#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ve Tudor eleştirilerini çarpıttınız başka yönlere çektiniz hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

İlk geldiği günden itibaren çoğu taraftarın içine sinmeyen bir transferdi.Adi herif bugün atılmasa bir şekilde fenere saplayacaktık.15 dakika kendi sahamıza hapsetti bizi.

Kulübe yolu gözükmesi lazım artık bu adama. Ceza da verilmesi lazım

GSCimbom Mobile App

İlk bakışta ben "penaltı" dedim, Cüneyt'e de sövdüm. Tekrarda ise Belhanda'nın Kameni'nin üstüne gittiği bence çok açık. O teması kendisi üretiyor. Topu sağına atmışken soluna doğru gidip "Kameni'ye çarpam da düşem" mantığıyla hareket etmiş.

Ucuz bi kart. Cüneyt belki art niyetli olmasa "penaltı yok ama çarpıp da düştü" diye düşünebilirdi ama Belhanda'nın maçta 2 kez hakeme kartına başvurma olanağı vermesi büyük hata.

Bence Belhanda'nın yüz ifadesi her şeyi anlatıyordu. İtiraz bile etmedi zaten. Net penaltıya gitmiş, kendimi atayım demiş ama bu konularda Burak Yılmaz kadar tecrübe sahibi değil işte. Kameni de çok sakin bir kaleci orada Volkan veya başka bir kaleci olsa penaltıyı alabilirdi ama olmadı.

Tudor 1,bu zaht 2 şampiyonluktan eder bu takımı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cöp dedikmi kiziyorsunuz

Bu sezon a balon transferimiz oldu ne diyelim... bir tek olumlu yani ise orta yapmasini biliyor, corner ve frikikten yapti ortalar etkili ama bu yetmez... Bu takimda oyunu asil yonlendirecek koparacak oyuncu olmasini bekliyoruz... kac mactir idare ettik... bu macta ilk 15 dakikda Gomis kendisini uyarmasaydi o an bile atilacak bir durusu vardi sahada.

Haftalardır kötü oynuyor. Bugün üstelik kart da gördü ama onu halen oyunda tutan var. Cezalı olmasaydı haftaya da kesin 90 dakika oynayacaktı.
niye çünkü sneijderi gönderip belhandayı aldı ya tudor efendi haftalardır adamın kötü oynadığını bi türlü kabullenemiyor. herkesi oyundan rahatlıkla alabiliyor ama belhanda efendi banko oynuyor her zaman.herif 5 yaşındaki çocuklar gibi inat ediyor sneijder meselesi yüzünden şimdi gidip sorsan 9 haftanın en iyi oynayan oyuncularından biri belhanda der

Bak bak neyi fark ettim. :asd2:
Bruma yerine Tolga oynuyor. :D
Klasik kanat değil. :D
Geçen sezondan gelen bir antipati de vardı kendisine ayrıca. Türlü mallıkları, smaçla penaltı yaptırması vs. Ama adam bazı maçlarda ara ara eleştirildi sadece. Yani Tolga'ya bile yüklenilmiyor ama nedense 9 milyon + senelik 3.35m€ gömdüğümüz adama karşı insanlar önyargılı. :)

HE

Birkaç defa beğenemiyor muyuz şu postu? Belhanda'yı savunanların tutarsızlığını özetliyor direk..

Oynatmayın şu ruhsuzu bir daha. Lanet olsun böyle oyuncuya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok ihtiyacımız var kalitesine ve yeteneklerine tabiki cezadan sonrada takımda olacak şaşıracak bişey yok

Bu Adama 10 numara ağır geldi, 10 numara değil çünkü. Kanat Organizasyonlarda yardıma fena gelmiyordu, maçta iyi oynamak istiyordu bence, ama cüneyt çakırın kararları ile çıldırdı. Futbolcular bugün hepsi agresifti.. beğenmedim

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biat edin belhandasporlu troller

sneijder-fenerbahce-gol-06-04.jpg
Belhanda senin tuttugun takimda oynuyor .
Kotu oynamasina sende uzuleceksin niye seviniyorsun
2 saattir bos yapip geriyorsun milleti
Modlarda uyusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt