#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu rakip takımın gölünün alakası nedir şimdi? Bugün takım halinde kötü idik, Belhanda ise çabaladı, bunu zaten bugüne kadar eleştirenler de kabul ediyor. Ancak, bu durum Belhandanın defolarını yok etmez. Şu an çok zayıf bir orta sahamız var ve buna rağmen büyük çoğunluk Belhanda'ya güvenmiyor. Bunun suçlusu bu büyük çoğunluk değil, bugüne kadar ortaya koyduğu performans ile Belhanda. Ndiaye gittiği gün yazdığımı tekrar ediyorum, bu denli yatırım yapılan birisi artık bu noktadan sonra sazı eline almalı, alamayacak ise herkes kendi yoluna. Ben bu maçta olan çabasını tebrik ettim ama o kadar. Benim adıma henüz sazı eline alabilmiş değil, umarım önümüzde ki maçlar bu durum gelişir.

Lafım hepinize, kocaman adamlarsınız ve Galatasaray için çok önemli bir mağlubiyet sonrası derdiniz yine bir iki isim olmuş. Bugün takım halinde berbat oynadık ve takım halinde berbat bir şekilde kaybettik. Gel ben senin ağzını tatlandırayım.
Bugün Galatasaray kaybetmedi kazandı sen fegholuyi 10 oynuyor diye yerden yere vuruyordun tudor u
Bugün ne düşünüyorsun

abv juve

Bugün Galatasaray kaybetmedi kazandı sen fegholuyi 10 oynuyor diye yerden yere vuruyordun tudor u
Bugün ne düşünüyorsun

abv juve
Bugün gördüğüm Feghouli en etkili oyunculardan biri idi. Buna rağmen oynadığı yer hala daha yanlış, oyundan çıkması zaten yanlış. Tudoru eleştirdiğim nokta ise iki tane on numara ile oynayıp kanatsız oynaması idi, daha doğrusu yerden yere vurduğum noktalardan sadece biri idi. Bugün olmayan orta saha ile Tudor yönetiminde kaleye şut atamazdık. Bu denli kötü oynamamıza rağmen sakinleşince bir düşünün, rakibin doğru düzgün pozisyonu yok, hakem penaltıyı vermese maç 10-15 dakika kala beraberliğe gelecek. Maç 2-1 olduğunda bile Sinan biraz daha akıllı davranıp biraz daha inansa maç dönecekti. Yani Tudoru falan geçin, o adam ile bizden ne köy olurdu ne de kasaba.

Bu forumda daha önce de söyledim, kavgalar en çok iki konu yüzünden çıkıyor. X oyuncunun veya x teknik direktörün tarafları, cepheler oyuncu veya teknik direktöre göre değişiyor. İkinci sebep ise ortaya karışık yazan provokatörler. Siz bunları içinizden ayıklayıp güzel güzel futbol konuşmak var iken, oyuncu ve teknik direktörler babalarınızın oğulları gibi davranıp bir birinize giriyorsunuz.

Bunu yapanlar da koca koca adamlar, buranın yaş ortalaması az da değil yani. Ha şunu da yazayım, geçmişte bu tür çocukça davranışı ben de yaptım, şimdi kendime gülemiyorum bile.

Son düzenleme:
Kesinlikle merkez orta saha olarak oynamamalı. Yasin'i çıkarıp Belhanda'yı koy takımın çehresi değişir. Geride oynatılırsa yine küfürler havada uçuşur. İleri 4'lü dizilişten bağımsız, Gomis - Feghouli - Rodrigues - Belhanda olmalı.

Olaylara mudahil olma kenan agız tadıyla 2 kavga ızleyemeyecekmıyız..!!

(...). Gel ben senin ağzını tatlandırayım.

Haydaaaaaaaa

609faa42cb32df1a7703a272b9302d07.jpg

İlk geldiğinden itibaren devamlı belhanda hakkındaki görüşüm her zaman sabit bu adam şut konusunda zayıf olabilir ama takımı ilerde tutup top saklayıp ince işleri yapma konusunda yani asistin asisti veya direk asist konusunda ustadır. Bugün oyuna girdikten sonra oyuna inanılmaz bir dinamizm getirdi eğer yararlanamadığımız pozisyonları bitirseydik maçın en gizli kahramanı olacaktı ama Eren, Sinan, Gomis'in kaçırdığı gollerden sonra bunun bir önemi kalmadı. Umarım bu dönüşü şampiyonluk dönüşü olur ve geri kalan maçlarda mental açıdan tamamen toparlanmış bir belhanda bu takımı her türlü şampiyon yapacak performansı gösterir

Saklananlar deliklerinden çıktı ya la lol. İlk 11 başlasa set oyununda aynı performansı verecekti sanki. Herif 2 kıpırdandı iyi lan ahahaha amma ezik tipler var.

Assist'in assistini bile yapamayan da var. Onlara biraz göz dikin!

Donk yerine kesin oynamalı. Donk gibi bir adamın şu takımda oynama şansı olmamalı.

Forvet arkasında oynamalı. Maç içinde gelgitleri olsa da en azından pozisyon üretebilecek, yaratabilecek bir futbolcu. Tek endişem maç içinde yapacağı top kayıpları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt