Yalnız Inception bok gibi bir film, şahsi fikrim.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

869.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Evet , Aydın yılmaz girdi mi peki ? Attı mı ? Yok.

Umut takımın forveti. Ana fonksiyonu gol.

Bu adam orta saha. Umut forvet olmasına rağmen rakibi Sneijder kadar tehdit ediyor mu ?

GS ın o yıl üst tura çıkma hikayesinde hep o gol ön plana çıkacak. Bitime 2 dakiaka kala.

Drogbanın bayerne son 2 dk çakıp uzatmaya taşıması gibi ki , o da 88 dk bişey yapmamıştı. Ama Chelsea de o kupayı drogbanın getirdiği kupa diye hatırlıyorlar.

Manchesterlılar da Solksjaeri öyle hatırlıyor.

Sneijder nerede ise tüm derbilerde gol attı.

Bana tarihimizde 1 tane nerede ise her derbide gol atan orta saha oyuncusu söyler misin ?

Tamam ama o zaman o sampiyonlar ligine girmeyi saglayan gol de (ya da bir sonrakisine) nefret ettigimiz ikili , sabrinin soluyla ortasina umutun soluyla dokunusu ile geldi

yani duz mantikli bu ikilinin golu olmasa o onemli golun oldugu sampiyonlar ligi zaten soz konusu olamayacak

seneler ayni degil sanirim ama bu kistasla oyuncu mu degerlendirilir

veya 2-2 lik deplasmandaki beraberlik olmasa son macin anlami olmayacak , orada 2-1 iken golu atan da umut

Tamam ama o zaman o sampiyonlar ligine girmeyi saglayan gol de (ya da bir sonrakisine) nefret ettigimiz ikili , sabrinin soluyla ortasina umutun soluyla dokunusu ile geldi

yani duz mantikli bu ikilinin golu olmasa o onemli golun oldugu sampiyonlar ligi zaten soz konusu olamayacak

veya 2-2 lik deplasmandaki beraberlik olmasa son macin anlami olmayacak , orada 2-1 iken golu atan da umut
aha mesajında 2-2 yazmış, kesin fenerli.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayırdır gol mu attı

Furkan kimdir nedir tanimam , dusuncelerim uyusuyor bu konuda diye biz farkli konusmaktan cekinmiyoruz

az evvel lato belhanda konusunda bana agir agir laf gecirmedi mi furkan , neden ? Cunku farkli dusunuyorduk

fakat sizde ummetcilik var , birinize sneijderle ilgili laf soyleyelim otekiniz topraktan fiskiran filiz misali bitiveriyorsunuz ortada

kurun bir takim ikna edin sneijder i , onunde el pence divan durun biz de rahatlayalim siz de

Sneijder konusunda fikirlerim uyuşan insanlarla diğer konularda uyuşmuyor belki ümmetçilik ne alaka? Kendi adıma konuşuyorum, Sneijder gidince karalar bağlamadım. Gönderiliş şekli sinirlendirdi sadece. Durduk yere buraya gelip Belhanda yetersiz ya keşke Wesley kalsaydı yazmıyorum. Durduk yere çamur atan sizsiniz. Nice Sneijdersiz 1 maç kazanınca hemen gelip bu konuya yazan sizsiniz. Kısaca filiz misali bitiveren sizsiniz. Sneijder'e laf edilince savunduk diye Sneijdersporlu mu oluyoruz?

Kimse bu adama çeteci, kulübü soydu gibi iftiralar atamaz. Hadi bizdeki dönemini geçtim öncesi için balon, overrated, Alex daha iyi vs. demek için fenerli olmak bile yeterli olmayabilir..

Tamam ben diyim Manchesterlilara 2 mac once scholes orta yapmasaydi MU finale kalamazdi. Finale kalamasa solksjaer o golu atamazdi. O yuzden o kupayi solksjaere baglamayin diyim, bakiim ne diycekler.

Alexi sen ilk 3 te saymaya devam et.

Sneijder nerede ise her derbide gol atti, bizim CL de en buyuk silahimizdi, cok onemli isler yapti, son sampiyonlugumuzda yani 4. Yildizi takmamizda bas mimarlarindandi.

Normalde Sneijder aleyhine konusuyor olsa GS taraftarini hainlikle suclardim ama aramizdaki 3-5 irlandali varsin otsun biz gercek GS taraftari onu hep sevgi ile hatirlayacagiz.

Son düzenleme:
WS10 tartışılmaması gereken zamanındaki sistemimizde çok güzel işler yapmış bir abimiz ve ruhlu bir futbolcumuzdu kendini en çok sevdiren özelliğiyde buydu zaten. Ayı avı videoları, fener ağlamalar, juventus golü vs zaten böyle bir oyuncuyu sevmemek sempati duymamak saçma olurdu. Kimse yok bunu getirdi yok td degistirdi yok yönetime bu kadar salça oldu felan diye vurmaya kalkmasın bu oyuncunun değil tamemen yönetimin hatasıydı. Ama gitti ne olursa olsun bu değismicek bırakın artık şu adamın peşini yav gayet net yeni bir sistem oluşturuldu ve yeride doldu bu adamın. Salın gari bu adamı karanlık bir gölge gibi çöktünüz adamın üstüne.

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt