İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten ben Belhanda başlığına Dursunu protesto etseler anlarım ama Belhanda'ya niye sövüyorlar dedimBelhandaya yapılanı ayrı tutuyorum ama protesto etmek taraftarın en doğal hakkı. Bu bazen yönetim yüzünden olur bazen sevilen bir oyuncu üzerinden, bunu alıp milletin taraftarlığını sorgulamak ne kadar doğru.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Diyorum ya Belhanda konusu tamamen saçma, adama sadece keşke kabul etmeseydin denebilir o kadar. Ama Sneijder gittiği için protesto etmek, öyle karar alanların en doğal hakkı. Onlarında düşüncesi takımda yeteneği bile olmayan adamların tutulup, ondan daha kötü durumda olan adamların tutulup sneijderin öcü ilan edilip gönderilmesi Galatasarayın hayrına olmaz düşüncesi. Yani aynısını senin için bu grup diyebilir bunun gibi taraftar olmaz olsun diye çünkü herkes olaya kendi açısından bakıyor.Zaten ben Belhanda başlığına Dursunu protesto etseler anlarım ama Belhanda'ya niye sövüyorlar dedim
Gitmesini istediğim halde oyuncu daha gitmeden formasının verilmesine bende tepki koydum ama gidipte Belhanda'ya sövmüyorum.
Böyle salakça bir davranış olabilir mi? Daha yeni gelen yatırım yapılmış bir oyuncuya bunu yapanlar Galatasaray'ı düşünmüyor demektir.
Sneijder giderse kombine iptal,forma almam diyenler zaten hiç tutmasın Galatasaray'ı daha iyi.
Öyle taraftarlık olmaz.
Tekrar alıntı yapıyorum özür dilerim ama mesela ben bir taraftar olarak digitürk iptal etmem çünkü geçen sezon kötü olsa bile duramıyor izliyordum, her ne kadar kızsam bile.Zaten ben Belhanda başlığına Dursunu protesto etseler anlarım ama Belhanda'ya niye sövüyorlar dedim
Gitmesini istediğim halde oyuncu daha gitmeden formasının verilmesine bende tepki koydum ama gidipte Belhanda'ya sövmüyorum.
Böyle salakça bir davranış olabilir mi? Daha yeni gelen yatırım yapılmış bir oyuncuya bunu yapanlar Galatasaray'ı düşünmüyor demektir.
Sneijder giderse kombine iptal,forma almam diyenler zaten hiç tutmasın Galatasaray'ı daha iyi.
Öyle taraftarlık olmaz.
Seninkini anlarım tabii sevdiğin oyuncunun formasını alırsın daTekrar alıntı yapıyorum özür dilerim ama mesela ben bir taraftar olarak digitürk iptal etmem çünkü geçen sezon kötü olsa bile duramıyor izliyordum, her ne kadar kızsam bile.
Ama mesela forma, bu sene ki parçalı hoşuma gitti mesela alacaktım ama Sneijderin formasını alacaktım, isimsiz forma sevmiyorum. Şimdi mesela alasım yok, belki Gomis diyorum. İşte böyle adamlar forma sattırır kulübe. Gördüğün gibi ben şahsen taraftarlığım da herhangi bir sorun görmüyorum, hadsizlik gibi algılama ama sorgulamaya kalkan herkes ile tartışır böyle bişeye müsade etmem.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ya sen ne diyon bi kerede alıntıla öyle yaz bari benim hakkımda yazıyosun ama ben görmüyorumAz ve öz olmak isteyen asiri akıllı arkadaşlar 3.ligde bir takım tutup az ve öz olabilirler.
Evet, parlak kariyeri olduğu için ortalık yanıyor zaten. Çünkü bu adamın verebilecekleri ortada. Son 2 sezonda kötüymüş. 2 sezondur ortada bi takım olgusu, bi disiplin, bi düzen yok. Salmış olması hiç anormal bi durum değil. Ki yanlış hatırlamıyorsam böyle ortamlarda oyuncuların konsantrasyon kaybının normal olduğunu savunan da sendin.
Pakete bakınca ben de tatmin olamıyorum. Geldiğinden beri her sezon takım geriye gitti, bunu görmeyen kördür. Bu yüzden doğru dürüst verim alamadık ve bu sezon kalıp, sözleşmesi bitince ayrılsa bile hep içimde ukde olarak kalacaktır. Geçen sezon gidebilirdi, 2 sezon önce gidebilirdi ama bu sezon gidecek olması ve bu şekilde olması üzücü (en basit tabirle). Doğru dürüst bir takım kuruluyor ama Sneijder yok.
"Sneijder'in stili" olayı masal. Donk, Selçuk gibi dünyanın bütün antrenmanlarını yeseler bile Tudor'un aklındaki sisteme uymayacak oyuncular kampta ama Sneijder yok. Ve bu bahsettiğimiz Sneijder şu an yaşı ilerlemiş olsa da zamanında Mourinho'nun "Sneijder, Deco ile birlikte en beğendiğim 10 numara çünkü takım ataktayken 9.5, defanstayken 8.5 numara gibi oynuyor" diyerek hem ofansa hem de defansa olan katkısını yücelttiği bi oyuncu. Selçuk'tan 1 yaş büyük. Selçuk kampta, Sneijder yok.
Bu arada belirtmiş olayım, transfer sezonu başlamadan önce gitmesi gerektiğini düşünüyordum Sneijder'in. Bizdeki takıma lükstü. Ama şu an değil ve kalmalı.
Vay arkadaş adamı kulüpten tekme suretiyle atmaya çalışıyorlar bazılarının derdi oyuna katkısı golü asisti Juventus'u Feneri devirmesi olmuş.
Caps yapmaya falan uğraşmış bide.
Hmm...
![]()
1. Sana mı soracağım ne yapacağımıYa sen ne diyon bi kerede alıntıla öyle yaz bari benim hakkımda yazıyosun ama ben görmüyorum
Evet böyle gerizekalı taraftarlarla çok sayıda olmak önemli değil
Sanki Sneijder'i Belhanda gönderdi adama küfür ediyorlar ne yapayım alkış mı tutayım bu malca davranışa?
Ne yani 17 assist yaptıda hepsi golmü oldu?....