- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Ben o boş tribünleri unutmak istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder zamaninda terimcileri de yatirmis saga sola
adem terimci değil musap ardacı kendisi
Bukalemun*Bukamelun mubarek
Bukalemun*
Şıredır gol veya goller atsa burda mıllete yollandıgı ıcın demedıgı kalmayacak adamlar sımdı yıne tahrik edıyosunuz ınsanları yazmıs adam nice macında ne yaptı dıye sormus sadece sakin olunuz..
İNŞ başarılı olur ama sanmıyorum
![]()
nice baslıgında sneijdersporlular gelin macımızı ızleyelım dıye mılletı topluyorlar dedıgım gıbı gol veya goller olsa napoli elense es kaza bunlar sevinc cigligi kufurler eslıgınde saldıracaklardıBir birilerini gereksiz yere gaza getiriyor, sonra sacmalamaya basliyorlar...
engelleme ve raporlama işe yaramıyor, telefon numarasını istemelisin Refiğinengellemeye çalıştım mod yetkisi verilmiş olmadı . deminki mesajı için raporladım . ne olacak bilmiyorum . ben de seviyesine düşüp küfredebilir çirkinleşebilirdim ama yapmayacağım . yazık annene sadece öyle diyorum . sanal bile olsa herkes benim gibi edepli davranmaz dümdüz giderdi .
belki senin zoruna gitmiyor
Ne boş adamsın yavakhisar ve alanyayi özleyecek
Bu "argüman" da artık aynı Aysal eleştirilerinde kullanılan "ama Hajrovic" argümanı gibi zihinlerine işledi işte.Ne boş adamsın yav
Karşı oldukları kişiler hakkında hep ezbere şeyler ortaya koyuyorlar zaten. Maksat itibarsızlaştırmak.Bu "argüman" da artık aynı Aysal eleştirilerinde kullanılan "ama Hajrovic" argümanı gibi zihinlerine işledi işte.
sent via GSC
Ne boş adamsın yav
Karşı oldukları kişiler hakkında hep ezbere şeyler ortaya koyuyorlar zaten. Maksat itibarsızlaştırmak.
Yazdığın saçmalığın gerçek olduğuna inandın yani.Gerçeklere kızmayınız
6 şampiyonluk kazandıran hoca hakkında utanmadan ezbere şeyler ortaya koyuyorsun şimdi de ağlıyorsun.
Adının altında GalataSarayı Efendileri yerine IkiYüzlü Efendileri yazması lazım. Tuhaf herif