Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.259
- 2.168
erdem aslan iyi bir galatasaraylidir recepyallah antuya kus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erdem aslan iyi bir galatasaraylidir recepyallah antuya kus
suphelerım varerdem aslan iyi bir galatasaraylidir recep
bende o fikirdeyim, bir halt yiyemedi kasaba takımına karşısuphelerım var
Bir kere şunu aklımıza kazıyalım Belhanda 10 numara oyuncusu değil,
Daha çok gezgin hatta kanatlara bile yatkın,azımsanmayacak derecede süratli,ince bilekli bir arkadaş,ama bununla birlikte muazzam pas yeteneği ve isabeti yok..
Şut yeteneğine gelince bence vasat,öyle 20-30 metreden 90'a şut çıkaracak bir tekniği de yok..
Yetenekli ama iyi takım kurulursa etkili olur..
Etinden sütünden yararlanmak için tribüne oynayan bir oyuncu işte bileklerine hakim..
Hepsi bu..
Beklentileri bu yönde tutarsak mantıklı olacaktır..
kenan sanırım sucuk vaktin geldibende o fikirdeyim, bir halt yiyemedi kasaba takımına karşı
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yemiyorum bu aralar çok osurtuyorkenan sanırım sucuk vaktin geldi
Bunu boşa engellememişim ben. Biri şuna zaten videonun Östersund maçındaki topla buluştuğu anları içerdiğini söylesin. Çünkü IQ'su yetmiyor, idrak edemiyor.
Yahu ben dahil herkes zaten maçı izledi. Ne yaptığını, neler yapmadığını, neler yapamayacağını az çok belli etti. Kime neyi anlatmaya çalışıyorsun sen? Laflara bak laflara. Futbol sadece top ayaktayken oynanan bir oyun değilmiş. Bunu diyen adamın profilinde Wesley olması ayrı komedi.futbolun sadece top ayagindayken oynanan bi oyun olmadigini idrak edemeden baskalarinin IQlari hakkinda yorum yapman da ilgincmis renkdas
Bu yönünü çok övenler vardı. Sneijdete göre daha hareketli ve topsuz oyunda daha aktif diyenler vardı. Kuyruklu yalan bu.Topsuz alanda daha etkili olmalı daha fazla sorumluluk alması şart
sakat oynadi diyorlardi bunun etkisi vardir belkide umarim ilerde düzelirBu yönünü çok övenler vardı. Sneijdete göre daha hareketli ve topsuz oyunda daha aktif diyenler vardı. Kuyruklu yalan bu.
sent via GSC