#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görmüşündür pozisyonu belhanda topla buluştu sağ kanatta.tolganın önüne attı topu.tolga içeri katetmesi gerekirken topa bastı tekrar belhandaya attı.belhanda da bindirme yapan linnesin önüne yuvarladı linnes orta yaptı ve sonuç aut.sneijderi belhanda göndermedi yönetim gönderdi.bu adama iyi paralar verdik taraftar cephe alırsa kaybeden GS olur.zaman vermeli.
cephe falan almıyorum, içeri orta yapacağı yerde topu tolgaya yuvarlayan, kendisine gelen topları gelişine abartıyorum on kere rakibe gönderen bir Oyuncuyu eleştiriyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Geçen yıl izleyenler, faslı Selçuk olduğunu bilirlerdi. Ama yönetimimiz bile izlememiş demekki.

bu kalitesiz orta saha , bekler ve kanatla inan bu kadar oynayabilir.adam klas adam bunu zamanla görücez diye düşünuyorum.sneijderi gönderdiler bu adamı resmen ateşe attılar.sanki belhanda göndermiş gibi bir izlenim oluşturdular.kazanmak lazım bu adamı.
cephe falan almıyorum, içeri ortağa. yapacağı yerde topu tolgaya yuvarlayan, kendisine gelen topları gelişine abartıyorum on kere rakibe gönderen bir Oyuncuyu eleştiriyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

yani suçlanacak en son adam sakat ve idmansız.gidin başkasına çatın.

hani o tolga var ya tolga, kalasın teki evet ama adam en azından sorumluluk alıyor. Bu sorumluluk alması gereken oyuncu olmasına rağmen topu tolgaya verip durdu. Belhanda hiç bir zaman mükemmel bir oyuncu değildi.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kesinlikle. Bu maçta sorumluluk alması gereken adamlar Selçuk ve Belhanda.

Galatasaray'da 10 numara alıyorsun. Sneijder gönderilmeden özellikle. Büyük sorumluluktur bu. Kaldıramayacaksan kabul etmeyeceksin.

Bütün maç korkak oynadı. Gram sevmediğim Tolga kendini yırttı. Yeteneği belli ama sorumluluk aldı. Belhanda top gelirse oynarım diye gezip durdu.

Avrupa'dan elendik, bu maçta yapması gerekeni bu maçtan sonra yapsada çokta önemli değil artık bana göre.

Montpellier çıkışından beri bu adamı hiç takip etmedim. Beinsports ismini ilk duyurdugunda youtubedeki vs videolarına baktım. Gayet sıradan bir topçu gibi görünüyordu ve o gün forumda da bu adamın üst seviye hiçbir özelliği olmadığını yazmıştım. Üstelik bir de o gün bonservisi için 4-5 milyonlar konuşuluyordu. 8+2 milyona bunu alıp Sneijder'i bedava yollamak, tarihi bir gerizekâlılıktır.

adam 2 antrenmanla çıktı beyler

belhandaya gelene kadar takımda 7-8 tane futbolcu görünümünde onun bunun evladı var

adam net bir şekilde komutan değil yardımcı yönetmen..
sneijder kalsaydı muhteşem anlaşırlardı..
bunu göremeyen ileri zekalı hocamız tudor bu naneyi yedin şimdi felsefe yapma istfa et..

Ya su adama "Sneijdere göre daha agresif daha direncli" diyorlardi ya bitiyorum vallah. Kedi gibiydi ayni yine.

Bunun agresifligi ancak arkadan rakiplere cift bacak dalmak olur.

Klas adam, iş yapacaktır. Top ayağına fazlasıyla yakışıyor.

Maç boyunca saklandı, isterse antrenmansız çıksın, saklanmayacaksın.

10 numarayi giymekle 10 numara olunmuyor iste

Ben beğendim. Taraftar kızgınlıkla faturayı bu adama kesiyor bilinçsizce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt