Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Bugün Galatasaray kaybetmedi kazandı sen fegholuyi 10 oynuyor diye yerden yere vuruyordun tudor uYahu rakip takımın gölünün alakası nedir şimdi? Bugün takım halinde kötü idik, Belhanda ise çabaladı, bunu zaten bugüne kadar eleştirenler de kabul ediyor. Ancak, bu durum Belhandanın defolarını yok etmez. Şu an çok zayıf bir orta sahamız var ve buna rağmen büyük çoğunluk Belhanda'ya güvenmiyor. Bunun suçlusu bu büyük çoğunluk değil, bugüne kadar ortaya koyduğu performans ile Belhanda. Ndiaye gittiği gün yazdığımı tekrar ediyorum, bu denli yatırım yapılan birisi artık bu noktadan sonra sazı eline almalı, alamayacak ise herkes kendi yoluna. Ben bu maçta olan çabasını tebrik ettim ama o kadar. Benim adıma henüz sazı eline alabilmiş değil, umarım önümüzde ki maçlar bu durum gelişir.
Lafım hepinize, kocaman adamlarsınız ve Galatasaray için çok önemli bir mağlubiyet sonrası derdiniz yine bir iki isim olmuş. Bugün takım halinde berbat oynadık ve takım halinde berbat bir şekilde kaybettik. Gel ben senin ağzını tatlandırayım.
Bugün ne düşünüyorsun
abv juve