- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Alındığına göre Türkiye'nin durumunda memnunsun galiba.
Eğitim, denetim ve uygulama şart
Jesus ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alındığına göre Türkiye'nin durumunda memnunsun galiba.
Senin eski isim neydi tanıyamadımJesus ...
2 yıl önce yollayacakmışmış. 2 yıl önce adamın sözleşmesini uzattınız.
Uydurma haber olabilir veya Dursun baya gaza gelmiş.
Son iki senesinde yaşadığı düşüşün en büyük sorumlusu yönetim. Bende Sneijder olsam belirli bir süre sonra cahil futbolcular ile oynamaktan sıkılırım ve kendime bakmam.
Eğitim ve denetim şart
Adem bugünlerde ciddi misin değil misin tam anlayamıyorum, problem bende olabilirZivanadan cikmaya basladi... Konya deplasman taraftarlarini yasakladi diye haber cikmisti, ardindan konya emniyeti ile dursun olayi cözdü haberi girdi medya. Bilmiyorum yani, cin olup da, milleti carpabilecegini zannediyor.
Son iki senenin kadrosu küme düşmeye oynayan bir kadroydu. Sen istediğin kadar iyi oyna belirli bir süre zaten otomatikman seninde performansın düşer.senede bir çuval para alan oyuncunun böyle bir mazeret ileri sürmesi bir yana bunu destekleyen taraftarın mantığı daha da kötü bir durum .
nice oyuncuları da sneıjder'e bakıp göbek yapıp yatış mı yapsın yani ?
Adem bugünlerde ciddi misin değil misin tam anlayamıyorum, problem bende olabilir![]()
Ciddiysen... Bi yandan da geçen yine gazetelere konu olan "Mayıs'ta seçim var, Tudor'la uzatmak uygun olmaz" görüşü Dursun'dan beklenmeyecek derecede etik bişey. Dursun bi acayip ya
Son iki senenin kadrosu küme düşmeye oynayan bir kadroydu. Sen istediğin kadar iyi oyna belirli bir süre zaten otomatikman seninde performansın düşer.
Çok doğru. Taraftara ayar vermenin hiç zamanı değil şu an. Aslında bunu da düşününce haberin uydurma olma ihtimali artıyor bence. Hani bu açıklamaya Galatasaray taraftarının çoğu "yok canım dememiştir" demez. Aksine direk gaza gelebilir. Kulüpteki pozitif hava dağılır vs.Ciddiyim. Puan ve averaj farki ile 1.5 mac lideriz, hersey yolunda giderken, taraftari provoke etmek neden ? Hadi bunu ben de yapabilirim, taraftar arasinda, atisabilir de, ama kulübün baskani, yada yöneticisi bunu yapamaz. Ne güzel, sneijderi seven taraftarda biraz kendini salmis, keyif almaya baslamisken, bunu yeniden bu sekilde gündeme getirmek, insanlarin mutlulugunu kursaginda birakmaktir. Ayiptir.
Bana kalirsa bu aciklama, güvenilmez bir adam oldugunu gösteriyor. Tonlarca futbolcu ile uzun vadeli kontrat yaparken, neden gelecek yönetimi düsünmüyor, da 3 kürüs para kazanan hoca konusunda, böyle bir aciklama yapiyor. Kendisi 3 milyon sadece olcana masraf cikardi. Tudor´un üc kurusluk tazminati mu dert olmus. Hem kaypak, hem show, hemde mantik cevresinde dayaniksiz ve yalan bir aciklama. Su son 2 senede, hic de kendisinden sonraki yönetimleri düsündügünü gösterecek bir hamle yapmadi. Tam tersi. Dursun radarimda bir süredir.
Ben farklı düşünmüyorum dediklerine katılıyorum ama Sneijder kalitesinde bir oyuncuyu PTT 1.lig topçuları ile birlikte oynatırsan futbola küstürürsün.böyle bir mazeret dünyanın hiçbir yerinde legal olamaz. hele bir ton para alıyorsan .
muslera ona buna bakıp yatış yapmadı karakter ortaya koydu mesela. kaldı ki 4. yıldızı aldığımız sezonda takım ahım şahım oynamıyordu ama sneıjder tek başına az maç almadı muslera tek başına az maç kurtarmadı .
bireysel yeteneğe yıldıza bu yüzden milyon eurolar saçılıyor. üzüm üzüme baka baka kararır edebiyatı yapmasın diye. madem profesyonelsin parasız maça çıkmıyorsun çıktığında da paranın hakkını vermeye gayret edeceksin . ister sneıjder isterse cristiano ronaldo fark etmez.
Çok doğru. Taraftara ayar vermenin hiç zamanı değil şu an. Aslında bunu da düşününce haberin uydurma olma ihtimali artıyor bence. Hani bu açıklamaya Galatasaray taraftarının çoğu "yok canım dememiştir" demez. Aksine direk gaza gelebilir. Kulüpteki pozitif hava dağılır vs.
Oyuncuları kısa süreli ikna etmek zor ya. Tudor çantada keklik zaten. Veya tamamen şirin gözükmek adına bu konu hakkında o şekilde konuşmuş olabilir. Divan kurullarında falan yapılan sözleşmelerin süreleri eleştiriliyor zaman zaman. "Bakın ben böyle yapmıyorum, bir daha seçin beni" diyor olabilir.