Daha dur asil patlamami aksama yapcam. İsterseniz suresiz verirsiniz ondan sonra .
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha dur asil patlamami aksama yapcam. İsterseniz suresiz verirsiniz ondan sonra .
Dile kolay 4,5 Milyon dan feragat etti adam. Merak ediyorum günlerdir haftalardır burada paragöz diyenler parasını bırakmaz gerekirse yatar alır diyenler birazcık bile utanıyor mu şimdi birazcık bile yüzleri kızarmış mıdır.
Nedir bu nefret arkadaş. Adam hepinizi göt etti hem de öyle böyle değil.
Karakterli adam bir başka oluyor. Böyle adamlar işte çok zor bulunduğu için insanlar son saniyeye kadar tutunmak istiyor.
Melo gitti Sneijder gitti yakında Musleraya sıra gelir.
sent via GSC
up !
![]()
![]()
![]()
bu adama hala utanmadan laf atanlar
bu goller atıldığında oturup kıskançlıktan ağlayan kişiler
Sevinen kisiler degiller
anlamadım. böyle bi açıklama mı yaptıBu para hakını bıraktı ise taraftar için bıraktığını açıkladı olmuş
Bu adamın gidişinden sonra birden U dönüşü yapanları unutmazsın heralde. Sürekli yaptıkları ayıbı hatırlatmakta fayda var. Kimlerden bahsettiğim ortada olmalı.
Musap rica ediyorum doldurusa gelme.
Yeter artik . 3 senedir Galatasaray diye birsey birakmadilar. Dun de Son damla oldu artik. Hemde en buyugu
Hayır ama çok taraftardan söz etti. 4.5milyon bıraktı kulübe. Kendisi 1-2milyon zarar etti yeni sözleşme imzalarsa.anlamadım. böyle bi açıklama mı yaptı
karıştırdın sanırımYa dostum yanlış anlama ama hep gidincemi değerleniyor bu adamlar? Haftalardır takip edebildiğim kadar sende sürekli gitmeli, haketmiyor parayı, 2 yıldır oynamıyor diyip duruyordun. Tutarlı olun allah aşkına.
Türkiye'dir Galatasaray
Zaten öyle. Türkiye'nin hali boktan. Galatasarayin hali boktan
Tutma ozaman git baska takimi destekle