- 30 Ağustos 2009
- 30.261
- 20.260
- 2.593
Sneijder olsa 3-1 felan biterdi, illa ki biri sıçacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim sen beni yanlış anlamışın. Ben Sneijderin kalmasından yanaydım. Böyle saçma karar alınması skandal. Ama forumda bir kaç sözde Galatasaraylı arkadaşlar var, sırf haklı çıkmak adına Sneijdere sallamayı amaçlıyorlar. Haftalardır Sneijder gibi adamla dalga geçip hakaret ediyorlar. Tek değerine bu şekilde davranan biri Galatasaraylı olamaz. Olabilirse sorun benim bakış açımda o halde. Ben foruma katıldım, şaşırdım yemin ederim. Bu nefret neden?
Sneijdersporlusun ve bugun mutlu oldunUtanmadan Sneijdersporlu diyorlardı bu bi kaç arkadaş. Bu şekilde rezil olmamak için çabaladık, anlatamadık.
Olsaydı bişey degişmeyecekti yenilsekte sneijder üzerinden sallasam diyen tipler 2 sezondur bu başlıga yazaydınız yüzünüzü göreydik
hemen hemen herkes gıtsın dıyordu. takımda bundan önce gıtmesı gereken adamlar var ama hoca yollamadı ıste ne dıyeyım. 2 yıl önce selcuk gıtmelıydıyaziyordum buraya mac basliklarina,elestiriyordum ama takimdan gitmesi gereken bu adam degildi ve bugün sahada olsaydi yüksek ihtimalle farkli olurdu
ama ıyı yolladık ha tek kurus vermedık
kainatın en iyi 10 numarası olduğu için başka galaksilerden de teklifler bekliyormuş
Bizim ex-world class "number 10" niye hala kulüpsüz renktaşlarım?
Bir hafta oldu Paragöz cüce portakal daha kimseyi kandıramadı!!!
Sneijdersporlusun ve bugun mutlu oldun
sen kımsın nerdeydın sezon boyuncaBu herifler simdi Galatasaraylimi?
sen kımsın nerdeydın sezon boyunca
ben neden goremedım senı sneijder les gibi oynarken burda?Ben hep burdaydim kocum, senin gibi ota boka tek kelimeli mesajlar atmadigim icin mesaj sayim az durabilir.
ben neden goremedım senı sneijder les gibi oynarken burda?
Göremedin cünkü hic les gibi oynamadi![]()
lan senın gıbı taraftarın ben
Bu herifler simdi Galatasaraylimi? Böyle gerizekali coluk cocugu atin forumdan bizde rahatlayalim, ceza almayalim!