20155796_1543915502338457_7893896593552708404_n.jpg

Hayat bos be, Wes.

O ekşideki yazıyı yazan malın teki.GS sözlükteki taarabt nickli birisi.Bir numaralı Sneijder düşmanı hatta genel olarak yabancı futbolculara düşman.

O ekşideki yazıyı yazan malın teki.GS sözlükteki taarabt nickli birisi.Bir numaralı Sneijder düşmanı hatta genel olarak yabancı futbolculara düşman.
Kime düsman bilmiyorum ama, dursunu kollayici ifade kullanmasi ve Sneijder icin 3-4 kritik gol yorumu ile gercekten ne kadar aptal birisi oldugunu gösteriyor.

Son düzenleme:
Yaziyi yazan forumdan birisi olabilir, sasirmam buna.

Bu kin bu nefret nereden geliyor bilmiyorum gercekten. Bazi arkadaslarin sekilden sekile girmelerine aciyorum artik sadece.

Bu kin bu nefret nereden geliyor bilmiyorum gercekten. Bazi arkadaslarin sekilden sekile girmelerine aciyorum artik sadece.
Iste bunu bende bir cözebilsem.
Son iki sezonu elestirebilirsin anlarim ama bunun disinda nefret edenler var.
Millet parasina takmis, gördük iste Gomis gibi Belhanda gibi, Sneijderden piyasasi düsük adamlar, Sneijder kadar maas alacaklar.

Kime düsman bilmiyorum ama, dursunu kollayici ifade kullanmasi ve Sneijder icin 3-4 kritik gol yorumu ile gercekten ne kadar aptal birisi oldugunu gösteriyor.
Çapsız ve vasat sevici birisi.Gs sözlükten şutlanınca ekşiye yazmaya başlamış.Sneijder'in en iyi döneminde bile düşmandı.Hatta Batalla ile Sneijder'i takas edelim bile demişliği var.Yabancı futbolculardan nefret eder.Ayrıca kendisinin vizyonunu bu linkten görebilirsin.2011-2012 transfer sezonu - galatasaray sozluk

Çapsız ve vasat sevici birisi.Gs sözlükten şutlanınca ekşiye yazmaya başlamış.Sneijder'in en iyi döneminde bile düşmandı.Hatta Batalla ile Sneijder'i takas edelim bile demişliği var.Yabancı futbolculardan nefret eder.Ayrıca kendisinin vizyonunu bu linkten görebilirsin.2011-2012 transfer sezonu - galatasaray sozluk
hahahaha bu ne lan.
Cidden Sinan Bilgine cok benziyor, gecenlerde oda buna yakin kadrolar tavsiye ediyordu.

Ne Anadolusu ya PTT den adam öneriyordu en son. Para beynine islemis hiyarin, kalite falan umrunda degil yeter ki ucuz olsun.

buna verecegi yilligi acaba hangi para ile cikaracak, forma, bilet satamadiktan sonra.
Böyle kadrolar ile galibiyet sayisi bile düsüyor, galibiyet primi bile bugün cok iyi para getiriyor.

Beyin yok iste. Kafayi parayla bozmus.

Spor kulübü burasi, defolup gitsin borsa da bir sirketin inis cikislarini takip etsin bu kadar merakliysa.

Geri
Üst Alt