- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Acaba bizden başka 2-3 sene iyi top oynadı diye futbolcusunu efsane ilan eden kulüp var mıdır ?
Düşünsenize Real'de felan bu durumların olduğunu,herhalde adamların yüzlerce efsanesi olurdu
Inter Milana sor bi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba bizden başka 2-3 sene iyi top oynadı diye futbolcusunu efsane ilan eden kulüp var mıdır ?
Düşünsenize Real'de felan bu durumların olduğunu,herhalde adamların yüzlerce efsanesi olurdu
kesinlikle katılıyorum. Önüne gelene efsane diyoruz. Popescu,Jardel,Kewell,Baros,Melo,Elmander,Sneijder vs. bunlara nasıl efsane diyorlar yahu? Hagi,Prekazi ve böyle giderse Muslera dışında efsane denebilecek yabancımız yok.
Bu kelimenin içini boşaltırız herkese efsane dersek.
Şimdi Sneijder severler kızar belki bize ama kesinlikle öyle.Bu efsane sıfatının içini boşaltırsak 2 sene iyi oynayan adam kendini kulüpten üstün görmeye başlar
Muslera bu statüye en yakın topçumuz o kesin ona dense anlarim
kesinlikle katılıyorum. Önüne gelene efsane diyoruz. Popescu,Jardel,Kewell,Baros,Melo,Elmander,Sneijder vs. bunlara nasıl efsane diyorlar yahu? Hagi,Prekazi ve böyle giderse Muslera dışında efsane denebilecek yabancımız yok.
Sneijder ve Melo dışında kesinlikle hemfikirim,Kewell hele tarihimizin en overrated topçularından biri.
Popescu da penaltıdan dolayı unutulmaz tabi.
Sneijderin efsane olması için Galatasaraya ihtiyacı yok bir kere. Durumu farklı yansıtmamak gerekir.
Bizim efsanemizmidir? Benim gözümde kesinlikle öyledir. 28 yaşında o konumda olan bir futbolcunun kolay kolay Türkiyeyi tercih etmeyeceği gerçeği unutmamak gerekir. Gelişinden sonra gerek oyunuyla ve karakteriyle efsane olmayı haketmiştir, her kupa maçlarında öne çıkmıştır. Real Madrid gibi kulüplerle kıyaslamaya gerek yok. Onların hedefleri ve bakış açısı farklı, bizim şartlar farklı.
Eski tartişmalara yol açmaya gerek yok, Hamza takımı bozduktan sonra herkes takımda çöktü. Kötüler iyice kötüleşti, iyiler eski performansına yaklaşamadı.
Medya yıllardır Galatasarayın bu tür yıldız oyuncularına algı operasyonu yapıyor Melo konusunda olduğu gibi. Ne yazıkki taraftar bu oyuna gelebiliyor.
Bugün arkasında Ndiaye ve Fernando, yanlarında Feghouli ve Gomisle birlikte nelere imza atabileceğini düşünemiyorum bile. Keşke 1 yıl olsa bile bu takımla izleyip gönderebilseydik.
Kişisel nefreti bir kenara bırakıp adaletli olalim. Sneijder gibi oyuncu beki, stoperi, forveti ve defansif orta sahası olmayan bir takımda oynadı. O bizim ayıbımız olmalı.
Tamam hadi Sneijder örneğini bir kenara bırakalım diyelim ki dediklerinde haklısın.Sneijder güzel izler bıraktı bu yüzden efsane dedik,yahu Drogba'yı bile efsane statüsüne koyanlar var.Adam Chelsea'nin efsanesi hem fikir miyiz ? Bunu tartışan olmaz herhalde
Sırf Chelsea efsanesi ve transferi sükse yaptı efsane diyeceksek işimiz var
O zaman Pepe de Bjk de 1-2 yıl oynasın efsane olsun güzel hikaye
Tamam hadi Sneijder örneğini bir kenara bırakalım diyelim ki dediklerinde haklısın.Sneijder güzel izler bıraktı bu yüzden efsane dedik,yahu Drogba'yı bile efsane statüsüne koyanlar var.Adam Chelsea'nin efsanesi hem fikir miyiz ? Bunu tartışan olmaz herhalde
Sırf Chelsea efsanesi ve transferi sükse yaptı efsane diyeceksek işimiz var
O zaman Pepe de Bjk de 1-2 yıl oynasın efsane olsun güzel hikaye
Efsanelerden bahsedip Popescu´yu efsanemiz olarak görmemek biraz talihsiz olmus.kesinlikle katılıyorum. Önüne gelene efsane diyoruz. Popescu,Jardel,Kewell,Baros,Melo,Elmander,Sneijder vs. bunlara nasıl efsane diyorlar yahu? Hagi,Prekazi ve böyle giderse Muslera dışında efsane denebilecek yabancımız yok.
Efsanelerden bahsedip Popescu´yu efsanemiz olarak görmemek biraz talihsiz olmus.
Kadronun tümü diyemem, cünkü arada gelen gidenler´de oldu.bence değil? UEFA kazanan kadronun tamamı efsane mi sence? Bence sadece Bülent,Hagi,HakanŞ. gerçekten o sıfatı hak ediyor. Kerem İnan'ı bile efsane yapıyor ASpor mesela..
Benim kriterlerim başka. Herkese efsane diyemem ben.