#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin yapacağın işin yav.
İlk yarı topu niye yumrukluyon? Hadi yaptın bi eşeklik niye kendini yere atıyon arkadaş vur kaleye

Cahilleri susturacak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder-boyle-istedi-29238.jpg

''Belhanda dan endişeliyim, her an attırabilir kendini...''.

İkinci yarının hemen başında yazmıışım maç topiğinde ki onlarca forumdaş da aynı minvalde görüş belirtmişler...

Bu adamın şu ana kadar oynadığı futbol ortalama bir ofansif orta saha oyuncusundan beklenenin çok çok gerisinde. Karakterinin yansıması olan vücut dili ise tiksinti verici.

Bu kadar para ve umut bağlanan oyuncunun yerine, o hiç tahammül edemediğimiz Selçuk' un girmesini isteyenlerin sayısı hiç de az değildir. Bu bile durumun acı bir özetidir vesselam...

Ben bu Belhanda için defalarca leş dediğim için uyarı bile aldım site yönetiminden, burada bir ton laf söyleyenler hariç..

Bugün görüldüğü üzere Sneijder' in bırak sol ayağı olmayı, göbeği bile olamaz.

Neymiş koşuyormuş bırak abi koşma sen 9 kişi koşuyor sen şapkadan tavşan çıkar, uzaktan vur, araya ver bir şeyler yap..

Çok fena elimizde patladı bu adam

Lig başladı.3-4 maç sonra buraya yazdım bu belhanda sneijderin kramponu bile etmez.Çok vurdumduymaz disiplinsiz bir oyuncu diye.9-10 kişi burda bana demediğini bırakmamıştı.Onlar şimdide uğrasın buralarada görelim boylarını poslarını.

Bok gibiydi gecen hafta oldugu gibi

Gomis bile daha 10. Dakikada anladi durumu uyardi

Bugün Bence maçın berabere bitmesini önce belhanda sonra cüneyt çakır sağlamıştır.Devre arası ya da sezon sonu 3-5'e bakmadan satılmalı.

fener maçına kadar sabrettim çok para verdik çünkü ama bugün anlaşıldıki bu adam harlem basketbolcusu şovmen bir adam halı sahada fantastik hareket yapar sadece bu !! bir zamanlar bizde bir felipe vardı ondan bile kötü !! bırakın şinoyla lincoln le falan kıyaslamayı

Yahu Mariano geldi oynuyor kimse eleştirmiyor doğru düzgün, Fernando aynı şekilde, Feghouli aynı şekilde çok iş yapmadı ama millet kalitesini gördü birşey demiyor alışır diyor. Maicon'a kimse bişey demiyor. İyi futbolcu kendisini direk belli ediyor zaten kimse boşuna götünü yırtmasın.

Sneijder yerine geldiği için saçma sapan argümanlarla savunulan bir herif.

O troll sürüsünden yemediğimiz laf kalmamıştı şimdi yoklar ortada

Buradayız, hayırdır ? Sneijder'in yerine geldiği için savunmadık bu arada esas sizin eleştirileriniz asıl sebebi Sneijder idi. Ben yemişim Sneijder'i de Belhanda'yı da. İkisi de babamın oğlu değil benim. Belhanda rezaletti bugün gerçi iyi oynayan Tolga ve Gomis harici kimse yoktu ama yaptığı aptalca hareketle üzerine tüy dikti, büyük kumar oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt