#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam takım oyuncusu fazla bir şey beklememek lazım kaç tane maçını izledim gelmeden.Bu adam bu kadar.3 gol 3 asist bitirir ligi.

bal yapmayan arı dedik gerek yok wess varken dedik boşa klasik komisyon transferi

Koduğumun yönetimi her boku yanlış yaptığı gibi bu adama da Sneijder'i gönderip formasını vererek, Galatasaray kariyerini başlamadan bitirdi. Taraftardaki bu tepki net yersiz. 1 günlük idmanla ilk resmi maçını oynamış adam.

Bence meziyetleri var dün de ara ara da olsa gösterdi zaten. Takımda hala değişmesi gereken 5 mevki var. İş yapacağı kanaatindeyim. Ama tabi öyle sazı eline alan bir 10 no gibi düşünmemek gerekir. İyi bir takımın iyi bir oyuncusu olabilir en fazla...

Dunyanin gelmis gecmis en iyi 10 numaralarindan birini bedavaya gonderip yerine 10 milyon euroya Kiev'in elden cikarmaya calistigi bu ne oldugu belli olmayan herifi almak Dursun'un hainlikler halkalarinin en buyuklerindendir.
Gun gelecek DURSUN:BIR COKUSUN HIKAYESI belgeselinin kapak fotografinda da yer alacaktir.
Bunda adamin bir sucu yok tabi, ben bu kadar etmem deyip reddedecek degildi ya. piyango ona isabet etti sadece.

teknik yorum : Topla ilk temeasi iyi,topla oynama becerisi ortalama, pas atma becerisi dusuk, sutu yok.

Fayda sağlayabilir lakin hem maliyeti hem de Sneijder'in yerine gelmesi sebebiyle bayağı baskı altında olacak.Ayrıca lider bir futbolcu değil ancak Sneijder ile yan yana oynasaydı daha faydalı olurdu.

Maliyetli olduğu kesinde 2 idmanla yeni gelmiş oyuncunun şu maçta performansıyla yerin dibine gömülmesi komiğime gidiyor. Durun herif 5-6 maç oynasın.

Hemen Messi gibi oynamasınIMI bekliyorsunuz bu kazmalarla

Maliyetli olduğu kesinde 2 idmanla yeni gelmiş oyuncunun şu maçta performansıyla yerin dibine gömülmesi komiğime gidiyor. Durun herif 5-6 maç oynasın.

Hemen Messi gibi oynamasınIMI bekliyorsunuz bu kazmalarla
Yoo beklemiyoruz ama beklediğimi bişey var, topu gelişine bir kere gondrririsin, hadi iki olsun ama her seferinde göndermek komik olmaktan da çıktı. Yetmedi, Selçuk topu tolgaya verdi, tolga buna verdi bu ne yaptı topu geri yuvarladı, bu da çok komikti.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yoo beklemiyoruz ama beklediğimi bişey var, topu gelişine bir kere gondrririsin, hadi iki olsun ama her seferinde göndermek komik olmaktan da çıktı. Yetmedi, Selçuk topu tolgaya verdi, tolga buna verdi bu ne yaptı topu geri yuvarladı, bu da çok komikti.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

2 idman yapmış. Yanındakini tanımıyor gayet normal. Fiziksel iyi değil zaten belliydi. Belki hiçbirşey oynamayacak. Durun destur abicim

Sen popescuya ilk 2 ay nasıl dayandın abi neyaptığı belli değildi:D

oynadigimiz futbol stilinde bruma olmadigi surece herhangi bir hucumcunun kendini gostermesi zor olurdu
yine de her zaman oldugu gibi sozlesmesi bitecek olmasina ragmen cok para verdigimiz oyunculardan biri

Yahu saçma sapan yorumlar okuyoruz bu konuda daha ilk maçında ne bekleniyordu çok şaşkınım ki adam kötüde oynamadı.Top ayağına yakışıyor,oyun görüşü ve topla kat edebilme yeteneğide var Yasin-Sinan rezilleriyle ilk maçında ne yapacaktı Sneijder zaten bizi Sinan-Yasinle oynarken 2 sene önce 6.olmaktan kurtarmıştı doğru bunu unuttum.

Yahu saçma sapan yorumlar okuyoruz bu konuda daha ilk maçında ne bekleniyordu çok şaşkınım ki adam kötüde oynamadı.Top ayağına yakışıyor,oyun görüşü ve topla kat edebilme yeteneğide var Yasin-Sinan rezilleriyle ilk maçında ne yapacaktı Sneijder zaten bizi Sinan-Yasinle oynarken 2 sene önce 6.olmaktan kurtarmıştı doğru bunu unuttum.

daha sezon yeni açıldı oyuncuların hepsinin bireysel performansları düşük. onun haricinde bu adam oyun kurucu. takıma katılalı daha 3 hafta olmuş. takım arkadaşlarını tanıdıkça performansı yükselecektir. bu adamın eleştirilmesinin ana kısmı sneijder'in gönderilmesine olan kızgınlık. ama eleştiren arkadaşlar hatırlamıyor herhalde, sneijder ilk geldiği bir kaç maç değil koca yarım sezon yokları oynadı. ki çevresinde oynadığı oyuncular şuanki leşlerden kat kat daha iyiydi.

Son düzenleme:
Bu adamin sucu yok. Elestirilmesi gereken yonetim ve teknik heyettir. Attan inip esege bindik hem de uzerine on milyonlar odeyerek. Sneijder gibi world class topcu varken ne gerek vardi vasat belhanda'ya

Wesley'den sonra topla katedebilmesi ilaç gibi geldi. Az önce Östersund maçında Belhanda'nın topla buluştuğu anları izledim, top ayağına çok yakışıyor beee. Etrafındaki mal ordusuyla iyi bile oynamış sakatlıktan çıkan biri için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt