Bu arada Sneijder gibi soyunma odasinda sözü gecen güclü bir karakterin 35 yasinda olmasina ragmen yedek kulubesinde oturabilecegini düsünenlerin olmasi üzücü

Kadroda Sneijder varsa yeri ilk 11'dir yedek kulubesi degil,performansi kötü de olsa ayaklari gitmese de yine de ilk 11 oynamak ister

Kariyeri boyunca böyle oldu,Nice'ten ayrilma sebebi de budur

Ligi 2. Bitiren basak'in orta sahasi mahmut,forveti batdal,bekleri Ugur ve ferhat,stoperler yalcin ve bekir

Onlarin da bjk'nin da kadrosunda en az bizim kadar eksik noktalari vardi,Sneijder-bruma-podolski-Muslera-chedjou gibi iskelet kadrosu olan bir takimin yeri normal sartlarda ilk 2'dir ama dedigim gibi Kulup ciftlige dönünce basari beklemek hayal olurdu

Yepyeni bir kadroyla 2 yil aradan sonra sampiyonluga yürümemiz tesaduf degil,imparator gelmeden önce Tudor'la da sampiyonluk potasindaydik hic geride kalmadik gectigimiz sezonlarda oldugu gibi

Adebayor, mossoro, attamah, caicara, epuranu bunları niye saymıyon

Emre ve mahmut ortasıda selçuk ve tolgaya 10 basar bu arada.

40 m harcadık yarışta olduk işte kadro yetersizdi bariz olan şey bu yönetim ve hoca konusuna girmiyom bile çocuk oyuncağına çevirmişlerdi işi.

Adebayor-mossoro-attamah-caicara-eperuanu

Sneijder-Muslera-podolski-bruma-de jong-chedjou

Performanslarini bir kenara koy,hangi ekibi tercih edersin

Tartismasiz bizim gecen sezon ki ekibi tercih eder cogunluk,anlatmak istedigim buydu

Dedigim gibi konu tamamen kulubun ciftlige dönmesiydi

Nice'de aidiyet duygusu hissetmeyerek yedek kalmak istememesi kadar doğal bir durum yok. Uzun süre geçirdiği kulüpte alacaklarını bırakıp giden, yarı maaş indirimiyle kalayım diyen bir adamın da düzgün bir yönetim/hoca altında sorun çıkarmayacağı açık.

Lakin tekrar ediyorum gelmesini istemiyorum. İğrendiğim insanları golleriyle sevindirmesi hoşuma gitmez doğrusu.

Sneijder-Selçuk-De Jong orta sahasıyla her maç rakiplerine hapsolan Galatasaraydan Fernando-Ndiaye/Donk-Belhanda ile rakiplerini boğan ve sıkıştıran Galatasaraya,thanks Tudor.

Tartismasiz bizim gecen sezon ki ekibi tercih eder cogunluk,anlatmak istedigim buydu

İyide de Jong bizde ne zaman top oynadı, chedde berbattı tam saatli bombaydı.

Dediğim gibi eli ayağı düzgün 4 topçu vardı ve en önemli yer orta sahada selçuk tolga oynuyordu

Fernando ve ndiaye olsaydı o takım orta sahasında herşeye rağmen yarışta olurduk.

Millette yine Sneijder duygusallığı baş göstermiş. Abi salın artık ya 35 yaşında adam. En iyi döneminde bile fiziksel olarak güçlü olmayan bu adam şu anda dökülüyor. Şu duygusallığı atın artık bir tarafa da kulübü genç oyunculara yönelmeye teşvik edin

İyide de Jong bizde ne zaman top oynadı, chedde berbattı tam saatli bombaydı.

Dediğim gibi eli ayağı düzgün 4 topçu vardı ve en önemli yer orta sahada selçuk tolga oynuyordu

Fernando ve ndiaye olsaydı o takım orta sahasında herşeye rağmen yarışta olurduk.

Sonuc olarak ayni yere variyoruz,asiri yetersiz bir kadro degildi sadece oyuncular da salma vardi

Benim fikrim belli. Yılda 700 bin € alıp yedek oturmayı kabul edecekse gelsin. Bu yaşta bir adama bu imkanlardan fazlası verilmez. Adı Sneijder olsa bile. Üstelik adam 1 sene boşa geçirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 2 sezonda kulubun ciftlige dönmesinde Burak ve selcuk kadar Sneijder'da sorumlu

2 sezon üst üste 4. Ve 6. Olduk,en az basak ve bjk kadar yeterli bir kadromuz vardi bruma'li podolski'li muslera'li Sneijder'li chedjou'lu de jong'lu bir kadronun basarisiz olmasinin bir karsiligi olmaliydi

Kadroyu yeniledik ve seneler sonra lig yarisinda sonuna kadar devam ediyoruz,insallah sampiyon olacagiz

Yerine belhanda gelmis bi halt edememis konumuz bu degil,belhanda'nin Sneijder'dan daha iyi bir futbolcu oldugunu yazan maldir zaten

Kulubun ciftlik olmaktan kurtulmasi icin gerekli adimlar atildi ve sampiyonluga yürüyoruz,yapilan degisimin dogru bir degisim oldugunun kanitidir bu
2 sezondur takımda hoca yoktuki en başta.

Hoca yoksa takım çiftlik olur.

Ha ayrıca geçen yıl o leş kadro 63 puan mı ne topladı, derbilerden sadece 1 puan alıp yaptı bunu bir de.

Bu da Sneijder ile Podolskinin ölüsü ve Bruma sayesinde oldu.

Sadece sneijder suçlu demek yersiz tabi o hamza denen zerzevat ta baş mimarlardan melo ya sneijdere o kadar izin vermesi hataydı
Meloyu anlıyorum transfer olayları ailevi sebebleri vardı eşi artık istanbulda yasamak istemiyordu
Lâkin bu bidonun 20 gün geç katılması akla mantığa aykırıydı zaten döndüğünde de bidon gibi olmuş 3xlarge giyiyordu
Ondan sonrası herkesin malumu

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Melo da bidondu italyada geldi kral oldu melo öldüresiye oynuyordu ah ah

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Ne alaka ?

Yanlış diyebileceğin bir şey var mı dediklerim içerisinde ? Sneijder tempolu futbolcu da biz mi bilmiyoruz ? İlk 11 alınması mantıklı mı ?
Futbol kamuoyunu zehirlediniz bu tip tempo sözleriyle. Asil tempoyla ne alakasi var ya? Her oyuncu Ndiaye gibi tempolumu olmali? Fernando cokmu tempolu Ndiayeye göre. Herkesin artilari eksiler farklidir, özellikleri farklidir. Real Madridin en temposuz, ama en önemli oyuncusundan biri olarak Kroos gösteriliyor.

Gecelim bu bahaneleri lütfen. Her yerimizden element uyduruyoruz elestirmek icin.

Futbol kamuoyunu zehirlediniz bu tip tempo sözleriyle. Asil tempoyla ne alakasi var ya? Her oyuncu Ndiaye gibi tempolumu olmali? Fernando cokmu tempolu Ndiayeye göre. Herkesin artilari eksiler farklidir, özellikleri farklidir. Real Madridin en temposuz, ama en önemli oyuncusundan biri olarak Kroos gösteriliyor.

Gecelim bu bahaneleri lütfen. Her yerimizden element uyduruyoruz elestirmek icin.

Gomis,Sneijder veteranlar takımı olalım iyice haklısın :D

Gelse bile senin hayal ettiğin şekilde olmayacak,Fatih Terim boş sallamaz.Adam pres futbolunu yeniden getirmeye çalışacağım dedi o söylediğiyle Sneijder uyuşmuyor kenarda bir silah olarak görmek istiyorsa orasını bilemem

Ortada kıpırdamadan durup iki pas atsa, Belhanda'dan daha etkili olur.

Gomis,Sneijder veteranlar takımı olalım iyice haklısın :D

Gelse bile senin hayal ettiğin şekilde olmayacak,Fatih Terim boş sallamaz.Adam pres futbolunu yeniden getirmeye çalışacağım dedi o söylediğiyle Sneijder uyuşmuyor kenarda bir silah olarak görmek istiyorsa orasını bilemem
Bak Aydin, trollük bi kenara adam akilli bunlari konusacaksak, senle konusurm. Sorun yok. Ben yaklasik 1 senedir bu forumda rasyonel sekilde futbol fln konusmuyorum.

Bak dediklerime cevap verememissin ayrica. Ama Sneijderin gelme ihtimaline gelirsek, zaten gelme ihtimali gözümde 0. Terim hic bir zaman Sneijder profilinde oyunculari tercih etmiyordu. Geldiginde absürt pozisyonlarda oynatmasina bakmamiz yeter.

Ama Terim söyle 1-2 senedir ciddi sekilde gelistirdi kendisini, belli olmaz tabi.

Pres futbolunu geri getirmek istiyormus, olabilir. E peki bunun Sneijderin olup olmamasiyla ne alakasi var? Real Madrid Kroos ve Casemiroyla oynuyor diye pres yapamayacakmi? Öncelikle bu tip terimleri iyi bilmek ve iyi anlamak lazim.

Su konuda haklisin, bir takim pres yapacaksa, en ideali takim halinde bir vücut olarak pres yapmak. Ama diyelimki Sneijder bunu beceremiyor ki katilmiyorum, yinede pressing uygulayabilirsin. Ona göre kadro yapilanmasina gitmelisin iste.

Sneijder istedigini eksik mi uyguluyor? Onun eksilerini kapatacak futbolcu profili alirsin ve Sneijderden farkli konularda faydalanirsin.

Bak burda bile siyah beyaz düsüncesi uygulaniyor hala. Ya pres yapacak 11 futbolcu lazim pres futbolu icin, yada pres uygulayamazsin. Böyle mantik yok, kusura bakma.

Ayrica Sneijder rakibin presini kiracak öldürücü paslar atiyor, bundan da bahsetmekte fayda var.

Arkadaşın 1 sezon daha bizde oynayıp jubile yapmasında bi sakinca yok bnc.

Kendiside 90 dk kaldıramayacağının farkındadır. O yuzden yedek kalmayı sorun edeceğini sanmıyorum.

Hoca istiyorsa (bnc ister) Gelsin

Bak Aydin, trollük bi kenara adam akilli bunlari konusacaksak, senle konusurm. Sorun yok. Ben yaklasik 1 senedir bu forumda rasyonel sekilde futbol fln konusmuyorum.

Bak dediklerime cevap verememissin ayrica. Ama Sneijderin gelme ihtimaline gelirsek, zaten gelme ihtimali gözümde 0. Terim hic bir zaman Sneijder profilinde oyunculari tercih etmiyordu. Geldiginde absürt pozisyonlarda oynatmasina bakmamiz yeter.

Ama Terim söyle 1-2 senedir ciddi sekilde gelistirdi kendisini, belli olmaz tabi.

Pres futbolunu geri getirmek istiyormus, olabilir. E peki bunun Sneijderin olup olmamasiyla ne alakasi var? Real Madrid Kroos ve Casemiroyla oynuyor diye pres yapamayacakmi? Öncelikle bu tip terimleri iyi bilmek ve iyi anlamak lazim.

Su konuda haklisin, bir takim pres yapacaksa, en ideali takim halinde bir vücut olarak pres yapmak. Ama diyelimki Sneijder bunu beceremiyor ki katilmiyorum, yinede pressing uygulayabilirsin. Ona göre kadro yapilanmasina gitmelisin iste.

Sneijder istedigini eksik mi uyguluyor? Onun eksilerini kapatacak futbolcu profili alirsin ve Sneijderden farkli konularda faydalanirsin.

Bak burda bile siyah beyaz düsüncesi uygulaniyor hala. Ya pres yapacak 11 futbolcu lazim pres futbolu icin, yada pres uygulayamazsin. Böyle mantik yok, kusura bakma.

Ayrica Sneijder rakibin presini kiracak öldürücü paslar atiyor, bundan da bahsetmekte fayda var.

Reis adamın kalitesine bir şey demiyorum ki

Hocanın bahsettiği oyun anlayışıyla ters düşüyor o yüzden.Fernandonun yanına Ndiaye tarzı tempolu bir adam ve kanatlarının birinin de defansif yönü ağır olması lazım ki Sneijder iş yapsın

Gomis de yaşlanıyor artık onun da temposu düşüyor 2 tane temposuz adam özellikle hücum hattında kapanan savunmaları nasıl açmayı düşünüyorsun ? Sneijder eski Sneijder değil artık kabul etmek gerekiyor

Belli şartlar oluşursa,hoca istiyorsa gelsin.İyi oynarsa hakkını da veririz yani aslolan Galatasaraydır

Reis adamın kalitesine bir şey demiyorum ki

Hocanın bahsettiği oyun anlayışıyla ters düşüyor o yüzden.Fernandonun yanına Ndiaye tarzı tempolu bir adam ve kanatlarının birinin de defansif yönü ağır olması lazım ki Sneijder iş yapsın

Gomis de yaşlanıyor artık onun da temposu düşüyor 2 tane temposuz adam özellikle hücum hattında kapanan savunmaları nasıl açmayı düşünüyorsun ? Sneijder eski Sneijder değil artık kabul etmek gerekiyor

Belli şartlar oluşursa,hoca istiyorsa gelsin.İyi oynarsa hakkını da veririz yani aslolan Galatasaraydır
Yas konusuna gelirsek, bende net sekilde takimin yasli olamasina karisiym. Ama kabul edin Sneijderi huzurlu sekilde izleyip gönderemedik. Sadece daha iyi gönderilis icin bile gelmesini cok isterim.

Bak Sneijderin arkasina Ndiaye-Fernando diz, yanina adam akilli kanatlari koy Garry satildiktan sonra, pres yapabiliyormuyuz yapamiyormuyuz hep beraber izleriz.

Türk futbolun pres anlayisi, oyuncularin cok tempolu olup sürekli deparla rakibe basmasi. Ama pressing icin bir oyuncun en büyük özelligi pozisyon bilgisi olmali. O oyuncun temposu, ama pozisyon bilgisi yoksa, yaptigi presi rahatca kirar iyi rakipler.

Sneijderin pozisyon bilgisini tartismaya gerek yok. Temposu yetmiyorsa, pozisyon bilgisiyle pressinge fayda saglar mesela dogru alanlari kapatarak. Tempolu pressingi digerleri uygulayabilir.

Geri
Üst Alt