Can, Nice´nin kadrosuna bak, seri bile yok. Lees melou diye bir yan sanayi topcusu oynuyor. Highlight videolarini izledim, topu ileri dikledigi pozisyonlari bile koymuslar. Bu durumda, bu Favre bizde Sneijder´i yedek birakip, ve gol ihtiyacimiza ragmen oyuna almiyorsa, kendisini ne gibi bir tepkin olurdu ?

Provoke olabilirsin belki, ama sunu iyi bil. Favre´yi sneijderi oynatmadigi her mac, bombalamaya devam edecegim burada.

Bilen, benim sneijderden dolay bir cok nice macini bu sezon izledigimi bilir, keyfimden ediyor birde beni.

Zaten boylu poslu olmadigi icin kafadan kaybediyor Favre.

Favreye karsi bir elestiri tufani var...

Eyn Lch sur Twitter : "@JohanRouquet C'est la 1ere fois ou je trouve sa reponse pas tres claire, dommage que vous n'ayez pas un peu insiste sur Sneijder ac sa qualite de centre"

Eyn Lch‏ @EynLch

Antwort an @JohanRouquet
C'est la 1ere fois où je trouve sa réponse pas très claire, dommage que vous n'ayez pas un peu insisté sur Sneijder ac sa qualité de centre

Basin mensuplarinin, degisiklik neden yapmadiniz sorusuna, Favre, "Birsey yapmak istiyorsan, bana fikir ver", diye cevaplamis.

Taraftarda feryat ediyor, neden birazcik sneijder kalitesinde adama, merkezde süre vermediniz diye...

Cevaba bak... Yedeklerde sneijder var, ve dalga gecer gibi, ne yapmaliydim diye cevap veriyor.

Mal herif...
Tudor'un ÖFK sonrası açıklaması gibi. :crushed: "Siz nasıl oynatırdınız?"

Kardeşim hocasın sen. Adam gibi açıkla neden değiştirmediğini.

Niye aldınız lan o zaman?
66d45b234878b1541f273b42b20b5730.jpg

Favre: Difficult for Sneijder to earn a place in Nice line-up - Football Oranje

Kısaca demiş ki "Sneijder fit değil. Sezon öncesi hazırlığına geç başladı. Sonradan da sakatlandı. Şu anda farklı bir sistemde, 4-4-2 dizilişiyle oynuyoruz ve bu düzende yer bulması zor."

Yani adam Sneijder'i alırken kafasında 4-4-2 yokmuş ama bu sezon takımın performansı sonrası değişiklikler yapmak zorunda kalıp, 4-4-2'ye dönmüş gibi. Şu anda da işleyen bir sistemi var ve Sneijder'i oynatmak istememesi gayet normal.

12/13 sonrasi sampiyonluk programinda, Fatih Hoca Sneijder´in pozisyonu ile ilgili benzer bir tanim yapmisti. Ancak biri Fatih Terim, diger Favre... Ve cözümü de basit, o vakit 4-4-2´yi elmas seklinde dizeceksin. Ya futbol bilgisi zayif, yada igrenc bir yalanci. Favre´ye demekki sallamaya devam edecegim bu konu altinda.

Bir hocanin hinligini nereden anlarsin ? Daha imza töreninde, fotolar cekilirken, sneijderi bir döndürüp, taktik vermeye basladi. Showmen herif, hem show yapmak, hemde mesaj verme pesindeydi.

Sneijder ismi favreye agir geldi... Bunu bildigi icin sacmalaya basladi iyicene. Heeey Lucien Favre, bundan sonra bir numarali hedefimsin. Seni hic sevmedim süt oglan.

12/13 sonrasi sampiyonluk programinda, Fatih Hoca Sneijder´in pozisyonu ile ilgili benzer bir tanim yapmisti. Ancak biri Fatih Terim, diger Favre... Ve cözümü de basit, o vakit 4-4-2´yi elmas seklinde dizeceksin. Ya futbol bilgisi zayif, yada igrenc bir yalanci. Favre´ye demekki sallamaya devam edecegim bu konu altinda.

Bir hocanin hinligini nereden anlarsin ? Daha imza töreninde, fotolar cekilirken, sneijderi bir döndürüp, taktik vermeye basladi. Showmen herif, hem show yapmak, hemde mesaj verme pesindeydi.

Sneijder ismi favreye agir geldi... Bunu bildigi icin sacmalaya basladi iyicene. Heeey Lucien Favre, bundan sonra bir numarali hedefimsin. Seni hic sevmedim süt oglan.
Dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlamadım. Gerçekten. :D

Bilmiyorum, kağıt üzerinde baktığımızda Nice sezona kötü başlıyor. Sonra birtakım değişikliklerle (buna 4-4-2 de dahil) form yakalıyorlar. Böyle bi durumda değil Sneijder, hocanın David Silva'yı bile oynatmak istememesi normal geliyor bana. Aynı zamanda fit olmaması + sakatlıktan yeni çıkmış olması durumu da var.

Futbol bilgisi zayıf olduğundan değil, Sneijder şuan o takımda 11 oynayan hiçbir adamı kesemez şuanki haliyle. Yani favre doğru olanı yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ünal başgan gibi yumruğu masaya vurup sneijderi oynatacak bir hoca bulmalı nice kulübü sahibi her kimse.

favre'nin zırvaladıklarının türkçe mealini yazarsam tepki gösterenler olacaktır illa ki
ama zekanızı biraz zorlarsanız tahmin edersiniz

Dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlamadım. Gerçekten. :D

Bilmiyorum, kağıt üzerinde baktığımızda Nice sezona kötü başlıyor. Sonra birtakım değişikliklerle (buna 4-4-2 de dahil) form yakalıyorlar. Böyle bi durumda değil Sneijder, hocanın David Silva'yı bile oynatmak istememesi normal geliyor bana. Aynı zamanda fit olmaması + sakatlıktan yeni çıkmış olması durumu da var.

Bazen bende bilmiyorum. Ama benim sorunum hic bir zaman sneijder degildi ki, Nice´de bu sene takip listeme aldigim takimlar arasindaydi, ama oynamamasi bu listemi bozguna ugratti. Sneijder ile ilgili hem yazdim, hemde cokca fikir ürettim kafamda. Sadece kendi acimdan bir merak, bir raya oturtmak icin avrupa arenasinda performansini merak ediyorum. Izlemek istiyorum yani. Bir sans var su an, ama heba ediyor favre...

Taktiksel olaya gelirsek. Favre denilen adami Bundesliga´dan taniriz, her daim kafasinda vardir o 4-4-2, zaten orada da 4-4-2 oynatirdi. 4-4-2 olmasa da, gecen sene cift forvete gectigi cok oldu. Twitter´dan yazilanlari takip ettim, ve Nice taraftari da soruyor, solda les melou yerine sneijder oynamaz mi diye. 4-4-2´yi sneijdere göre de ayarlayabilecek oyun profiline sahip.

Sürecin takipcisiyim, ancak su an genel anlamda Sneijder´i oynatmak istemedigini düsünüyorum. Ama gelecek haftalarda ne yapacak görecegiz. Sonuc anlaminda, bu adam oynamaz ise, nasil kondisyon kazanacak, mac temposu kazanacak ?

Oynatmayip oynatmayip, maca salarsa birden, "alin size sneidjer" tarzi, art niyetli oldugunu ispat etmis eder.

Bazen bende bilmiyorum. Ama benim sorunum hic bir zaman sneijder degildi ki, Nice´de bu sene takip listeme aldigim takimlar arasindaydi, ama oynamamasi bu listemi bozguna ugratti. Sneijder ile ilgili hem yazdim, hemde cokca fikir ürettim kafamda. Sadece kendi acimdan bir merak, bir raya oturtmak icin avrupa arenasinda performansini merak ediyorum. Izlemek istiyorum yani. Bir sans var su an, ama heba ediyor favre...

Taktiksel olaya gelirsek. Favre denilen adami Bundesliga´dan taniriz, her daim kafasinda vardir o 4-4-2, zaten orada da 4-4-2 oynatirdi. 4-4-2 olmasa da, gecen sene cift forvete gectigi cok oldu. Twitter´dan yazilanlari takip ettim, ve Nice taraftari da soruyor, solda les melou yerine sneijder oynamaz mi diye. 4-4-2´yi sneijdere göre de ayarlayabilecek oyun profiline sahip.

Sürecin takipcisiyim, ancak su an genel anlamda Sneijder´i oynatmak istemedigini düsünüyorum. Ama gelecek haftalarda ne yapacak görecegiz. Sonuc anlaminda, bu adam oynamaz ise, nasil kondisyon kazanacak, mac temposu kazanacak ?

Oynatmayip oynatmayip, maca salarsa birden, "alin size sneidjer" tarzi, art niyetli oldugunu ispat etmis eder.
Solda oynamaz ya son haliyle. Balotelli'nin azcık arkasında oynatsın işte. Nice'i seyrettiğimden değil de Balotelli'nin partneri bu kadar etkili mi ki de Sneijder'in oynama ihtimalini bu kadar düşük değerlendiriyor?

O dediğin "alın size" olayını bence de yapabilir. Görelim bakalım.

hepsini geçtimde yazılan bu içerikteki yorumu nasıl unutmadın yav hayır durduk yere nasıl hatrına geldi

Ünal başgan gibi yumruğu masaya vurup sneijderi oynatacak bir hoca bulmalı nice kulübü sahibi her kimse.

Bana kalirsa zamaninda ayni Balotelli gibi, yönetimin bir P.R transferi. Allah var, Favre iyi idare eder oyunculari. Balo´yu da galiba al oynat, diye verdiler adama. Ancak Balo sigara da icse, kohahin de cekse, boga gibi fizige sahip, freak of nature tarzi bir adam. Kendine bakmasa bile, ortalama oyuncunun cok üzerinde fizik durumu var.
Sneijder fizik acidan cok farkli bir profile sahip, ve yillarca temponun cok düsük oldugu süperligde oynamasi, onu bu konuda fizik anlaminda asaga cekti, süperligde bile bu konuda eksik kalmaya basladi. Bunlar bir ay, iki ayda toparlanacak eksiklikler degil. Ayni zamanda kamp süreci tam gecirilmeden alindi. Yani Sneijder´in fizik eksiklikleri var, ve bu transfer sürecinde biliniyor. Aldiysan, üzerinde durman gerekir. Yada almiyacaksin. Tabiki futbol özellik ile avrupada da profesyonel yasanir, ama bu tarz bir davranis individuell degerlendirirsek, sneijdere pek de fair degil.

Takim icinde Sneijder´e nerede yer bulacam, onu bunu oynuyoruz demek, en hafif tabiri ile kivrak bir aciklamadir. Sneijder´i hangi durumda aldigini bilecek kadar profesyonel olmasi gerekiyor kulübün de, hocanin da.

Solda oynamaz ya son haliyle. Balotelli'nin azcık arkasında oynatsın işte. Nice'i seyrettiğimden değil de Balotelli'nin partneri bu kadar etkili mi ki de Sneijder'in oynama ihtimalini bu kadar düşük değerlendiriyor?

O dediğin "alın size" olayını bence de yapabilir. Görelim bakalım.

Yorum yapmak icin cok az izledim kanatlarda bu sene. Plea izledigim maclarda tek forvet oynuyordu bu sezon, ve etkisiz görüntü cizdi mac icinde. Forvet oynadiginda, partner grektiren bir oyuncu gibi. Ancak gecen sezon sükse yaptigini biliyorum. Kanat forvet bana göre, gayet tabi aciklarda oynayabilir, ve gecen sezon sakatlanana kadar ikisini de oynadi zaten. Cift oynadiginda, kanatlara deplase oluyor zaten bayaga, kücük izlenimlerden, bunu cikarabilirim. Sneijder´in oynamadigi maclari, yani bir iki maci actim, ama izlemedim cok fazla. 10 dakika belki, o yüzden net yorum yapamiyorum.
Ama kanatlarda bence rahat oynar, kaleye verimli kosular atabildigi icin de, Sneijder´in isteyebilecegi bir oyuncu tarzi.

Not: Izledigim maclarda, genel anlamda nizza takim olarak cok etkisizdi.

Geri
Üst Alt