Bu adam halen daha bu kadar konuşulduğuna göre kendisini sevmeyenlerin üzerinde bile büyük etki bırakmış. Gidişinin üzerinden neredeyse 2 ay geçti ama halen daha gündemin ana maddesi kendisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fanboylari sagolsun hep gundemde

e8ced27d07af63d87402360f49c29aef.png

Sezonun hayal kırıklığı yaratan transferleri arasında gösterilmiş bu arada. Haber Lequipe'in

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Insanin kendini su sekilde manset yapmaktan utanmasi ve ortaya bir seyler koymaya calismasi gerekir

onurlu bir davranis yapip bizi soguslemedi , bu parayi da istese alirdi dedik

simdi de fransizlari usuluyle sogusluyor . Sen sneijder olarak bu kadar isim yapmis adamsin , cik ortaya "bir extra" koy , insanlar iyi ki seni transfer etmisiz desin , bir fark yarat

surekli her ulke basininda , sneijder kilolu , sneijder formsuz , sneijder sakat , sneijder uyumsuz

adamin 2 senedir cocuguyla fotograflari disinda basina yansimis bir olumlu aksiyonu yok

ne bicim is bu

Laaa olm adam gitti lan gittiiii

Daha halen ne Sneijder'i konuşuyorsunuz

Kapatın gitsin konusunu

Kendisine bundan sonraki futbolculuk hayatında başarılar dileriz

Hee ileri ki zaman dilimlerinde Galatasarayımızda bir şekilde görmek ister miyiz orası tartışılır

Ama şimdilik bizim için Sneijder defteri kapandı gitti o kadar

Sen ne değişik bir kişisin ya. Adam giderken arkasından demediğin kalmadı, adam alacakalarını bırakıp gitti.

Asıl utanması gereken sen olmana rağmen ve adamın bu takımdan gitmesine rağmen hâlâ adamın arkasından boş ve hakaret edici ithamlarda bulunuyorsun.Sneijder affedersin anana bacına göz mü dikti ocağını mı söndürdü nedir bu kin nefret.

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen ne değişik ne gereksiz bir kişisin ya. Adam giderken arkasından demediğin kalmadı, adam alacakalarını bırakıp giderek hem de seni öyle böyle değil göt etti.

Asıl utanması gereken sen olmana rağmen ve adamın bu takımdan gitmesine rağmen hâlâ adamın arkasından boş ve hakaret edici ithamlarda bulunuyorsun. Ben hayatımda böyle boş ve gereksiz bir insan görmedim. Sneijder affedersin anana bacına göz mü dikti ocağını mı söndürdü nedir bu kin nefret. Nefretinde boğul ulan yavru kartal.

sent via GSC
Hayatinin merkezine para koymus biri icin fazla sinirleniyorsun.
Bugün bir baska konuda, su ögretmen konusunda yaptigi yorum zaten icler acisi.
Insanlari o konuda bos isler ile ugrasmala itham ediyor, halbuki mevzu cocuklar ve egitim.
Evlilikten, cocuk sahibi olmaktan uzak oldugunu beyan edip, anlamadigi konularda insanlari bos isler ile itham etmesi zaten kimin bos, kimin dolu oldugunu gösteriyor.
O yüzden hayati para olmus birinin, hayatta baska degerlerin tadina varmamis birinin, direk bir baglantisi dahi olmasa, cok absürd bir düsünce olsa bile, kendisinden daha fazla para kazanan insanlardan nefret etmesine pek sasirmiyorum dogrusu.

Maci izleyen oldumu, hoca neden tek bir oyuncu degistirmis mac boyunca ? Deli mi bu Favre ?

Geri
Üst Alt