Sneijder in düşmanları yesin xess xava nın billurları.
Bak kardeşım ıste bu yanlıs cünkü burda sneijder düşmanı yok sneijderin gitmesini isteyen adamlar var sneijderin gitmesini istemek ona düşman olmak degıl. ama sneijderin gitmesini istediklerı ıcın sneijder düşmanı ilan edilip küfür yiyen adamlar haliyle daha öfkeli ve suan düşmüş sneijdere vurmak ıstıyor şahsen benım hoşuma gidiyor bu durum.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Belhanda ilk geldiğinde leş oynarken "Sneijder gitti artık konuşmayalım" diye dolaşanlara Belhanda 2 maç iyi oynasa en çok siz Sneijder'den bahsedersiniz yazmıştım. Yanıltmadınız.
Ben yazmadım onu adminler dedi kavga cıkıyor dıye bence acık acık konusalım kadroya gıremeyen bı sneijderle belhandayı kıyaslamak komik

Afedersınız ama sneijderin gitme sürecinde mıllete etmedıgı kufur kalmayan yonetıme tudora söven adamlar bu günleri göremedıgı ıcın biz suclanamayız. O zaman ettıgınız laflara hitaben bugun bu adamlar sneijderi daha cok elestırıyorlarsa haklılar. Bi nevi kumar gibi bişey işte sneijder başarılı olsa gol asist yapsa buralara siz yazar o zaman biz haksız cıkardık. Ama siz kaybettınız arkadaşlar bunu kabullenin

Kazananda GALATASARAY oldu!!

Hz Sneijder ve neferleri asla haksız çıkmaz. ATILDIN!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder artik umrumda degil ama fenere bejekeye juveye sokup sokup cikartmis biri saygiyi hakkediyor taraftarimizdan.

Bak kardeşım ıste bu yanlıs cünkü burda sneijder düşmanı yok sneijderin gitmesini isteyen adamlar var sneijderin gitmesini istemek ona düşman olmak degıl. ama sneijderin gitmesini istediklerı ıcın sneijder düşmanı ilan edilip küfür yiyen adamlar haliyle daha öfkeli ve suan düşmüş sneijdere vurmak ıstıyor şahsen benım hoşuma gidiyor bu durum.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ben yazmadım onu adminler dedi kavga cıkıyor dıye bence acık acık konusalım kadroya gıremeyen bı sneijderle belhandayı kıyaslamak komik

Küfür olayı tabi kabul edilemez ona bir şey diyemem.Ama Sneijder gitti Recep artık bizim oyuncumuz değil ki.Her olumsuz olayda bu başlığa yazı yazmak bence gereksiz.Ayrıca kimseyi Sneider düşmanı olarak görmüyorum eğer öyle görseydim xess xava yazmazdım orayı biraz da ortalığı sakinleştirmek için yaptım bu yorumu.

Aysal Terim bitti şimdi de bu başladı.

Saçma sapan işler.

sneijder-640.jpg

Amerika yolcusuymuş

Büyük hizmetleri oldu.Ancak gitme zamanı gelmişti.Doğru bir karar verildiğini gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz.

''Sneijder futbolu bıraksın''

http://gamaspor.com/wp-content/uploads/2017/08/sneijder-1.jpg

Hollanda’da yayın yapan bir gazetenin internet sitesi, okuyucularına, “Sneijder sezon sonunda ne yapsın” diye sordu. Katılımcıların yüzde 45’i, “Futbolu bıraksın” cevabını verdi

Hollanda’da yayın yapan bir gazetenin internet sitesi, okuyucularına, “Sneijder sezon sonunda ne yapsın” diye sordu.

Katılımcıların yüzde 45’i, “Futbolu bıraksın” cevabını verdi. Yüzde 34’lük grup, “Ajax’a dönsün” seçeneğini işaretlerken, yüzde 11 ise Wesley’nin yola Nice’te devam etmesi gerektiği yönünde oy kullandı.

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Fransa’ya giden 33 yaşındaki Sneijder, kadroya girmekte zorlanıyor.

(Fanatik)

ABD'ye gitsin, yaşı daha bırakmak için erken şöyle 36'ları falan görsün. Xess Xava daha küçük, okul masrafları falan var hayatın ne getireceği bilinmez bir anda Yolanthe'nin eline bakar hale düşebilir dünyanın binbir türlü hali var.

ABD'ye gitsin, yaşı daha bırakmak için erken şöyle 36'ları falan görsün. Xess Xava daha küçük, okul masrafları falan var hayatın ne getireceği bilinmez bir anda Yolanthe'nin eline bakar hale düşebilir dünyanın binbir türlü hali var.

Bankada en kötü ihtimalle 10-15 milyonu vardır Sneijder'in yav. :D Zaten bu adamlar günlük harcamalarını maç başı primleriyle falan yapıyor,öyle yıllıklarıyla yaptıklarını sanmıyorum açıkçası.

Futbolu biraksin,egitimini alsin ve kendini hocaliga hazirlasin

Geri
Üst Alt