- 15 Aralık 2011
- 18.597
- 7.334
- 1.513
Adam takım oyuncusu fazla bir şey beklememek lazım kaç tane maçını izledim gelmeden.Bu adam bu kadar.3 gol 3 asist bitirir ligi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam takım oyuncusu fazla bir şey beklememek lazım kaç tane maçını izledim gelmeden.Bu adam bu kadar.3 gol 3 asist bitirir ligi.
Iste o zaman neden 10 milyon + YILLIK yaklasik 4 milyon eurodan 4 yil imzaladin derler adama!!
Yoo beklemiyoruz ama beklediğimi bişey var, topu gelişine bir kere gondrririsin, hadi iki olsun ama her seferinde göndermek komik olmaktan da çıktı. Yetmedi, Selçuk topu tolgaya verdi, tolga buna verdi bu ne yaptı topu geri yuvarladı, bu da çok komikti.Maliyetli olduğu kesinde 2 idmanla yeni gelmiş oyuncunun şu maçta performansıyla yerin dibine gömülmesi komiğime gidiyor. Durun herif 5-6 maç oynasın.
Hemen Messi gibi oynamasınIMI bekliyorsunuz bu kazmalarla
Yoo beklemiyoruz ama beklediğimi bişey var, topu gelişine bir kere gondrririsin, hadi iki olsun ama her seferinde göndermek komik olmaktan da çıktı. Yetmedi, Selçuk topu tolgaya verdi, tolga buna verdi bu ne yaptı topu geri yuvarladı, bu da çok komikti.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yahu saçma sapan yorumlar okuyoruz bu konuda daha ilk maçında ne bekleniyordu çok şaşkınım ki adam kötüde oynamadı.Top ayağına yakışıyor,oyun görüşü ve topla kat edebilme yeteneğide var Yasin-Sinan rezilleriyle ilk maçında ne yapacaktı Sneijder zaten bizi Sinan-Yasinle oynarken 2 sene önce 6.olmaktan kurtarmıştı doğru bunu unuttum.