Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.998
- 23.539
- 3.723
Kafa açanlar görüyorum. Açmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pesimi birakman icin nelerden feragat etmem gerekiyor Kenan? Her turlu fedakarliga hazirimEl Insaf, daha üc gün önce Göztepe tribünlerinden foto paylastin
El Insaf, daha üc gün önce Göztepe tribünlerinden foto paylastin
Ne yazik ki öyle bisey yok.Pesimi birakman icin nelerden feragat etmem gerekiyor Kenan? Her turlu fedakarliga hazirim
Yahu bizim Sultangaziden stada gelmemiz ile Serkanin Izmirden ucakla stada gelmesi asagi yukari ayni sürede olur.Izmir'de Türk Telekom Stadı vardı da Serkan renktasimiz mi gitmedi?
arena da SNEIJDER diye haykirdi Spiker bunun tinercilerine karsi. Herhalde nefret eder
Fanboylari sagolsun hep gundemdeBu adam halen daha bu kadar konuşulduğuna göre kendisini sevmeyenlerin üzerinde bile büyük etki bırakmış. Gidişinin üzerinden neredeyse 2 ay geçti ama halen daha gündemin ana maddesi kendisi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayatinin merkezine para koymus biri icin fazla sinirleniyorsun.Sen ne değişik ne gereksiz bir kişisin ya. Adam giderken arkasından demediğin kalmadı, adam alacakalarını bırakıp giderek hem de seni öyle böyle değil göt etti.
Asıl utanması gereken sen olmana rağmen ve adamın bu takımdan gitmesine rağmen hâlâ adamın arkasından boş ve hakaret edici ithamlarda bulunuyorsun. Ben hayatımda böyle boş ve gereksiz bir insan görmedim. Sneijder affedersin anana bacına göz mü dikti ocağını mı söndürdü nedir bu kin nefret. Nefretinde boğul ulan yavru kartal.
sent via GSC