71daf612be54b3d2e8063306d6480d1b.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dansoz yıgıt

Düşünsenize bir oyuncu var. Transfer gündeminde iken teknik adam Kaka diyor Başkan Sneijder de alırım onu oynatacak hoca da diyor. Böyle büyük bir oyuncu. Geldiğinden beri manüple edildi. Affet bizi Sneijder sahip çıkamadık sana.

Çok özleyeceğim lan. En son Recoba futbolu bıraktığında bu kadar burkulmuştum. Güle güle WES! Bize muhteşem anlar yaşattın, ayıyı bir sağa bir sola yatırışlarını, Juve'yi saf dışı bırakan o golünü ve daha nicelerini unutmayacağız!

Bir köylü Tudor geliyor, bir açıklama yapmadan en önemli oyuncunu gönderiyor, hala destekleyenleri var. Kimsin sen arkadaş?
Tudor'u savunmuyorum,hatta umitliyken kendisinden beni cok yaniltmaya basladi suana kadar ki performansi ile ancak Sneijder konusunda tudor sadece maşadır, o konu tamamen dursun denen'in işidir,siz saniyor musunuz ki yonetim arkasinda olsa bir futbolcunun td gönderebilsin,hikaye o da alet oldu yanlis yaptı bendeki destegini de kaybetti. Ayrica olaya du yada bunun gitmesi degil gonderilis şeklî ve yerine ikamesini yapabilecek kapasitede bir yonetimin olmamasi acisindan bakiyorum. Yoksa Melo gidip Biglia gelse,Sneijder ile duzgun ayrilip Modric(isimlere takilmayin mübalağa ediyorum ama ornek sadece) gelse kim ne der.dursun almis arkasina hukumet destegi at.kosturuyor,Allah cezamizi vermis

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Adam gibi adam wesley sneijder.
Ayrılışda ki duruşu tam Galatasaray lılık duruşudur. Bazıları örnek alsın

Şimdi'den özledim..
Seni erkenden bizden koparan hainler bunun bedelini ödeyecekler.

Hagi'den sonra taraftara unutulmaz anlar yaşatan, yıllarca beklediğimiz 10 numara hasretine son veren bir oyuncuydu wes.

Bir gün tekrar görüsecegimize dair inancım hep var olacak.

Wesley Sneijder:"Türkiye'de başka takımda oynamama maddesine gerek yoktu, ben zaten Galatasaray'dan başka takımda oynamam."

DEw5jROXsAEx8zF.jpg

Geri
Üst Alt