#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız geri pas olayını ben de çok dile getiriyorum Keramettin.

Bir bu iki Selçuk. Rakibe asist vere vere delirtiyorlar adamı. Insan doğrudürüst bakmadan etmeden geri pas atar mı yav.

Belhanda bunu neredeyse istinasız her maç en az bir kere yapıyor.

sent via GSC

Can, bir tane futbola dair yorumun yok. Eğer buna devam edersen seni konudan atacağım.

Burada kaç insan adamın futbolundaki eksikleri anlatıyor sen video koyuyorsun iyi hareketlerin olduğu üstüne herkesin kötü oynadığo maçları falan örnek veriyorsun.

Bak abicim, bu adamı ben statta izledim kaç kere ve statta o yediği haltlar daha net gözüküyor. Geri pas olayını kaç kere yazdım bir kişi de evet yapıyor demedi üstüne Karabük maçında gol yedik yine sorun etmediniz. Siz bu adam ne yapsa zaten eleştirmeyeceksiniz olayınız futbol falan değil olayınız söylediğim lafı yemeyeyim trollük yapayım. O videonun batırdığı pozisyonlar için olanı da yap koy bakalım neler çıkacak?

Neyse futbol konuşmayıp burada yazan çoğu kişinin emeğini iki kelimeyle yok sayacaksan bu konuda yazmana hak görmeyeceğim bundan sonra.

Karşı görüşlere az tolerans olunduğunu biliyorum zaten sıkıntı yok,Senin mesajını görmedim bile önceki sayfalardan gördüğüm birkaç mesaj için atmıştım olmadığı maçlarla ilgili mesajı,Trollük falan değil yaw Belhanda ilk geldiğinde Arabistana dön diyenlerdir Troll,ben adamın fazla maliyetli olduğunu söylüyorum ama futbolculuğunun burada abartıldığı kadar kötü olmadığınıda söylüyorum işte,Bin türlü olumsuz mesaja oyuncuya hakarete böyle bir şey yazdın mı da şimdi bana seni konudan atarım diye laf ediyorsun anlayamıyorum,Belhanda olmayınca herşey iyiymiş ya al işte örnek verdiğim maçlarda herşey çok iyiydi demekte mi suçmuş,Hatta senin burada Belhanda yorumlarına kısmen katılıyorum yetenekli ama mental sorunlardan ötürü tam performans veremiyor belkide hiçbir zaman veremeyecek.Neyse sizin bileceğiniz iş benim görüşüm budur

İlk başlarda iş ahlakı olmadığı için saha içinde laubali davranmasına çok uyuz oluyordum. Hatta bu isteksizliği bazı özelliklerini görmemizi engellediğini düşünüyordum ve az da olsa umudum vardı ama artık hiç yok.

Saha içinde mücadele etmiyor, agresif değil, hırslı ve kararlılık yok deniliyor ya, belki de bu saydıklarımın hepsini laubali olduğu için değilde böyle bir yeteneği ve vasfı olmadığı için yapamıyor olmasın, bir de bu açıdan bakmak lazım.

Mental açıdan sorunların vardır, maç içinde sürekli kopuklar yaşarsın mücadele etmekten kaçınırsın ama gerçekten yetenekli birisiysen topu kontrol edişinden arkadaşına pas attığın sürede ne kadar yetenekli olduğun anlaşılır. Belhanda hiç bir maçta topu aldığında ağırlığını koyamadı. Şu ana kadar ki kötü performansını ben laubali oluşuna ve mental problemlerine bağlamıyorum.

Yaptığı geri paslarını yapan Selçuk'a denmedik laf kalmazken Belhanda'yı savunanlar en azından şunu bile söylemiyorsa samimi filan değiller.

Mesela Feghouli geldiği günden fiziki açıdan sıkıntıları vardı, tam hazır değildi. Form tutmaya başladığı her an etkili olmaya ve oyun zekasıyla fark yarattığını gördük. Tamam Feg de kopukluklar yaşıyor maç içinde ama top ayağına geldğinde resitaller sunuyor, Belhanda da bunlarn hiçbiri yok.

Son düzenleme:
Karşı görüşlere az tolerans olunduğunu biliyorum zaten sıkıntı yok,Senin mesajını görmedim bile önceki sayfalardan gördüğüm birkaç mesaj için atmıştım olmadığı maçlarla ilgili mesajı,Trollük falan değil yaw Belhanda ilk geldiğinde Arabistana dön diyenlerdir Troll,ben adamın fazla maliyetli olduğunu söylüyorum ama futbolculuğunun burada abartıldığı kadar kötü olmadığınıda söylüyorum işte,Bin türlü olumsuz mesaja oyuncuya hakarete böyle bir şey yazdın mı da şimdi bana seni konudan atarım diye laf ediyorsun anlayamıyorum,Belhanda olmayınca herşey iyiymiş ya al işte örnek verdiğim maçlarda herşey çok iyiydi demekte mi suçmuş,Hatta senin burada Belhanda yorumlarına kısmen katılıyorum yetenekli ama mental sorunlardan ötürü tam performans veremiyor belkide hiçbir zaman veremeyecek.Neyse sizin bileceğiniz iş benim görüşüm budur
Verdiğin reaksiyon yanlış.

Sana yönelik veya oyuncuya yönelik hakaret varsa raporla, cidden anlamıyorum yönetimdeki çocuklar bu tarz mevzulara özellikle dikkat ediyorken nasıl hala bu tarz şikayetler oluyor.

Şimdi bak sen desenki Belhanda yokken hücumda kilit çözmek daha zor oluyor Yasin mi oynasın? Bu bile kişisel olarak mantıklı bir sav oluyor.

Ama video koyup şu maçlarda yoktu naptık dersen buna haklısın demek mümkün değil.

Ayrıca pas yüzdesini yükseltmedikçe bu tartışmalar devam eder. Sürekli dikine oynayan bir oyuncu olsa bir derece sineye çekilir ama orta sahada inanılmaz top kayıpları yapıyor zaman zaman. Selçuk gibi sürekli yana geriye pas yapsın demiyorum ama daha az top kaybıyla oynamalı. Bir büyük eksiği de ceza sahasına girmemesi. Tolga bile sürpriz koşularla gol bulabilirken Belhanda'nın bunları yapmaması kabul edilemez.

Top kaybı yapmak istatistiksel olarak direk dikkats alınacak bir durum değil yalnız.

Bu kimi zaman sorumluluk aldığını da gösterir oyuncunun.

Mustafa Sarp hiç top kaybetmezdi malum :))

Yeteneklerinin gerçekten de büyük takımlar için çok zayıf olduğundan mıdır veya gamsız laubali bir karaktere sahip olmasından mıdır bilemem lakin Galatasaray'ın oyuncusu değil bu çok net. 3-4 milyon avroya gelmiş olsa, senelik maaşı 2 milyon avro falan olsa bu kadar eleştirilmezdi lakin performansına bakıldığında ve maliyeti de göz önüne alındığında bu derece eleştirilmesi hatta yerin dibine sokulması gayet normal. Bari şu kalan 15 maçta katkı verse de bir şeyler yaptı desek. Şu kadro kıtlığında çok işimize gelirdi. Amma ve lakin o ışığı hiç vermedi maalesef.

Edit: Bir de hakikaten şutu yok şaka gibi. O beğenmediğimiz Lincoln ve Felipe'nin dahi şutörlüğü vardı.

Son düzenleme:
Verdiğin reaksiyon yanlış.

Sana yönelik veya oyuncuya yönelik hakaret varsa raporla, cidden anlamıyorum yönetimdeki çocuklar bu tarz mevzulara özellikle dikkat ediyorken nasıl hala bu tarz şikayetler oluyor.

Şimdi bak sen desenki Belhanda yokken hücumda kilit çözmek daha zor oluyor Yasin mi oynasın? Bu bile kişisel olarak mantıklı bir sav oluyor.

Ama video koyup şu maçlarda yoktu naptık dersen buna haklısın demek mümkün değil.

Raporlamayı pek kullanmıyorum açıkçası ben sadece 1 durumda kullanmıştım oda Özel Mesajdan küfür olayında,Futbolcuya edilen hakaretleri takip etmiyorum tabiki ama Belhandaya baya laf edildi yani aklımda böyle kalmış diye söyledim bunu,Ben sanki burada insanlara bu doğrudur diye diretiyorum benim kendi fikrim bu benim gibi düşünenlerden daha fazla bir kitlede aksini düşünüyor zaten,Belhandaya en az 5-6 kere kötü oynadı yazdım burada benim yaptığımın trollük olduğunu düşünmüyorum.Videodaki performansı bence harika orada attığı pasları atacak ligde 1 yada 2 oyuncu vardır onun için attım.

2 mac haric asiri les adam. Allah askina adam mac basina 3 kontra yediriyor. Ligin acik ara en fazla top kaptirsn adaml. Yemisim modernligini. Sut bile cekemiyor

Karabük maçında geri hatalı bir pasından gol yemiştik onun dışında hafızamda kalmış çok bir pozisyon yok ama sıkıntılı geri pasları var doğru,En az 7-8 tane iyi oynadığı maç var bana göre ama işte sen farklı bakıyorsun ben farklı,Şuttan ziyade daha çok asist ön planda Belhandada aynı Quaresmada olduğu gibi,Quaresmanın şutları berbat ama çok iyi futbolcu

Raporlamayı pek kullanmıyorum açıkçası ben sadece 1 durumda kullanmıştım oda Özel Mesajdan küfür olayında,Futbolcuya edilen hakaretleri takip etmiyorum tabiki ama Belhandaya baya laf edildi yani aklımda böyle kalmış diye söyledim bunu,Ben sanki burada insanlara bu doğrudur diye diretiyorum benim kendi fikrim bu benim gibi düşünenlerden daha fazla bir kitlede aksini düşünüyor zaten,Belhandaya en az 5-6 kere kötü oynadı yazdım burada benim yaptığımın trollük olduğunu düşünmüyorum.Videodaki performansı bence harika orada attığı pasları atacak ligde 1 yada 2 oyuncu vardır onun için attım.
Tamam da kullanmıyorsan bu konuda şikayet etmen mantıksız oluyor her mesajı takip etmek mümkün değil böyle ortamlarda.

Sen kendi adaletini sağlamaya çalışırsan bu da antipatik algılanır.

Mesela bazı gerçekler var Terim bu adamı nedense kullanmıyor pek bu da büyük bir hata olur bir şekilde oynaması lazımki en azından piyasası kaybolmasın.

Karabük maçında geri hatalı bir pasından gol yemiştik onun dışında hafızamda kalmış çok bir pozisyon yok ama sıkıntılı geri pasları var doğru,En az 7-8 tane iyi oynadığı maç var bana göre ama işte sen farklı bakıyorsun ben farklı,Şuttan ziyade daha çok asist ön planda Belhandada aynı Quaresmada olduğu gibi,Quaresmanın şutları berbat ama çok iyi futbolcu

Gol yemedik cünkü Fernando habire bu lesin arkasini temizlemekle mesgul. Gecen sezon ki takima koy bunu, her mac gol yerdik bunun yüzünden.

Tamam da kullanmıyorsan bu konuda şikayet etmen mantıksız oluyor her mesajı takip etmek mümkün değil böyle ortamlarda.

Sen kendi adaletini sağlamaya çalışırsan bu da antipatik algılanır.

Mesela bazı gerçekler var Terim bu adamı nedense kullanmıyor pek bu da büyük bir hata olur bir şekilde oynaması lazımki en azından piyasası kaybolmasın.

18000 inci beğenin benden geldi. :D

Terim kafayı yemediği için kullanmıyor olabilir. Şu an her maç final niteliğinde. Riske edilmemesi gerekir. Belhanda varken 10 kişi en fazla 10,5 kişi oynuyoruz.

18000 inci beğenin benden geldi. :D

Terim kafayı yemediği için kullanmıyor olabilir. Şu an her maç final niteliğinde. Riske edilmemesi gerekir. Belhanda varken 10 kişi en fazla 10,5 kişi oynuyoruz.
Bence iç saha maçlarında kullanmak lazım dışarıda neyse de iç sahada daha çok ofansif yönünü gördüğümüz için eksileri daha az gözüküyor.

Yasin yerine tercih edilebilir elde daha iyisi de yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt