Neden etmeyim . Elbette ediyordum hep , Gs nin parasini zerre haketmeden hic edip yasayan oyuncularin hepsine bu lafim , ortaya konan bir icraat yok , karistirma hizipcilik zirve , sevecek miydim bir de
Parayı hak eden Mustafa Durakı alalım o zaman.

sent via GSC

Sinan dışında Talisca'yı beğenenlere de kızıyorsun ama.
Yok beğenen beğensin sorun yok. Bunun gibi affedersin bokunu çıkarana benim lafım. Adamı Sneijderle kıyaslıyorlar falan ama bu Talisca bildiğin ikinci forvet tipinde birisi. Birbirleriyle alakaları yok aslında.

sent via GSC

Yok beğenen beğensin sorun yok. Bunun gibi affedersin bokunu çıkarana benim lafım. Adamı Sneijderle kıyaslıyorlar falan ama bu Talisca bildiğin ikinci forvet tipinde birisi. Birbirleriyle alakaları yok aslında.

sent via GSC

Geçen yıl beğenenlere de laf atıyorsun sanki öyle hafızamda kalmış.

Bu lig için bu tarz adamlar her zaman iş yapar.2*2=4.

Geçen yıl beğenenlere de laf atıyorsun sanki öyle hafızamda kalmış.

Bu lig için bu tarz adamlar her zaman iş yapar.2*2=4.
Yahu Sarper oyuncunun etkisi baska, bunun mesela gecen Alex üzerinden yapmaya calistigi Alex kibirbahceye daha cok basari kazandirdi, daha basarilydi iddiasi baska.
Yada bundan ayri diger bir konu adam baksana toz dahi kondurmuyor.
Ben mesela Taliscayi begenmiyorum, oyunun icinde cok kayboluyor ama evet meziyetleri olan bir oyuncu.
Buna ragmen Taliscayi basarili bulmuyorum cünkü oynadigi takimi zar zor diger iki büyügün yarista olmadigi bir sezonda sampiyon yapti.
Bende mesela zamaninda örnek olarak Rüstünün kaleciligini begeniyordum ama Sinan yaptigi gibi basta dogru olmayan kazanim iddialarinda bulunmuyor, sonra toz kondurmayan tavirlarda degildim.

Son düzenleme:
Hazır ücretinde indirime gitmişken yedek kulübesinde Selçuk yerine bu adam otursaydı daha mı kötü olurdu ?

Yahu Sarper oyuncunun etkisi baska, bunun mesela gecen Alex üzerinden yapmaya calistigi Alex kibirbahceye daha cok basari kazandirdi, daha basarilydi iddiasi baska.
Yada bundan ayri diger bir konu adam baksana toz dahi kondurmuyor.
Ben mesela Taliscayi begenmiyorum, oyunun icinde cok kayboluyor ama evet meziyetleri olan bir oyuncu.
Buna ragmen Taliscayi basarili bulmuyorum cünkü oynadigi takimi zar zor diger iki büyügün yarista olmadigi bir sezonda sampiyon yapti.
Bende mesela zamaninda örnek olarak Rüstünün kaleciligini begeniyordum ama Sinan yaptigi gibi basta dogru olmayan kazanim iddialarinda bulunmuyor, sonra toz kondurmayan tavirlarda degildim.

Alex Fenerbahçe'de lokal anlamda başarılıydı bunu inkar etmek yersiz ki Sneijder'den lokal anlamda başarılı olduğu da mantıksız bir iddia değil.

Bu adam halen daha bu kadar konuşulduğuna göre kendisini sevmeyenlerin üzerinde bile büyük etki bırakmış. Gidişinin üzerinden neredeyse 2 ay geçti ama halen daha gündemin ana maddesi kendisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder yedek felan olmazdı, sezona kötü giriş yapsaydık Sneijder yedek mi olur diye takımın içine ederlerdi.

Alex Fenerbahçe'de lokal anlamda başarılıydı bunu inkar etmek yersiz ki Sneijder'den lokal anlamda başarılı olduğu da mantıksız bir iddia değil.
Ben her iki platforma baktım, lokal olarak Alex bir şampiyonluk fazla yaşamış, bir tanesi şaibeli, Avrupa'da Sneijderli Galatasarayın daha fazla dişe dokunur başarısı var. Biri bunu dokuz sezonda yaptı, diğeri yarısı kadar zamanda. Sneijder konusu artık kapandı, takımımız bir şekilde yoluna gidiyor, mevzu Sinanın samimiyetsizliği.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben her iki platforma baktım, lokal olarak Alex bir şampiyonluk fazla yaşamış, bir tanesi şaibeli, Avrupa'da Sneijderli Galatasarayın daha fazla dişe dokunur başarısı var. Biri bunu dokuz sezonda yaptı, diğeri yarısı kadar zamanda. Sneijder konusu artık kapandı, takımımız bir şekilde yoluna gidiyor, mevzu Sinanın samimiyetsizliği.

Avrupa'da Sneijder daha başarılı zaten.Bu lig için Alex daha başka bir adamdı ama.

Avrupa'da Sneijder daha başarılı zaten.Bu lig için Alex daha başka bir adamdı ama.

Nereye bakildigina da bagli... Alex konusunda kistas istatistik ise, avrupa istatistikleri de cok iyidi. Sampiyonlar ligi de, avrupa ligide. CL´de assist kralligi bile var. Takima genel katkisi, bana kalirsa türkiye´de de tartismali bir boyutta. Nasil basarilarda pay sahibinin krali o denilydiyse, bu bütce farkina ragmen takimin yapamadiklarinda da, onun epey payi var. Takimin diger oyuncularina, zarar veren bir oyun yapisi vardi.

Son düzenleme:
Yanlız bir yanlış anlaşılma olmasın, ben toplam Avrupa başarısından bahsetmiyorum. Ben Galatasarayda kazandırdıklarına bakıyorum. Oyuncunun goller atması, asistler yapması ilk aşamada kendi verimliliği, benim esas baktığım nokta oynadıkları takımlarda kazandıkları, kazandırdıkları ve bunu hangi süre sarfında yaptıkları.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt