#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız kırmızı kart bana göre ağır oldu. Adamın ayağı takıldı ve temas zannederek düştü. Bunu gören hakem gördüğü penaltıya yorum yapıp vermiyorsa buna neden böyle bir yorum yapmıyor anlamak güç.

Selçuk denen o leş oyuncudan bile belki hayır gelir lakin bundan hayır gelmez bu çok net artık. Eşekten adam olur bu heriften adam olmaz.

Hani belli yetenekleri var da bence son derece kısıtlı. Bir de laubali ve disiplinsiz oynayınca o kısıtlı yeteneklerini bile kullanamıyor. Yok efendim çalım atıyormuş adam geçiyormuş mücadele ediyormuş da bilmem neymiş :red: 10 numaralı formayı giyen, Hagi'nin Sneijder'in formasını giyen adamı bu şekilde savunmaya çalışıyorlar :red: Neymiş klasik 10 numara değilmiş de bilmem neymiş de miş miş hep miş :D Keşke klasik 10 numara olaydı da şu maçı alaydık! Beyinciğinizi yiyim ben sizin...

En başında dedik; Madem Sneijder'i illa göndereceğim diyorsun o halde yine aynı kalitede aynı seviyede kariyeri tartışılmaz bir oyuncu alın alamıyorsanız da o halde 10 numara almayın 8 numara alın dedik. Belhanda transferi kumardır ya vezir olursun ya rezil olursun dedik dedik dinletemedik. 8 milyon avro gömdüler bu gereksize yazıktır günahtır.

Sneijder yerine geldiği için eleştiriliyor diyenler var hala Allahım sana geliyorum. O mantıkla Melo yerine gelen her adamın eleştirilmesi lazım ama bilin bakalım niye Fernando göklere çıkartılırken Belhanda'ya bu kadar laf ediliyor?

Belhanda da rezil, "sneijdersporlular sizi ohohohoo baskı yapıyor klasik 10 no değil len portakal nice de yedek len" diyenler siz de rezilsiniz. Alın Belhanda'nızı başınıza çalın bu adamla büyük maç kazanmak mucize resmen..

mesele sneijder değil sneijderi gönderdin tamam da o paraya çok daha iyi bi adam alınabilirdi böyle bi kumara gerek yoktu
Bunu zamanında çok tartışmıştık zaten. Ben Belhanda'yı çok bilmiyordum açıkçası gelmeden. Ama kağıt üzerinde bakınca Montpellier'de muhteşem bi sezon geçirmiş, çok yetenekli bi adam Dinamo Kiev'e gidiyor. Kiev bikaç defa kiralıyor bunu, sözleşmesinin son senesinde komple elden çıkarılmaya çalışılıyor. En iyi döneminde 10m€ etmiş adama (piyasa yükseldi tabi ama yine de diyeceğim geçerli) 1 senesi kalmışken 9m€ bonservis gömüyorsun.

Bizim gireceğimiz risk değildi bence. 9 milyon civarına transfer olan Belhanda'dan iyi birçok oyuncu vardı bu sezon. Hatta bu konuya da yazmıştım bazılarını.

umrunda değil de ondan mı düşmanlık yapıyorsunuz 3 kuruşluk troll olucam diye ??????????????

efendi gibi belhandayı destekleyenlerle işim yok benim

senin gibi trollük yaparak sneijdere saldırıp belhandayı savunmaya çalışanları sahneye davet ediyorum

şimdi gelmiş sallıyorsun belhandaya allahın belhandasporlusu

Uff hadi yürü git işine dediğin şeylerin hepsini sen yapıyorsun iyi tarif etmişsin kendini aferin troll Sneijder biatçısı

Refik Belhanda zaten Sneijder kalibresinde futbolcu olamaz bu kıyas kabul edilemez

o zaman ne bok yemeye belhadayı savunmak için sneijdere laf atıyorlardı

benim derdim bu zaten

yoksa ben çok önceden yazdım belhanda YETENEKSİZ VE LAUBALİ diye

Yav ne anlatıyon ne?? Bugün hangi numaraya göre iyi oynadı peki 8 mi 6 mı 289 mu ne yani neye göre değerlendirelim oyunu hadi sen seç.

Öncelikle sakin. Farklı şeyler düşünmüyoruz, ama adamın suçu yok kapasitesi belli. Sen gider adama 10 numara verip takımı yönetmesini beklersen aptallık sendedir.

İyi bir para vermiştik bu çocuğa. Yazık oldu. Bir kabahatli aranacaksa transferden sorumlu ekip ilk sıraya alınmalıdır.

o zaman ne bok yemeye belhadayı savunmak için sneijdere laf atıyorlardı

benim derdim bu zaten

yoksa ben çok önceden yazdım belhanda YETENEKSİZ VE LAUBALİ diye

Bu insanların hatası değil yönetim konuyu bu noktaya getirdi. Bence boşa yumruk sallıyorsun şuan ortada zaten oyunu kötü oynuyor.

Yalnız kırmızı kart bana göre ağır oldu. Adamın ayağı takıldı ve temas zannederek düştü. Bunu gören hakem gördüğü penaltıya yorum yapıp vermiyorsa buna neden böyle bir yorum yapmıyor anlamak güç.
Yok hocam orda tudor belhanda ve dursun ozbek suclu
Cuneytin sucu yok
Hakemide yenmek gerekiyormus(!)

Normal sartlarda Furkan bu konuda ve Tudor konusunda yorum üzerine yorum yapardi ama kayiplarda.

Haftaya cezası sebebiyle formayı Selçuk' a teslim eder, bir daha da zor geri alır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seni sevdik ve sonuna kadar savunduk...ama artık bitti.

Performans bir olay
Laubali / Disiplinsiz başka bir olay.

Böyle oynayacak ise; Selçuk 'un suçu ne ...

şuna verilen parayla imbula'yı alacaktık.görünen köy kılavuz istemez adamın şerefsizlik yapacağı istanbul'daki ostersund maçında belliydi.orada da atılmak için her şeyi yapmıştı.

Bu insanların hatası değil yönetim konuyu bu noktaya getirdi. Bence boşa yumruk sallıyorsun şuan ortada zaten oyunu kötü oynuyor.

yahu

olkuyon mu benim yazdıklarımı

belhandayı adam gibi savunlara bişey demiyorum yazıyorum

ama savunucam diye sneijdere sallayan trolleri rezil ediyorum şuan

yorma beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt