 gol 1 asist
Toplam 4 gol 2 asist

2013-2014 sezonu:
Kopenhag 1 gol
Juventus 1 gol
Chelsea 1 asist
Trabzon 1 asist
Bursa 3 gol
Eskişehir 1 gol
Fenerbahçe 1 gol
Trabzon 2 gol
Bursa Kupa Yarı Final 2 maçta 2 gol
Eskşehir Kupa Final 1 gol
Toplam 17 gol 9 asist

2014-2015 Sezonu
Arsenal 1 asist
Dortmund 1 gol
Fenerbahçe 2 gol
Beşiktaş 1 gol
Trabzon 1 asist
Konya kupa çeyrek final 2 gol
Sivas Kupa yarı final 1 gol 1 asist
Bursa Kupa final 1 asist
Toplam 14 gol 7 asist

2015-2016 Sezonu:
Konya 2 gol
Başakşehir 1 asist
Fenerbahçe 1 asist
Beşiktaş 1 gol
Osmanlı 1 asist
Toplam 5 gol 10 asist

2016-2017 Sezonu:
Beşiktaş Süper kupa 1 asist
Başakşehir 1 asist
Osmanlı 1 gol 1 asist
Toplam 5 gol 17 asist

Genel Toplam 175 Maç 45 gol 44 Asist

Talisca 2016-17 Sezonu
Olympiakos 2 asist
Lyon 2 gol 1 asist
Antalya 1 gol
Galatasaray 1 gol
Trabzon 1 gol

Şimdi büyün bu denklemde BJK'nin durumu bizim durumumuz filan göz önüne alınınca Sneijder çok kötü, büyük maçlarda etkisiz diyenlere ben ne diyeyim?

Winner oldugu kesin

Ama son 2 sezondur sergiledigi performans ile 4. Yildizi kazandigimizdaki performansinin ayni oldugunu yazanlar var mesela,buna ne demeli ?

Hic kimse kalitesini ve kariyerini tartisamaz Sneijder'in Hagi'den sonra gelmis gecmis en iyi futbolcu

Fakat 2 sezondur harika oynuyor hic bir sorun yok demek mantikli degil

Etrafinda ki oyuncular söyleydi böyleydi diye yazmaya da gerek yok adamin önünde umut oynadi 4. Yildiz sampiyonlugunda

Performans olarak geriledigini Kabul etmek bu kadar zor olmamali

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt