- 9 Ocak 2014
- 33.132
- 9.446
- 1.538
Ben çok sevmiyodum son zaman ama yıkildim resmen. Çok arayacağız melo gibiYaktın bizi be yiğit böyle foto atılır mı.. Acımız taze be
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben çok sevmiyodum son zaman ama yıkildim resmen. Çok arayacağız melo gibiYaktın bizi be yiğit böyle foto atılır mı.. Acımız taze be
Kim gerçek Galatasaray'lı?
Insan eski sevgilisinin resmini falan görmek istemez ya cani yanar diye
Senin resimlerine ve videolarina bakamiyorum eeeey Wesley
Cok aciyor cok
O yaladığınız para için bir tarafını satacak yerliler değil Mancini, Sneijder gibi sözleşmenin gereğini almayanlardır Galatasaraylı olanlar.
Bu adamı itibarsızlaştırmaya çalışan herkese kafam girsinç
O yaladığınız para için bir tarafını satacak yerliler değil Mancini, Sneijder gibi sözleşmenin gereğini almayanlardır Galatasaraylı olanlar.
Bu adamı itibarsızlaştırmaya çalışan herkese kafam girsinç
bencede.
Onca Derbi kazandirdi, Inanilmaz bir gruptan cikardi, Kupalarin kazanmalarinin bas mimari (esese tek gol atan, Bejekeye assist yapan, fbeye kulübün en önemli macinda assist yapan), 4. Yildizin Nando ile bas mimari. Buna vermeyelim de kime verelim
Wesley Sneijder: Galatasaray taraftarını asla unutmayacağım. Onlardan bir isteğim var; sizlerde beni unutmayın... https://twitter.com/RedReport_/status/886158721541394432/photo/1
Unutursak Allah belamizi versin
Yavaş renktaş bela okumayalım