Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Hayat bos be, Wes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime düsman bilmiyorum ama, dursunu kollayici ifade kullanmasi ve Sneijder icin 3-4 kritik gol yorumu ile gercekten ne kadar aptal birisi oldugunu gösteriyor.O ekşideki yazıyı yazan malın teki.GS sözlükteki taarabt nickli birisi.Bir numaralı Sneijder düşmanı hatta genel olarak yabancı futbolculara düşman.
Yaziyi yazan forumdan birisi olabilir, sasirmam buna.
Net bir sekilde Sinan Bilgin oldugunu düsünüyorum.benim aklıma bir kaç kişi geliyor.
Hahahhaha bu bu yazıyı Hakan Delikanlı kardeşimize yollayalım. Tam onluk konu.
Iste bunu bende bir cözebilsem.Bu kin bu nefret nereden geliyor bilmiyorum gercekten. Bazi arkadaslarin sekilden sekile girmelerine aciyorum artik sadece.
Çapsız ve vasat sevici birisi.Gs sözlükten şutlanınca ekşiye yazmaya başlamış.Sneijder'in en iyi döneminde bile düşmandı.Hatta Batalla ile Sneijder'i takas edelim bile demişliği var.Yabancı futbolculardan nefret eder.Ayrıca kendisinin vizyonunu bu linkten görebilirsin.2011-2012 transfer sezonu - galatasaray sozlukKime düsman bilmiyorum ama, dursunu kollayici ifade kullanmasi ve Sneijder icin 3-4 kritik gol yorumu ile gercekten ne kadar aptal birisi oldugunu gösteriyor.
Net bir sekilde Sinan Bilgin oldugunu düsünüyorum.
hahahaha bu ne lan.Çapsız ve vasat sevici birisi.Gs sözlükten şutlanınca ekşiye yazmaya başlamış.Sneijder'in en iyi döneminde bile düşmandı.Hatta Batalla ile Sneijder'i takas edelim bile demişliği var.Yabancı futbolculardan nefret eder.Ayrıca kendisinin vizyonunu bu linkten görebilirsin.2011-2012 transfer sezonu - galatasaray sozluk
Olabilir valla o da vasat sevici birisine benziyor.hahahaha bu ne lan.
Cidden Sinan Bilgine cok benziyor, gecenlerde oda buna yakin kadrolar tavsiye ediyordu.
mesajlari duruyordu, anadolu takimlarinda vasat oynayan oyunculari öneriyordu.Olabilir valla o da vasat sevici birisine benziyor.
buna verecegi yilligi acaba hangi para ile cikaracak, forma, bilet satamadiktan sonra.Al burdan yak.
Transfer Önerileri
Mustafa Durak'i önermisti. Su an bosta, hemen cökmeliyiz yoksa bu cevheri kapan olur mazallah.
buna verecegi yilligi acaba hangi para ile cikaracak, forma, bilet satamadiktan sonra.
Böyle kadrolar ile galibiyet sayisi bile düsüyor, galibiyet primi bile bugün cok iyi para getiriyor.