#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
misimovicten biraz hallice katki verecektir
daha öteye gidemez

aşağı yukarı rakibe gelişine gönderdiği beş on top muhteşemdi

Bu Ateş üfleyerek sönmez

ıyı futbolcu sene ıçersınde de herkes görecek.tolga ıle orta yapamayan lınnes carole sınan ıle bu kadar..

Fesli Maradona be yavrum benim uçurdu takımı uçurdu!!

Ortalarını begendim saga sola cekip calım attıgında pas vermeyip kaleye vursa iyi olucak

Adamın hangi pozisyonda oynadığını anlayan beri gelsin. Baya bi büyük gelmiş o forma belliki.

ıyı futbolcu sene ıçersınde de herkes görecek.tolga ıle orta yapamayan lınnes carole sınan ıle bu kadar..

eee bok attiginiz sneijder o saydigin elemanlarla östersunds ayarindaki takimlara karsi 16 asist yapti gecen sezon

ulan arapların dünyaya ne faydası olmuş ki Galatasaray'a faydası olsun!

Köy takımına bile istatistik kasamayarak ne denli büyük bir futbolcu olduğunu gösterdi. Bu transferden kimin cebine para girdiyse çoluğundan çocuğundan çıksın.

hani o tolga var ya tolga, kalasın teki evet ama adam en azından sorumluluk alıyor. Bu sorumluluk alması gereken oyuncu olmasına rağmen topu tolgaya verip durdu. Belhanda hiç bir zaman mükemmel bir oyuncu değildi.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sneijder selçuk tolga 3 nün de gitmesi lazımdı.1 i gitti kaldı 2 si.valla sneijder li takım şampiyonluktan şampiyonluga koşmuyordu kusura bakma..büyük yıldız sneijder neden boşta.neden 28 yaşında bu kadar kariyerli bir adam GS ya gelmiş.biz sneijderi değil brumayı ararız..bruma büyük kayıp.
eee bok attiginiz sneijder o saydigin elemanlarla östersunds ayarindaki takimlara karsi 16 asist yapti gecen sezon

Faslı Adem Büyük diyordum.

Adem'den özür diliyorum.

Tanım: asla katta 10 milyon euro etmez. edeceği max rakam 2 milyon euro maaşta 700k

Gol atsaydı da bi akrobasi şova tanıklık etseydik yaw ayıp oldu.
_
Yalnız 1 pozisyondaki hakkını da teslim edeyim. Gomis'in kaçırdığı net pozisyonda iyi kesti. Orda golü atsak belki elerdik ama bahane değil.

Sneijder ile karşılaştıramayız, Sneijder WorldClass bir futbolcuydu her döneminde, bu adam öyle hiç olmadı zaten. Çok umutsuz değilim ileri ki dönem için performansı adına ama uçmaz kaçmaz da.

görmüşündür pozisyonu belhanda topla buluştu sağ kanatta.tolganın önüne attı topu.tolga içeri katetmesi gerekirken topa bastı tekrar belhandaya attı.belhanda da bindirme yapan linnesin önüne yuvarladı linnes orta yaptı ve sonuç aut.sneijderi belhanda göndermedi yönetim gönderdi.bu adama iyi paralar verdik taraftar cephe alırsa kaybeden GS olur.zaman vermeli.
hani o tolga var ya tolga, kalasın teki evet ama adam en azından sorumluluk alıyor. Bu sorumluluk alması gereken oyuncu olmasına rağmen topu tolgaya verip durdu. Belhanda hiç bir zaman mükemmel bir oyuncu değildi.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt