#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pas becerisi var da topun şiddetini ayarlayamıyor. Tembel pas veriyor çokça. Oyun zekası da var aslında. Olmayan şeyler hırs, azim, kararlılık. Adam hiç bir şekilde adrenalini hissetmiyor.

Saha içinde mücadele etmiyor. Top ile hareketlenmiyor doğru düzgün.

Yürüyerek çalım atmaya çalışıyor ama fiziksel olarak onu yapacak kadar kıvrak veya çevik de değil.

Yetenek kısmına katılmıyorum ama mental açıdan çok kötü bir oyuncu olduğu için yeteneğinin %20'sini bile zor sergiliyor. Bu da 28 yaşından sonra değişmez. Maksimumu bu olan bir isim.

hem kotu bir herif hem de kotu bir herif degil

10 Numara'yı giyiyorsa skora net katkı verecek! Değilse 66 numara boşta verin giysin sesimizi çıkarmayalım!

belhanda daha kendı karar vermedı nasıl bı topcu olduguna o yüzden taraftarların ikilemde kalması normal

Valla arkadaşlar o beğenmediğimiz karşı yakanın aldığı 10 numara daha fazla katkı sağladı takıma.

Kornerden iki orta açtı diye kral ilan edilmez bir adam.

Kalburüstü her maçta vasat oynadı, Feghouli'de de umursamazlık var mesela ama oyun zekası yok yüksek, Belhanda'nın oynadığı oyun buna değmiyor.

Kendisinin yokluğunda Trabzon maçı ve Osmanlı ilk yarısında inanılmaz oynamıştık Takım çok iyide işte Belhanda sırıtıyor biraz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
vay anasını ben de pas verirken topa vurmayı unutuyor sanıyordum

İdmanda falan en iyi pasları atıyordur eminim. Maç içinde aşırı umursamaz. Tribünden maçını izledim bu sene en az 7-8 defa. İyi düşünüyor güzel yere pası atacak diyorsun ama şiddetinde koordinasyon sorunu yaşıyor.

Wesley de ilk geldiğinde 4-5 ay bunu yaşamıştı. Ama o 6 ay topa değmemişti bize geldiğinde. Belhanda'da ki sorun kalıcı gibi. Sene sonu elden çıkartmalıyız biraz parlatıp. Çin'e 15 Milyon Euro'ya itemelik futbolcu tam.

Bari bu macta bir ise yara. Ligin kader maci. Sivama oynarsan yine

Kendisinin yokluğunda Trabzon maçı ve Osmanlı ilk yarısında inanılmaz oynamıştık Takım çok iyide işte Belhanda sırıtıyor biraz diye düşünüyorum
Can, bir tane futbola dair yorumun yok. Eğer buna devam edersen seni konudan atacağım.

Burada kaç insan adamın futbolundaki eksikleri anlatıyor sen video koyuyorsun iyi hareketlerin olduğu üstüne herkesin kötü oynadığo maçları falan örnek veriyorsun.

Bak abicim, bu adamı ben statta izledim kaç kere ve statta o yediği haltlar daha net gözüküyor. Geri pas olayını kaç kere yazdım bir kişi de evet yapıyor demedi üstüne Karabük maçında gol yedik yine sorun etmediniz. Siz bu adam ne yapsa zaten eleştirmeyeceksiniz olayınız futbol falan değil olayınız söylediğim lafı yemeyeyim trollük yapayım. O videonun batırdığı pozisyonlar için olanı da yap koy bakalım neler çıkacak?

Neyse futbol konuşmayıp burada yazan çoğu kişinin emeğini iki kelimeyle yok sayacaksan bu konuda yazmana hak görmeyeceğim bundan sonra.

Bir de bu adama ödenen para. 10 milyon euro bonservis 3.5 milyon euro maaş.

Bırakın da beklenti yüksek olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt