#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav karsimizda ki rakip az bir üstlerine gidince topa allah ne verdi ise vurdular, bu seviyeden bahsediyoruz, ptt liginde ki takimlar bile daha derli toplu oynuyor. Herkes tolgaya salliyor, evet kalasin teki ama bu adam tolga kadar sorumluluk almadi.

Evet Nice gibi muhteşem bir takım olgusundan Tolga-Yasin-Selçuğun içine düşen sakatlıktan zar zor yetişen adam kesinlikle öldürülmeli bu maçtan ötürü,Östersund 11 kişi kapanıp savunma yaparken bizim zeka yoksunu beklerimiz ölü orta sahamız ve aptal kanatlarımız oyunu sıkıştırıp dururken bu adamdan ne bekledik ben anlamıyorum gerçekten.Gomise alda at dedi Sinana alda at dedi oyunu açmaya çalıştı ama bu kadar daha fazlasını kimseden bekleyemem Bruma gibi bir kanat oyuncumuz olsa ve böyle oynasa anlam verirdim.

basligin arap yasin olarak degistirilmesini talep ediyorum

Lan gevşek seni zorla mi alıp çıkardık sahaya ? Bu kafayla devam ederse yine boşa giden milyonlar

Bence Maicon'la Belhanda iyiydi bugün

Hücumda gayet yaratıcı olabilecek bir oyuncu olduğunu bana hissettirdi

Rahat çalım atıyor,beklenmedik şekilde dağınık oluyor çalım atarken ve rakibe yediriyor

Çalımlar sonrası da güzel paslar attıda bir pozisyon vardı adam calım sonrası Tolga'ya attı topu tolga sorumluluk almadı Belhanda'ya geri attı :D :D :D

Adam o anda hayattan soğumuştur eminim

Belhanda'yı ıslıkladılar ama Belhanda ve Maicon ıslıklanacak bir şey yapmadılar bence.

Kesinlikle. Bu maçta sorumluluk alması gereken adamlar Selçuk ve Belhanda.

Galatasaray'da 10 numara alıyorsun. Sneijder gönderilmeden özellikle. Büyük sorumluluktur bu. Kaldıramayacaksan kabul etmeyeceksin.

Bütün maç korkak oynadı. Gram sevmediğim Tolga kendini yırttı. Yeteneği belli ama sorumluluk aldı. Belhanda top gelirse oynarım diye gezip durdu.

Avrupa'dan elendik, bu maçta yapması gerekeni bu maçtan sonra yapsada çokta önemli değil artık bana göre.
Ha iste olay budur, sezon acilisi, moral kaynagi, Avrupa arenasi, o on numalari formayi sana yönetim veya teknik direktör vermis olabilir, kabul ediyorsan bunun altindan cikacaksin.
Ama ben sahada Tolganin önüne top yuvlarayan adam görürsem elestiririm, ilk maciymis falanmis umrumda olmaz.

Yanına 2 tane çok iyi kanat almamız lazım. Yoksa kendimizi de bu herifi de yeriz.

Fenerlilerin bir alex değil lafını şimdi daha iyi anlıyorum...

kesinlikle bi başrol değil yardımcı oyuncu. yani üzerine sorumluluk verilecek ,oyuna liderlik yapması beklenecek bi oyuncu değil. işleyen bi takımda iş yapabilir

4 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş ile orta sahadan herhangi bir yerine alınsa kimse laf etmezdi bu arkadaşa ama gelir gelmez üzerine aldığı(10 numara) yükünü kendi istedi işin özü futbolcu dediğin biraz zeki olacak. Ben futbolcu olsam bana 80-90 ne varsa sar derdim.

Ve tekrar ediyorum kendisi zehir gibi çalışan beklere sahip 4-3-3'ün orta üçlüsünden biridir aynı sneijder gibi. 10 numaraya koyan da oynatan da ayrıca maldır.

İki tane ofansif kanat ve yanına gelecek 2 tane oyuncu olmadığı sürece çok büyük rezaletler yaşarız geçen seneki gol sayısına yetişemeyiz.

Bu adamı Sneijder ile oynatacaktin tek bir şey yapamaz ne zaman bir takımı sirtladi gösterin bana

Ha iste olay budur, sezon acilisi, moral kaynagi, Avrupa arenasi, o on numalari formayi sana yönetim veya teknik direktör vermis olabilir, kabul ediyorsan bunun altindan cikacaksin.
Ama ben sahada Tolganin önüne top yuvlarayan adam görürsem elestiririm, ilk maciymis falanmis umrumda olmaz.

Kesinlikle katılıyorum.

Tolga selcuk gitsin fernando imbula gelsin o zaman ancak faydalı olur

Modriç, Kroos ikilisi arkada CR7-Bale ikilisi ile önünde oynasında görelim gerçek Younes'i

takımda kanat yok, sneijder i bedavaya gönderip 8m euro'ya 10 numara alıyorsun. suc belhanda da degil.

Dursunun hangi capta bir gerizekali oldugunun bir baska kaniti.

Ya arkadas ben bazi onemli sirketlerde yoneticilik yaptim. Ama hic spor yoneticiligi yapmadim. Ama ben hic bilmedigim bu spor yoneticiligi yapiyo olsaydim bir kere asla belhandaya 10 numarayi giydirmezdim. Cunku zaten camianin %90 ninin kalmasi gerektigine inandigi Sneijderi yolluyorsun.

Bu zaten basli basina ilk basarisizlikta sana cok agir vuracak bi olay. Ustune sanki Sneijderin yerine alinmis gibi getirip alel acele 10 numarayi verince bu sana toplam 100 milyon lira maliyetli oyuncuyu resmen atese atiyorsun.

Birak herif 21 no ile devam etsin. Kamuoyuna cik GS baskani olarak de ki "GS bir donusum yapiyor ve bu donusumde klasik 10 numaralara yer olmayacak cunku dunya futbolu bu yone gidiyor ve biz GS yonetimi olarak bu yonde degisime karar verdik. Bu surec ve bu degisim kolay olmayacak , cesitli yol kazalari yasayacagiz ancak bu degisimin orta vadede GS a buyuk fayda saglayacagini hep beraber gorecegiz. Bu zorlu donemde taraftarimizdan beklentimiz bize biraz zaman taniyip destek olmalaridir." de ve baskiyi hem belhandadan al hem tudordan. Onlarin performansini artir!!

Ama nerde dursunda o vasif ??!! Cemiskezeksporu yonetemeyecek adam geldi koca GS i yonetiyor sonrada olanlara sasiranlar oluyor! :(

Son düzenleme:
belhanda-gomise kızamıyorum çünkü bu adamlar tarz olarak bir sneijder-podolski gibi bireysel yeteneklere sahip değiller..bu adamlardan ancak takım olgusunu yaratırsan fayda alırsın.. bence ilk maçtan gömmeye gerek yok biraz zaman geçsin ama bir sneijder olmayacağı çok açık arkasına 2 sağlam adam şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt