#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce katkı verdi dedim savundum ama bugün sırf zarar oynadı. Biz çok daha iyi olması lazım derken adam iyice silindi sahadan. Gerçi takım o kadar kötüydü ki kestirip atmaya da korkuyorum.

culyano mu daha büyük kazik ya da bu mu

gelin buraya belhandasporlular

anlatın masalları hadi

topuk pası verdi mi

asistin asistin asistini falan yaptı mı

çok koştu mu

whoscored 7 puan verdi mi

anlatın hele

bu malı savunun yine ne kaldı elinizde savunacak

yine bir yerinizden bişey uydurun savunun hadi

bekliyorum sivrizekalılar
Top çalma istatistiklerini merakla bekliyorum. Çalım atabilen 10 numara izliyoruz hem.

Derbilerde forumda küfür serbest oluyor mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezil oynaması falan bir tarafa, o yediği kırmızının izahı yok benim için o an bitmiştir Belhanda... Taraftar için önemini bildiğin bir maçta öyle saçma sapan bir şekilde kırmızı kart göremezsin, ekmek yediğin kaba pisletmekle eş değer bir hareketti o, büyük saygısızlıktı.

Hem euro milyoneri olacak kadar para kazanacaksın hem de böyle lakayıtlıklar yapıp takıma zarar vereceksin. Yok öyle iş, bunu devrearası veya sene sonu göndermeyen de ittir, haindir.

gol atacağımız pozisyonda gitti kaleciye faul yaparak kendini attı ve kırmızı karrt

bu kadar akıllı işte bu adam

bunu savunan akılları görelim şimdi

troll sürüsü vardı

nerdesiniz mantar kafalılar

mention mı atayım

Kafanızı kumdan çıkarıp davete icabet edin

Hani nerde istatistikler

Napmış şu maçta bir görelim hadi

Son yıllarda gördüğüm en saçma kartları gördü. Bir tane olur anlarım da iki kere saçmalanmaz ki be kardeşim.

Bu nasıl bir kafasızlıktır

net asistleri olan 10 numara sonunda be. Neydi öyle sinanın orasına çarpan erenin burasına çarpıp asist yapan 10 numaralarla yıllarca

Sneijder yerine geldiği için saçma sapan argümanlarla savunulan bir herif.

O troll sürüsünden yemediğimiz laf kalmamıştı şimdi yoklar ortada

En az 20 maç ceza alıp sezonu kapatması için taraftar olarak ne yapabiliriz? TFF'ye mail atsak olur mu?

Lan insanda hiç mi beyin olmaz? Hakem ota boka sarı gösteriyor bizi eziyor, hasanin eline penaltı çalmıyor senin kendini yere atmana penaltı çalacak he? Bunu bile düşünemiyor.

hasan ali'nin pozisyonunda penaltı vermediği için hakem baskı altındadır şimdi şurada kaleciye takarak kendimi atayım kesin penaltı verir diye düşündü geri zekalı!

Mümkünse uzunca bir süre forma giymesin

Ben bu kadar ciddiyetsiz futbol karaktersizi laubali biri daha görmedim

Abi adamı Selçuk gibi yapıyor Hoca. Taraftarı kızdıracaklar sonunda. Yahu kötü işte. 8 haftadır bir halta yaramıyor. Arada kesik atsa belki kendine gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt