- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
2 hafta sonra 11'de olursa şaşırmam ve Tudor'a sağlam söverim.Cezalandırılması gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 hafta sonra 11'de olursa şaşırmam ve Tudor'a sağlam söverim.Cezalandırılması gerekiyor.
2 hafta sonra 11'de olursa şaşırmam ve Tudor'a sağlam söverim.
Kızağa oturtulmalı
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
İlk bakışta ben "penaltı" dedim, Cüneyt'e de sövdüm. Tekrarda ise Belhanda'nın Kameni'nin üstüne gittiği bence çok açık. O teması kendisi üretiyor. Topu sağına atmışken soluna doğru gidip "Kameni'ye çarpam da düşem" mantığıyla hareket etmiş.
Ucuz bi kart. Cüneyt belki art niyetli olmasa "penaltı yok ama çarpıp da düştü" diye düşünebilirdi ama Belhanda'nın maçta 2 kez hakeme kartına başvurma olanağı vermesi büyük hata.
niye çünkü sneijderi gönderip belhandayı aldı ya tudor efendi haftalardır adamın kötü oynadığını bi türlü kabullenemiyor. herkesi oyundan rahatlıkla alabiliyor ama belhanda efendi banko oynuyor her zaman.herif 5 yaşındaki çocuklar gibi inat ediyor sneijder meselesi yüzünden şimdi gidip sorsan 9 haftanın en iyi oynayan oyuncularından biri belhanda derHaftalardır kötü oynuyor. Bugün üstelik kart da gördü ama onu halen oyunda tutan var. Cezalı olmasaydı haftaya da kesin 90 dakika oynayacaktı.
Bak bak neyi fark ettim. :asd2:
Bruma yerine Tolga oynuyor.
Klasik kanat değil.
Geçen sezondan gelen bir antipati de vardı kendisine ayrıca. Türlü mallıkları, smaçla penaltı yaptırması vs. Ama adam bazı maçlarda ara ara eleştirildi sadece. Yani Tolga'ya bile yüklenilmiyor ama nedense 9 milyon + senelik 3.35m€ gömdüğümüz adama karşı insanlar önyargılı.
HE
Şu apaçiye 10 milyon euro para bağladık. Yazıklar olsun. Sezonun en kötü transferi
Çok ihtiyacımız var kalitesine ve yeteneklerine tabiki cezadan sonrada takımda olacak şaşıracak bişey yok
Belhanda senin tuttugun takimda oynuyor .biat edin belhandasporlu troller
![]()
Tam avatarına yakışan bir mesaj yazmışsın renktaş.