Insan eski sevgilisinin resmini falan görmek istemez ya cani yanar diye
Senin resimlerine ve videolarina bakamiyorum eeeey Wesley
Cok aciyor cok

DEtvSFIXYAEZofC.jpg

DEtvSC8XUAAResV.jpg

O yaladığınız para için bir tarafını satacak yerliler değil Mancini, Sneijder gibi sözleşmenin gereğini almayanlardır Galatasaraylı olanlar.

Bu adamı itibarsızlaştırmaya çalışan herkese kafam girsinç

Dün gece haberi Wesley haberini alınca Floryaya gittim normalde adetim değildir protesto etmek için falan floryaya gitmek ilk oldu.
Mesele bir oyuncunun gitmesi değil yavaş yavaş Galatasarayın ruhunun satılması, ve dün gelen taraftarlarının hepsinin ağzında aynısı vardı. Bu arada Galatasaray taraftarının çoğu buradaki bizler gibi düşünüyor ancak maalesef organize olamıyor, mesela ultraslana inanılmaz tepki vardı.
Şu fesih sözleşmesini okuduğumda diyorum ki Wesley belki bizlerden bile daha çok Galatasaraylıymış, adama yapılan muameleye rağmen yasal hakkı olan 4,5m Eurodan vazgeçti 4,5milyon Euro arkadaşlar. Ayrıca 32 yaşındaki bir oyuncunun 35 yaşına kadar en çok para kazanabileceği ülke olan Türkiyede top oynamaktan vazgeçti. Bunu kim yapar?
Peki bu adamın almadığı, karekter sergileyerek almadığı 4.5 milyon Euro kime gitti, Galatasaray başkanının saçmalaması yüzünden Olcan Adın'a (2,9m Euro).
Wesley Sneijder tüm galatasaray yönetiminden tüm 'yerli kahramanlar'ımızdan daha çok Galatasaraylıydı bu tepki bu yüzden.
Kombine alın dediler aldık öğrenciliğimizden beri, forma alın dediler aldık, ne gerekiyorsa yaptık. Sonunda inandığımız kim varsa şu takımdan elimizden alındı.
Azizin yaptığından farklı mı asla değil.
Sonunda Gerçek taraftarı soğutmaya başlamayı başardınız takımdan, kına yakın.
Emeği geçenlerin abv
Selametle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutanın kalbi kurusun.

İntikamın alınacak !!! ne tudor ne dursun bu takımda kalmayacak

Galatasaray'a aidiyet hisseden kim varsa gönderin.

Fatih Terim
Abdürrahim Albayrak
Ünal Aysal (eleştirsem de resmen devlet operasyonu ile derinler tarafından gönderilmiştir)
Felipe Melo
Wesley Sneijder
Johan Elmander
Nnordin Amrabat
Emmanuel Eboue
Sabri Sarıoğlu (gitmesinin doğru olduğunu düşünsem de)
Burak Yılmaz
Hakan Balta
Semih Kaya
Emre Çolak

eleştirsem de Roberto Mancini bunları unutmayacağız artık.

Bunların yanında bir de tarih duygudan nasibini almamış

Dursun Ö.
Mehmet Ö.
Tudor
Selçuk
Ultraslan

gibi kötü kalpli adamları/grupları yazacak.

Bu adamları def etmeden taraftara rahat yok. Sonunda iyiler kazanır diyoruz da bu ülke de hep kötüler kazanıyor.

1-2 ay sonra unutursunuz

6. Oldugumuz sezonun ardindan dursun'a edilmeyen küfür kalmadi adam sezon basinda 7-8 transfer yapti diye hemen sustunuz

Balik hafizali olmaya gerek yok,transfer veya basari varsa herseyi unutan taraftarimiz var

Geri
Üst Alt