#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmadığı zaman olmuyor. Sende olmuyorsun işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerine Selçuk girecek, üçlü ortasaha ile oynayacağız N'diaye'yi 10 numara gibi değil ama ofansif oynatmayı deneyecek, artık acabası falan kalmadı bundan bir b.k olmayacağı çok net.

gelin buraya belhandasporlular

anlatın masalları hadi

topuk pası verdi mi

asistin asistin asistini falan yaptı mı

çok koştu mu

whoscored 7 puan verdi mi

anlatın hele

bu malı savunun yine ne kaldı elinizde savunacak

yine bir yerinizden bişey uydurun savunun hadi

bekliyorum sivrizekalılar

ciddi mental sorunları var sanırım bunu 1 yıldan fazla kaldığı takımda yok zaten son yıllarda

gol atacağımız zamanlar takımı yalnız bırakması utanç verici

Belhanda yerine Selçuk girebilir. Kırmızı yeme potansiyeli yüksek

Devre arası yazdım.
Ben kıçı kırık bir taraftar olarak bunu görebiliyorsam ve hoca diye başımızda bulunan mal bunu görmeyip 70 dakika oyunda tutuyorsa bile bile isteye isteye bu sonucu aldı. Tüm taraflar beraberlik istiyordu resmen. Aykut, Cüneyt, Tudor hatta tribüne gitmiş bir çoğu çekirdek çitlemek için orada bulan, iki tezahürat yapmaya aciz taraftar

Lan insanda hiç mi beyin olmaz? Hakem ota boka sarı gösteriyor bizi eziyor, hasanin eline penaltı çalmıyor senin kendini yere atmana penaltı çalacak he? Bunu bile düşünemiyor.

gol atacağımız pozisyonda gitti kaleciye faul yaparak kendini attı ve kırmızı karrt

bu kadar akıllı işte bu adam

bunu savunan akılları görelim şimdi

troll sürüsü vardı

nerdesiniz mantar kafalılar

mention mı atayım

La bu zaten rezil onu biliyoruz,atılacağı da belliydi herkes biliyordu bir şekilde atılacağını,tudor denilen korkak ne halt yedi acaba o dakikaya kadar? Olup olmadık yerde selçuk sevdası tutan adam,şimdi oyuna bile almadı oyuna.

Futbolcu olduğundan şüphelerim vardı ama ağır konuşmak istememiştim lakin futbolcu filan değil bu, çok müthiş paraya da kitlemişler bize.

Bu akşam savunanlar hangi argümanı kullanacak acaba çok merak ediyorum.

Yine Selçuk'a kaldık lan insan kafayı yer, Selçuk'ta bizi ayrı delirtecek haftaya bi bok yok onda da. En azından maç seçmediğini görmüş olduk adam çizgisini bozmuyor doğru dürüst hep vasat. Dünyanın şut atamayan ilk 10 numarası olabilir muhtemelen. Hiçbirşey yapmıyorsun arada uzaktan vurursun, frikik atarsın, çok yaratıcı bi pas verirsin ne bilim. Stoperden bi adamı alıp 10 numaraya koymuşsun gibi herif, dümdüz oyuncu la resmen.

İki kart da ucuzdu ama ikisinde de hakeme seçim yapma şansı verdi. Hakem zaten art niyetli. Ona bu olanağı tanırsan kartı gösterir.

2. kartı yanlış değil. Temas var, doğru ama Belhanda düşmeye gidiyor zaten. Hatta yolunu değiştirip Kameni'ye takıyor ayağını. O pozisyonda direk aşırtma vuruş denemeliydi. Orası ayrı.

Bu adamdan bi bok olmayacak. İyi adam bellidir, tartışma konusu olmaz. Fernando, Mariano, Maicon, Gomis, hatta Serdar bile... Bu adamın tartışılmadığı maçı yok sanırım. Keşke bi enayi bulsak da satsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt