#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu belhanda kalan maçlara asılsa çok iyi bir performans ortaya koysa derbi filan kazandırsa eminim şuan eleştirenlerin çoğu gelir burda alkışlar.

Biz istemez miyiz bu adam iyi oynasın maç kazandırsın. Ama mevcut durumu gerçekten eleştiriyi hakediyor.

Umarım kalan maçlarda bari bizi yanıltır laflarımızı yedirir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda el freninden baska birsey degil. Hangi akici oyunden bahsediyorsun? Mariano 100 kat daha önemli

Tolga-Selçuk-Sneijder-de Jong gibi hantal bir orta sahadan daha hızlı oyunculara geçtik bunun payının daha büyük olduğunu düşünüyorum ben,Selçuk-Sneijder total olarak Belhanda-Ndiayeden daha üst seviye oyuncular olabilir mesela ama şuanda eski halleri yok,bak işte son Osmanlı maçında eski orta sahaya döndük ne olduğunu gördün sadece Tolga fizik gücüyle direnç koyabildi

Para yönünden bakarsak daha iyisi alınırdı. Mevcut performansı da kötü. Zaten eksikliği belli olmuyor hiç.

Ama madem para verdik Selçuk oynayacağına 8 numara Belhada olmalı

Akşam bu oynayacağına Sinan Gomis ile çift forvet çıksak bari

Tolga-Selçuk-Sneijder-de Jong gibi hantal bir orta sahadan daha hızlı oyunculara geçtik bunun payının daha büyük olduğunu düşünüyorum ben,Selçuk-Sneijder total olarak Belhanda-Ndiayeden daha üst seviye oyuncular olabilir mesela ama şuanda eski halleri yok,bak işte son Osmanlı maçında eski orta sahaya döndük ne olduğunu gördün sadece Tolga fizik gücüyle direnç koyabildi

Sneijdere bu takima
Belhanda gecen seneki takima koy, belhandaya ana avrat düz gecmezsen, GSli felan degilim.

Osmanli macini diyorsun. Yahu Belhanda fb ve bjk krsi rezaletlerin babasini oynadi. Kücük maclarin adami diyorduk, onlarda bile miciyor.

Belhandadiz son kac mactir cok iyiyiz.

Her maç öncesi bu maçta ağırlığına koyacak, akşam golü ve asisti var, akşamki performansı herkesi susturacak bu sefer, ağırlığını koyacak gibi cümleler okumaktan sıkılmadınız mı?

Ligin yarısı bitti. İkinci yarı başladı yarış kızışıyor ve hala Belhanda beyfendi'nin bir maçta birşeyler yapmasını bekleyenler var.

İyi bir oyuncu olsaydı, bunu savunanlar bile yukarda yazdığım yazıları yazmazlardı. Umut içinde olanlara saygım sonsuz ama sadece umut işte...

Müsterih olun; sene sonu takımdan şutlanacak.

Hantal bir orta sahadan hızlı bir orta sahaya geçmişiz. Neye göre hızlı? Fit görünümlü ve biraz hızlı koşabilen her herifi neden hızlı ilan ediyorsunuz?

Bu arkadaş topu ayağından ne kadar hızlı ve etkili şekilde çıkartabiliyor? Tek pasta ne kadar başarılı? Top ayağına gelince 2 saat ayak ucuyla düzelttikten sonra yanındaki adama bile atacağı pasın şiddetini ayarlayamıyor bazen.

Hantal bir orta sahadan hızlı bir orta sahaya geçmişiz. Neye göre hızlı? Fit görünümlü ve biraz hızlı koşabilen her herifi neden hızlı ilan ediyorsunuz?

Bu arkadaş topu ayağından ne kadar hızlı ve etkili şekilde çıkartabiliyor? Tek pasta ne kadar başarılı? Top ayağına gelince 2 saat ayak ucuyla düzelttikten sonra yanındaki adama bile atacağı pasın şiddetini ayarlayamıyor bazen.
Geçen Linnese şut çeker gibi pas attı kupa maçında beceriksiz. Sinirim bozuldu, gülme krizine girdim sinirden.

Pas atamaz, topu kontrol edemez, şut çekemez. Ve bu adam bizden neredeyse 3,5 Milyon € alıyor. Güler misin ağlar mısın.

sent via GSC

Sneijdere bu takima
Belhanda gecen seneki takima koy, belhandaya ana avrat düz gecmezsen, GSli felan degilim.

Osmanli macini diyorsun. Yahu Belhanda fb ve bjk krsi rezaletlerin babasini oynadi. Kücük maclarin adami diyorduk, onlarda bile miciyor.

Belhandadiz son kac mactir cok iyiyiz.

Değiliz işte Osmanlı ve Kayseri maçının 2.yarısı geçen seneden esintiler vardı Belhanda olsada kötü olabilirdik tabi ama o yokkende kötü olabiliyoruz demek ki

Fernando-Ndiaye-Belhanda üçlüsü de Jong-Selçuk-Sneijderden daha hızlı değilse hiç birşey demeyin daha tamam yaw boşuna burada bişey anlatmayalım

Ofansif bölgede topu ayağına aldığında doğru iş yaptığı anda pozisyona giriyoruz.

Sene başından beri diyorum sıkıntı mentalite ve bu yöndeki eksikliklerini gidermediği sürece de bu adamı izlemek çekilmez oluyor.

Umarım bir şey olur da 10 kağıt üstüne yollarız.
Ilk paragraf olayı özetliyoruz bizde zaten ısrarla bunu yapmasını bekliyoruz
Ilk postlardada yazdım çok free adaptasyon sorunu büyük olan bir oyuncu fransa dışında hep kaybolmuş

Bir diğer hususta şu klavye basında aslan kesilen arkadaşlar çok merak eden varsa birgün organizasyon yapıp bir buluşma yapalım bakalım o zamanda böyle konusabiliyormu merak ediyorum
Burda herkes aslan kaplan

abv juve

Riquelme benzetmem uymamis olabilir

arjantinli bir united oyuncusu vardir , yine juan , juan veron

biraz belhandayla benzestirilebilir illa biriyle kiyaslanacaksa

Veron mu? Yapma Sinan.
Belhanda kim Veron kim.

Son düzenleme:
Sinan bence futbol dışı yorumlarına devam et sen burada.

Veron ile Belhanda nın uzaktan yakından alakası yok.

sent via GSC

Belhanda yerine ben arfa'yi almis olsaydik Alex etkisi yapardi

Türkiye ligine uygun bir futbolcu ben arfa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt