- 4 Ağustos 2009
- 91.053
- 72.495
- 5.358
NeyyyyyyyyyyyyyyyyyYalnız Inception bok gibi bir film, şahsi fikrim.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NeyyyyyyyyyyyyyyyyyYalnız Inception bok gibi bir film, şahsi fikrim.
Yalnız Inception bok gibi bir film, şahsi fikrim.
Şahsi fikrim, beğenlere hiç bir lafım yok. Lütfen yeni bir cephe açmayalım.Neyyyyyyyyyyyyyyyyy
Evet , Aydın yılmaz girdi mi peki ? Attı mı ? Yok.
Umut takımın forveti. Ana fonksiyonu gol.
Bu adam orta saha. Umut forvet olmasına rağmen rakibi Sneijder kadar tehdit ediyor mu ?
GS ın o yıl üst tura çıkma hikayesinde hep o gol ön plana çıkacak. Bitime 2 dakiaka kala.
Drogbanın bayerne son 2 dk çakıp uzatmaya taşıması gibi ki , o da 88 dk bişey yapmamıştı. Ama Chelsea de o kupayı drogbanın getirdiği kupa diye hatırlıyorlar.
Manchesterlılar da Solksjaeri öyle hatırlıyor.
Sneijder nerede ise tüm derbilerde gol attı.
Bana tarihimizde 1 tane nerede ise her derbide gol atan orta saha oyuncusu söyler misin ?
Ulan şu adam bir film daha çevirsede izlesek.![]()
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
aha mesajında 2-2 yazmış, kesin fenerli.Tamam ama o zaman o sampiyonlar ligine girmeyi saglayan gol de (ya da bir sonrakisine) nefret ettigimiz ikili , sabrinin soluyla ortasina umutun soluyla dokunusu ile geldi
yani duz mantikli bu ikilinin golu olmasa o onemli golun oldugu sampiyonlar ligi zaten soz konusu olamayacak
seneler ayni degil sanirim ama bu kistasla oyuncu mu degerlendirilir
veya 2-2 lik deplasmandaki beraberlik olmasa son macin anlami olmayacak , orada 2-1 iken golu atan da umut
Seni sinan bilgin beyefendiye havale ediyorum. Insepşını beğenmeyen birini de gördük çok şükür.Şahsi fikrim, beğenlere hiç bir lafım yok. Lütfen yeni bir cephe açmayalım.
Yok yok tamam şaka yaptım. Yeter ki beni o kambere havale etmeyin.Seni sinan bilgin beyefendiye havale ediyorum. Insepşını beğenmeyen birini de gördük çok şükür.
Furkan kimdir nedir tanimam , dusuncelerim uyusuyor bu konuda diye biz farkli konusmaktan cekinmiyoruz
az evvel lato belhanda konusunda bana agir agir laf gecirmedi mi furkan , neden ? Cunku farkli dusunuyorduk
fakat sizde ummetcilik var , birinize sneijderle ilgili laf soyleyelim otekiniz topraktan fiskiran filiz misali bitiveriyorsunuz ortada
kurun bir takim ikna edin sneijder i , onunde el pence divan durun biz de rahatlayalim siz de
Tamam ama o zaman o sampiyonlar ligine girmeyi saglayan gol de (ya da bir sonrakisine) nefret ettigimiz ikili , sabrinin soluyla ortasina umutun soluyla dokunusu ile geldi
yani duz mantikli bu ikilinin golu olmasa o onemli golun oldugu sampiyonlar ligi zaten soz konusu olamayacak
seneler ayni degil sanirim ama bu kistasla oyuncu mu degerlendirilir
veya 2-2 lik deplasmandaki beraberlik olmasa son macin anlami olmayacak , orada 2-1 iken golu atan da umut
Ben Memento ve İnception tarzı kaliteli filmler izliyorum. Kapasiten yetiyorsa sende dene.
Yalnız Inception bok gibi bir film, şahsi fikrim.