Sneijder olsa 3-1 felan biterdi, illa ki biri sıçacak.

Burda sneijdersporlu diyenler vardı.Evet sneijdersporluyduk ama şunu gözden kaçırdı birçoğu sneijderi armadan üstte gördüğümüz için değil.Galatasarayın menfaatleri için kalması gerektiğini savunduğumuzdan sneijdersporluyduk.Alın size belhanda tepe tepe kullanın.Alın size igor tudor adam egosuyla kendini conte ilan etti belhandayı messi ilan etti.

Adamın hakkını yiye yiye bi hal oldular,şimdi takımı rezil etmeye devam ediyorlar.

2016-09-05T195943Z_2120154590_S1AETZPMHBAA_RTRMADP_3_SOCCER-WORLDCUP.jpg

seni cekemeyenlere senin su ayagin girsin be reis

Kardeşim sen beni yanlış anlamışın. Ben Sneijderin kalmasından yanaydım. Böyle saçma karar alınması skandal. Ama forumda bir kaç sözde Galatasaraylı arkadaşlar var, sırf haklı çıkmak adına Sneijdere sallamayı amaçlıyorlar. Haftalardır Sneijder gibi adamla dalga geçip hakaret ediyorlar. Tek değerine bu şekilde davranan biri Galatasaraylı olamaz. Olabilirse sorun benim bakış açımda o halde. Ben foruma katıldım, şaşırdım yemin ederim. Bu nefret neden?

Yanlış anlamışım renktaş kusura bakma. Maçın heyecanı ile oldu.

Utanmadan Sneijdersporlu diyorlardı bu bi kaç arkadaş. Bu şekilde rezil olmamak için çabaladık, anlatamadık.

Koca sezon boyunca gelıp burda adamı savunamayanlar adam gıdınce degerını anlamıs :D tek hakan savunuyordu bu adamı

yaziyordum buraya mac basliklarina,elestiriyordum ama takimdan gitmesi gereken bu adam degildi ve bugün sahada olsaydi yüksek ihtimalle farkli olurdu
hemen hemen herkes gıtsın dıyordu. takımda bundan önce gıtmesı gereken adamlar var ama hoca yollamadı ıste ne dıyeyım. 2 yıl önce selcuk gıtmelıydı

Daha siz durun bu olanlar ne ki? Bir daha Sneijder gibi bir adamı zor görürsünüz bu takımda.

ama ıyı yolladık ha tek kurus vermedık

kainatın en iyi 10 numarası olduğu için başka galaksilerden de teklifler bekliyormuş

Bizim ex-world class "number 10" niye hala kulüpsüz renktaşlarım?

Bir hafta oldu Paragöz cüce portakal daha kimseyi kandıramadı!!!

Sneijdersporlusun ve bugun mutlu oldun

Bu herifler simdi Galatasaraylimi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elindeki kalitesi belli adami bütün takim kötü olmasina ragmen günah kecisi ilan edip gönderip, yerine performansi geriye giden, cikis yaptigi takim disinda gittigi hic bir takimda ekstra biseyler verememis bir adami, hemde kalite ve piyasasi sneijder ile yarisamayacak bir adami asagi yukari sneijderin maliyetine aldik.Ulan insan bari sneijder üzerinden para mevzusunu konsurken utanir,klasi, kaliteyi gectim.

Ve bunu burdaki bazi vatandaslar tudorun basarisi olarak lanse etti, yetmedi gitmesini istemeyen, buna hakki olan taraftarlari hain, takimi sabote edenler olarak ilan ettiler.

Son düzenleme:
Bu herifler simdi Galatasaraylimi? Böyle gerizekali coluk cocugu atin forumdan bizde rahatlayalim, ceza almayalim!

zekamın zekatını versem ihya olursun o ayrı mesele de sen kimin Galatasaraylılığını sorguluyorsun

anca oynamadığı maçtan sonra dillersin hollandalıyı

Geri
Üst Alt