#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'nin etkisizliği bence Tudor'la alakalı. Çok içerde oynatıyor, kenara daha yakın oynasa Mariano'yla muhtemelen çok iyi işler çıkaracaklar ama Tudor efendi tutturmuş "Conte olacağım" diye, ön tarafı 20 metrede oynatıyor.

İşte onu diyorum, Feghouli'yi kanada monte edip orada rahat bıraksa adam neler yapacak ama geldi geleli attığı 2 golün dışında neredeyse sahada yok adam. O da Tudor'un halt etmesi dediğin gibi.

Belhanda'dan öyle ekstra bir beklentim yoktu, mücadele ve tekniğini göstermesi dışında. Ben onu daha çok 8 numara gibi düşündüm. Birkaç maç ara ara epey etkili de oldu. Ama Feghouli'den 100 katını bekliyordum, hala da bekliyorum.

Beni şahsen Belhanda'dan çok Feghouli'nin oyunu hayalkırıklığına uğratıyor. Ligi tek başına darmadağın edecek adam topu alıp 2 metre gidemedi anasını satayım. Hani Gomis'e biraz yakın oynatır diyordum, 2. forvet gibi ama Tudor gitti adamı orta saha yaptı resmen. O da Belhanda gibi silindi gitti.

Tudor bugün 1 puan yeter kafasında çıkarmış takımı.Bence asıl kritik nokta bu bugün.

Hic katkisi yok takima, o yüzden en yakin ciddi rakibine 8 Puan fark atmis takimin 10 Numarasi. Bugün kötüydü, ama kötü oynasa da, takima zarar veren bir yapisi yok.

Kötü oynayıp takıma zarar vermemek? Hımmm..

Kendi kalene 8 gol atmadığın için teşekkür ederiz Belhanda..:hat:

Arkadaşlar Belhanda takıma zarar vermiyor. Kırmızı kart gördü ama sorun bir neden gördü?

Ya arkadaş sinirliyim zaten hakeme eski postu alıntılamana gerek yok Belhandanın mallığı kadar hakemin şerefsizliğide var

başlatama sinirine

sneijder düşmanlığı yaparken iyiydi dimi

hakem makem de deme

karar doğru

gitti faul yaptı kameniye penaltı için

gol pozisyonunu yedi ve 10 kişi bıraktı

kaldı ki ilk yarı bittiğinde yazdım kırmızı riskini

sneijderin sıçtığı bok olur mu olmaz mı bunu söyle şimdi efendi gibi

Feghouli'nin etkisizliği bence Tudor'la alakalı. Çok içerde oynatıyor, kenara daha yakın oynasa Mariano'yla muhtemelen çok iyi işler çıkaracaklar ama Tudor efendi tutturmuş "Conte olacağım" diye, ön tarafı 20 metrede oynatıyor.

Aynen öyle. Takıntıları var Tudor'un ve inatçı bir adam... Anlık verilmiş bir tepki gibi duruyor ama değil aslında; bu adam net gitmeli. Futbolculardan verim alamama gibi bir lüksümüz yok çünkü kadromuz derin değil. Geçmiş tecrübelerden net bir şekilde bildiğimiz kadarıyla sezon ortası yeni yabancı hoca gelmesi de fayda sağlamıyor, geriye tek terim kalıyor.

Ya bu arada koyayım Sneijder'e. Sneijder'den, Josue'den, Emre Çolak'tan falan bağımsız, bu adam kötü kardeşim. Takıma kattığı doğru dürüst birşey yok.
mesele sneijder değil sneijderi gönderdin tamam da o paraya çok daha iyi bi adam alınabilirdi böyle bi kumara gerek yoktu

Hic katkisi yok takima, o yüzden en yakin ciddi rakibine 8 Puan fark atmis takimin 10 Numarasi. Bugün kötüydü, ama kötü oynasa da, takima zarar veren bir yapisi yok.

8 puan fark değil boru gibi sokacak oyuncu arıyoruz

aha böyle

sneijder-boyle-istedi-29238.jpg

10 numaranın lanetine tutuluyor. Böyle bir adamın 10 numara oynamasını beklediğimiz sürece hiçbir zaman bekleneni veremeyecek.

Tipe bak sanki ilk kez kötü oynadı adamın iyi oynadığı maç yok zaten neredeyse. Devre arası 3 milyon veren bile varsa satılsın o parayla Emre Çolak'ı bile alsak bundan iyi oynar.

Valbuenanın kafaya vurduğunda dedim kırmızı yer bu adam yanıltmadı sağolsun.

10 numaranın lanetine tutuluyor. Böyle bir adamın 10 numara oynamasını beklediğimiz sürece hiçbir zaman bekleneni veremeyecek.
Yav ne anlatıyon ne?? Bugün hangi numaraya göre iyi oynadı peki 8 mi 6 mı 289 mu ne yani neye göre değerlendirelim oyunu hadi sen seç.

başlatama sinirine

sneijder düşmanlığı yaparken iyiydi dimi

hakem makem de deme

karar doğru

gitti faul yaptı kameniye penaltı için

gol pozisyonunu yedi ve 10 kişi bıraktı

kaldı ki ilk yarı bittiğinde yazdım kırmızı riskini

sneijderin sıçtığı bok olur mu olmaz mı bunu söyle şimdi efendi gibi

Ya defol al Sneijderinide Nice'i destekle senin gibi takımdaki adama köstek olmam git Feghouli başlığında kötü oynadı diye zırvala ama Sneijder yerine o gelmedi pardon,kırmızı karta doğru diyorsan konuşcak bişey yok orada ayaklar dolanıp bir oyuncu düşemezmi,Sneijder umrumda bile değil bu arada

Ya defol al Sneijderinide Nice'i destekle senin gibi takımdaki adama köstek olmam git Feghouli başlığında kötü oynadı diye zırvala ama Sneijder yerine o gelmedi pardoni,kırmızı karta doğru diyorsan konuşcak bişey yok orada ayaklar dolanıp bir oyuncu düşemezmi,Sneijder umrumda bile değil bu arada

umrunda değil de ondan mı düşmanlık yapıyorsunuz 3 kuruşluk troll olucam diye ??????????????

efendi gibi belhandayı destekleyenlerle işim yok benim

senin gibi trollük yaparak sneijdere saldırıp belhandayı savunmaya çalışanları sahneye davet ediyorum

şimdi gelmiş sallıyorsun belhandaya allahın belhandasporlusu

Refik ve onun postlarina like atanlari topluca engelleme imkanim olsa keske.
Olm kutuplastirmayin milleti aptal olmayin yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt