Bu takimda Sniejder oynadi... Gule gule reis seni unutmayacak bu taraftar

[IGM]BPPfvnVjQEi[/IGM]

71daf612be54b3d2e8063306d6480d1b.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

94392.jpg

Seni hep böle hatırlayacagım aslan yürekli.Bir futbolcu olarak bize gelenler arasından belkide en çok senin gelişine sevinmiştim.Çok güzel ve anılarımızdan silinmeyecek goller ve katkılar yaptın takımımıza.Yeri geldi kötü oynadın ama 1 saniye bile mücadeleden kaçdığını görmedim bazı yvşakların aksine.Sen en son gönderilmesi gereken adamdın.Maalesef tarihimizin en berbat en gerizekalı en şerefsiz başkanına denk geldin.Umarım bundan sonraki futbol yaşamında başarılarla geçer.Güle güle wesley.

Yolun açık olsun Kaptan. Umarım kariyerinin sonuna gelirken son bir Dünya Kupası daha görürsün.

Şu resimleri gördükçe tüylerim diken diken oluyor anasını satayım içim eriyor bu ne böyle. Her oyuncu bir gün gider ama böyle muameleyi hak edecek ne yaptı bu adam size ulan

Juventus a attığın golü, Ayıya bir sağ bir sol yaptığını, Beşiktaş a attığın golü ve daha nicelerini unutmayacağız altın portakal.

Arenada Sneijder,Allah ım gooooooool repliklerini unutmayacağız.Yolun açık olsun kutsal portakal.Umarim ilerde sportif direktörümüz veya teknik direktörümüz olursun.

Lenovo TB3-710F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fe8d7b4afb7222c38c3614800a9e0472.jpg

cf431d049884f7f8affa32992777d85a.jpg

761d344a3ae6bdb67f8c3def639bcc93.jpg

bu adama hala utanmadan laf atanlar
bu goller atıldığında oturup kıskançlıktan ağlayan kişiler
Sevinen kisiler degiller

Kim derdi ki Real Madrid'in 10 numarası Galatasaray'a gelip "Fener Ağlama" diye bağıracak.
Hagi' den sonra 10 numaranın hakkını verdin. Yeri geldi derbilerde yeri geldi avrupada unutulmaz goller attın attırdın. Sana verilen para değil yaptıkların konuşulacak @sneijder10official . Çünkü sen verebileceğin herşeyi verdin. Böyle ayrılmamalıydın bunu haketmedin. Unutulmayacaksın. Teşekkürler efsane.

YouTube

kaç yıllık manitadan ayrılmıştım bu kadar koymamişti ya anasini satayim günlerdir uyutmuyor..

Universite 3. Sinif final donemi.baskan aysal td terim.hayatimin futbol adina em guzel oldugu zamanlar.transfer doneminde adi geciyor.once inanmiyoruz sneijder gelmez turkiyeye olmaz diyoruz ama bi taraftan ya olursa diyorum..hem sinavlara hazirlaniyorum hem transfer nobetini okuyorum.
hayatimda ilk defa bi futbolcu telefonda arka planda oldu.ilk defa bir futbolcu icin bu kadar heyecanlandim.
onun transferiyle yattim kalktim golleriyle onun heyecaniyla yasadim.
real madrid e juventusa attigi gollerle havaya uctum..hagi zamani cocuktuk ama aklim erdiginden beri en iyi 10 numaraydi.
tesekkurler hersey icin buyuk 10 numara..seni bu taraftarin unutmayacagini her zaman hatirlayacagini bilmeni isterim.

Geri
Üst Alt