Birtan ŞAHİN
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2012
- 2.007
- 283
- 903
valbone bile sen daha iyi lan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuneyti hesaba katmamisiz4 gün önce yazdığım bu mesaj da totem amaçlıydı. Herkes kart görme ihtimalinden bahsederken pozitif düşüneyim dedim ama tutmadı. :asd2:
şuna verilen parayla imbula'yı alacaktık.görünen köy kılavuz istemez adamın şerefsizlik yapacağı istanbul'daki ostersund maçında belliydi.orada da atılmak için her şeyi yapmıştı.
Bak bak neyi fark ettim. :asd2:Sneijder yerine geldiği için eleştiriliyor diyenler var hala Allahım sana geliyorum. O mantıkla Melo yerine gelen her adamın eleştirilmesi lazım ama bilin bakalım niye Fernando göklere çıkartılırken Belhanda'ya bu kadar laf ediliyor?
Belhanda da rezil, "sneijdersporlular sizi ohohohoo baskı yapıyor klasik 10 no değil len portakal nice de yedek len" diyenler siz de rezilsiniz. Alın Belhanda'nızı başınıza çalın bu adamla büyük maç kazanmak mucize resmen..
Haftalardır kötü oynuyor. Bugün üstelik kart da gördü ama onu halen oyunda tutan var. Cezalı olmasaydı haftaya da kesin 90 dakika oynayacaktı.
büyük resmi gören yok mu bugün
İlk bakışta ben "penaltı" dedim, Cüneyt'e de sövdüm. Tekrarda ise Belhanda'nın Kameni'nin üstüne gittiği bence çok açık. O teması kendisi üretiyor. Topu sağına atmışken soluna doğru gidip "Kameni'ye çarpam da düşem" mantığıyla hareket etmiş.Yalnız kırmızı kart bana göre ağır oldu. Adamın ayağı takıldı ve temas zannederek düştü. Bunu gören hakem gördüğü penaltıya yorum yapıp vermiyorsa buna neden böyle bir yorum yapmıyor anlamak güç.
İlk bakışta ben "penaltı" dedim, Cüneyt'e de sövdüm. Tekrarda ise Belhanda'nın Kameni'nin üstüne gittiği bence çok açık. O teması kendisi üretiyor. Topu sağına atmışken soluna doğru gidip "Kameni'ye çarpam da düşem" mantığıyla hareket etmiş.
Ucuz bi kart. Cüneyt belki art niyetli olmasa "penaltı yok ama çarpıp da düştü" diye düşünebilirdi ama Belhanda'nın maçta 2 kez hakeme kartına başvurma olanağı vermesi büyük hata.
1 seneye başlığındaki troller bir bir düşecek
Yanlış edersin bence. İkisi de hatalı.Cuneyti hesaba katmamisiz
Bu mac ozelinde ne tudoru ne belhandayi elestirebilirim.
Dk 2 de feg atsaydi , tolganin kafa gol olsaydi
Hepsini gectim cuneyt eyyam yapmasaydi cok farkli bir mac izleyecektik