S.a Havaalanına karşılamaya gideceğiz kaptanımızı. Karabük'ten gelmiş köylüye yem etmeyeceğiz. Bruma'yı yediler, Sneijder'in gitmesine izin vermeyeceğiz.

En kötüsü de Galatasaray düşmanlarının yarattığı algıya, kurdukları tuzağa Galatasaray taraftarlarının da düştüğünü görmek. Şimdi gitsin diyenler pişman olacak fakat iş işten geçecek. Elimizde bir dünya markası var sahip çıkalım.

Gi de cek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

S.a Havaalanına karşılamaya gideceğiz kaptanımızı. Karabük'ten gelmiş köylüye yem etmeyeceğiz. Bruma'yı yediler, Sneijder'in gitmesine izin vermeyeceğiz.

En kötüsü de Galatasaray düşmanlarının yarattığı algıya, kurdukları tuzağa Galatasaray taraftarlarının da düştüğünü görmek. Şimdi gitsin diyenler pişman olacak fakat iş işten geçecek. Elimizde bir dünya markası var sahip çıkalım.

Evet talibi olmayan dünya markası

Evet talibi olmayan dünya markası

Sneijder gibi bir markanın her zaman talibi olur ancak takımda topa vurmayı bilmeyen ve çuvalla maaş alan bir sürü futbolcu bozuntusunu bedava versen kimse almaz.

Sizin gibi zihniyetler çoğaldı maalesef. Kazmalara ses çıkarmayıp elindeki yıldızı göndermeye çalışanlar. Ama sahip çıkacağız.

Önce bir gelsin de sen gider karşılarsın sneijder i önce bir tatilini bitirsin ama.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna tekmeyi bastıktan sonra sıra er ya da geç Selçuk,Yasin,Semih gibi çeteci karaktersizlere de gelecek.

Gideceğim yalnız Sneijder'in sözleşmesinde 10 temmuz'a kadar tatil izni yazıyor deniyor. Tabii işinize gelmediği için pek umrunuzda olmamıştır.
Yani diyorsunki takım çalışırken beyzadenin izin yapması eller havada dolaşması normal. Nasılsa ilk maçta şöyle forma üzerindeki armayı bir optumu yeah sesleriyle her şey unutulup gider.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Gitsin istemiyorum ama herkes calisiyor bu tatilde hala takimin ikinci kaptani olarak yakismiyor.

Yani diyorsunki takım çalışırken beyzadenin izin yapması eller havada dolaşması normal. Nasılsa ilk maçta şöyle forma üzerindeki armayı bir optumu yeah sesleriyle her şey unutulup gider.

Yahu yönetim izin vermiş sen hâlâ Sneijder'i suçlama çabasındasın. Yönetime kızsana. İzin verirsen adam geç gelir tabii. Sana işinden izin verseler sen ne yaparsın?

Yahu yönetim izin vermiş sen hâlâ Sneijder'i suçlama çabasındasın. Yönetime kızsana. İzin verirsen adam geç gelir tabii. Sana işinden izin verseler sen ne yaparsın?

Evet yönetım sneijdere zorla izin vermıs

İzin vermişler adam kaçak değil.

Kaldı ki takımda antranman disiplini en yüksek adamlardan birinden bahsediyorsunuz. Bugüne kadar bir Allah'ın kulu da Sneijder çalışmaktan kaçıyor dememiştir, diyemez.

Engin Şişman caliskan bir ustadimiz oldugu icin asla izin istemez. Verilen fazla iznide elinin tersiyle iter.

Dogru konusalim lutfen

Adam sadece bir buçuk sene çevresinde doğru düzgün isimlerle oynadı; onda da gayet iyi oyun ve şampiyonluk geldi.

Resmen 2-3 senedir çöplerle oynuyor. Yanında Yasin; arkasında Bilal, Tolga, Selçuk ile oynayan adama kötü diyoruz. Futbolu hala bireysel bir oyun olarak görüyoruz.

Yazık!

Duygusala bağlayıp "git Galatasaray seni hak etmiyor" demeyeceğim. Bilakis. İnatla, ısrarla kal. "Sözleşmem var, bir yere gitmiyorum" de. Mecburen oynatacaklar seni. O zaman kendini ispat edersin. Gelecek sene sana kal diyenlere eyvallah deyip gidersin.

Gitsin istemiyorum ama herkes calisiyor bu tatilde hala takimin ikinci kaptani olarak yakismiyor.

Bayram tatiline çıktık. Sadece iki gün. (cumartesi - pazar zaten tatil) Pazartesi, salı...

Şirkette bir çok kişi bu hafta gelmedi. İzin istediler verdiler. Kovalım mı!

Dünya'nın bir çok yerinde bir çok oyuncu kampa geç katılır. Ne var bunda. Sneijder sadece bir hafta geç kaldı. Kopan fırtınalara bak. Böyle saçma sapan bahanelerle adamı yıpratılacağına tazminatını verip "git bu takımdan" diyelim.

Geri
Üst Alt