#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca zemin çok kötüydü. Kısa kalan paslarının sebebi de bu. Yanlış adama oynuyorsunuz beyler.

Çok kayboluyor biraz sorumluluk almalı

bugun tartışılacak en son adam o yzden bugunluk kilit

Sıra bu adama gelene kadar sövülmesi gereken bir düzineden fazla oyuncu var.
Bazı anlarda kalitesini gösterdi ama genel olarak sorumluluk almaktan kaçtı.
Uzun vadede yararlı olacağı kanaatindeyim hala...

bu gereksize verdiğin bonservisle kon10, Feghouli ve Ben Arfa gibi üst düzey oyuncular alabiliyorsun hemde rahatlıkla galatasarayın milyonları göz göre göre çöpe gitti. inş her insan gibi bir gün öldüğünde açlıktan dolayı olur bu aciz şekilde ömrünü tamamlarsın başgan manyağı

Son düzenleme:
Normaldir birkaç maca farkli role girebilir gibi

Abi ben izledim bu adami. Izlemedigim adam hakkinda öyle kolay kolay yorum yapmam.

Agresif falan degil, ancak olsa olsa cirkef denilebilir buna. Arkadan rakiplere dalmak tekme atmak falan. Bunun agresiflik ile alakasi yok.

Bugün Belhanda yerine Neymar olsa bu çöp ordusuyla bi bok olmazdı iyi falan oynamadı ama Sinan-Yasin-Tolga gibi adamlarla bişey olmaz.

Bugün Belhanda yerine Neymar olsa bu çöp ordusuyla bi bok olmazdı iyi falan oynamadı ama Sinan-Yasin-Tolga gibi adamlarla bişey olmaz.

yav karsimizda ki rakip az bir üstlerine gidince topa allah ne verdi ise vurdular, bu seviyeden bahsediyoruz, ptt liginde ki takimlar bile daha derli toplu oynuyor. Herkes tolgaya salliyor, evet kalasin teki ama bu adam tolga kadar sorumluluk almadi.

o kadar çok para gömdük ki adama, bişey demeye korkuyorum. Sabır sabır sabır... ilk maçından gömmeyelim bakalım noolacak.

Bugunkü oyunu neden 10 numaradan kanata çevrilmeye çalışıldığını gösterdi kanımca.

Cok güzel rakiplerin arasinda saklandi bugün.

Sakatlığı ve ilk maçını düşünürsek kötü bulmadım.

Ayrıca her ne kadar Sneijder için söyleyince kızan arkadaşlar olsa da ben Gomis ve Belhanda'ya etrafındaki bu kadar çöple oynarken kızamam.

bu adamın olması gerektıgı yerde bugun tolga vardı

Kötü futbolcu değil ama o parayı hak etmiyor ve tabiki Sneijder'in yerini hiç bir zaman dolduramaz.

Sorumluluk almadı bazı arkadaşlar eleştiriyi yanlış anlamış. İyi, kötü oynaması değil olay, boşa çık topu al ya hepsini olumsuz kullan vallahi ben tek kelime etmem. Saklanarak oynadı resmen. Belhanda daha çok başrol adamının yanındaki oyuncu gibi geldi bana. O mevkide bütün yükü sırtlayacak bir adam değil bu bariz belli.

sözlüklerde arap yasin diye sövüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt