1bfd4add9a1f33ffc7926c372869d869.jpg

Dile kolay 4,5 Milyon dan feragat etti adam. Merak ediyorum günlerdir haftalardır burada paragöz diyenler parasını bırakmaz gerekirse yatar alır diyenler birazcık bile utanıyor mu şimdi birazcık bile yüzleri kızarmış mıdır.

Nedir bu nefret arkadaş. Adam hepinizi göt etti hem de öyle böyle değil.

Karakterli adam bir başka oluyor. Böyle adamlar işte çok zor bulunduğu için insanlar son saniyeye kadar tutunmak istiyor.

Melo gitti Sneijder gitti yakında Musleraya sıra gelir.

sent via GSC

yok utanmalari yok, ac bak hala forumdalar hala aynen devam ediyorlar. Hrm parasini birakti hemde tudorun yapamadigini yapti onu kimin istemedigini kampa neden katilmadigini adam gibi acikladi. Tudormus boymus posmus hadi lan ordan korkagin teki.

Hala daha taraftari suclayanlar var, merak etmeyin Hagi, Popescu, Melo gibi adamlari nasil unutmadiysak Sneijderi de unutmayiz. Dursun isterse Messiyi getirsin, Tudor isterse Sampiyon yapsin, bu kulüpten gidene kadar ikiside adam degildir. Ancak idrak edilemeyen bisey var, bunlar bu kulübün basindayken takimimi birakacak degilim, ben ne ismi gecen futbolcular icin Galatasarayli oldum, nede ismi gecen yüzsüzler yüzünden Galatasarayi birakirim. O yüzden birakin artik ikide bir genelleme yapip taraftara laf cakmayi, kimsenin haddine degil. Takima biseyler verebilecek karakter sahibi adamlarin gitmesine tepki verenlere laf cakacaginiza gidin hala daha bu adamlara sallayanlar ile ugrasin.

Son düzenleme:
fe8d7b4afb7222c38c3614800a9e0472.jpg

cf431d049884f7f8affa32992777d85a.jpg

761d344a3ae6bdb67f8c3def639bcc93.jpg

bu adama hala utanmadan laf atanlar
bu goller atıldığında oturup kıskançlıktan ağlayan kişiler
Sevinen kisiler degiller

Ya dostum yanlış anlama ama hep gidincemi değerleniyor bu adamlar? Haftalardır takip edebildiğim kadar sende sürekli gitmeli, haketmiyor parayı, 2 yıldır oynamıyor diyip duruyordun. Tutarlı olun allah aşkına.

Bu para hakını bıraktı ise taraftar için bıraktığını açıkladı olmuş

Tutma ozaman git baska takimi destekle

Hiç iyi görmüyorum seni. Sürekli herkese sataşmak niyetindesin. Sebep? Şurda sosyal medyada aynı takımın taraftarı herkes. Burda kavga, polemik sana ne veriyor? Gereksiz şekilde kendini yoruyorsun.
Bir kendine baktır istersen, ciddi söylüyorum.

Geri
Üst Alt