Sneijder zamaninda terimcileri de yatirmis saga sola

Sneijder sen kotu donemimizde bize umut veren tek oyuncuydun, takimin beyniydin. Tudorun sisteminde yerin olmasada, sen Galatasaraya cok sey verdin! Helal olsun efsane!

Şıredır gol veya goller atsa burda mıllete yollandıgı ıcın demedıgı kalmayacak adamlar sımdı yıne tahrik edıyosunuz ınsanları yazmıs adam nice macında ne yaptı dıye sormus sadece sakin olunuz..

İNŞ başarılı olur ama sanmıyorum

29BlMN.jpg

Beyler kaç oldu yahu bu sıkılmadınız mı hala. Hayır iki taraf da hatalı tek taraf değil başka takımlardaki performansından bize ne adamın.

Şıredır gol veya goller atsa burda mıllete yollandıgı ıcın demedıgı kalmayacak adamlar sımdı yıne tahrik edıyosunuz ınsanları yazmıs adam nice macında ne yaptı dıye sormus sadece sakin olunuz..

İNŞ başarılı olur ama sanmıyorum

29BlMN.jpg

Bir birilerini gereksiz yere gaza getiriyor, sonra sacmalamaya basliyorlar...

Bir birilerini gereksiz yere gaza getiriyor, sonra sacmalamaya basliyorlar...
nice baslıgında sneijdersporlular gelin macımızı ızleyelım dıye mılletı topluyorlar dedıgım gıbı gol veya goller olsa napoli elense es kaza bunlar sevinc cigligi kufurler eslıgınde saldıracaklardı

NEYSE PROVOKASYON diye ceza yemeyelım malum herşeyden tahrik olanlar var başarılar ama sanmıyorum

29BlMN.jpg

engellemeye çalıştım mod yetkisi verilmiş olmadı . deminki mesajı için raporladım . ne olacak bilmiyorum . ben de seviyesine düşüp küfredebilir çirkinleşebilirdim ama yapmayacağım . yazık annene sadece öyle diyorum . sanal bile olsa herkes benim gibi edepli davranmaz dümdüz giderdi .
belki senin zoruna gitmiyor
engelleme ve raporlama işe yaramıyor, telefon numarasını istemelisin Refiğin

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Sneijer sesini duysam ya da yazısını okusam bir yerlerde, hep aklımda o kare..
Volkan ayısı yerlerde bir sağa bir sola bam bam bammm :):)

Gerçeklere kızmayınız

6 şampiyonluk kazandıran hoca hakkında utanmadan ezbere şeyler ortaya koyuyorsun şimdi de ağlıyorsun.

Adının altında GalataSarayı Efendileri yerine IkiYüzlü Efendileri yazması lazım. Tuhaf herif
Yazdığın saçmalığın gerçek olduğuna inandın yani.

Ikiyüzlülükten bahsedene bak. Bugün savunduğun şeyi ertesi gün inkar ediyorsun. Rüzgar ne tarafa eserse oraya kayan birisin bu kadar üstten üstten konuşma bence.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt