#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynaması gerekiyordu sonradan girdi ve fena değildi.

Bu maç için özet bu, 10 sayfa tartışmaya gerek yok.

Bugün iyiydi mesajı almış sanki ilk defa sorumluluk aldığını gördük böyle devam şampiyonlukta ihtiyacımız var sana.

Forvet arkasında oynamalı. Maç içinde gelgitleri olsa da en azından pozisyon üretebilecek, yaratabilecek bir futbolcu. Tek endişem maç içinde yapacağı top kayıpları.

Varsın arasıra kaybetsin, en azından pozisyon hazırlıyor. Bu donk denen mal hem oyun kurmayı bilmiyor hem de top kapamıyor. Sonlara doğru sivasın ataklarında geri koştuğunu bile görmedim adamın. Ortasahanın oralarda elma armut topluyordu en son

DVNrtFuWAAIUlXQ

Pes etmek yok kral, sen yeter ki boyle oynamaya devam et.

Varsın arasıra kaybetsin, en azından pozisyon hazırlıyor. Bu donk denen mal hem oyun kurmayı bilmiyor hem de top kapamıyor. Sonlara doğru sivasın ataklarında geri koştuğunu bile görmedim adamın. Ortasahanın oralarda elma armut topluyordu en son

Arasıra değil maç başı 22 top kaybı istatistiği var herifte. Takımın geri kalanını düşürür böyle oyuncular, set oyunudna takımın anasını belliyor. Bugün iyiydi ben beğendim de ilk 11 çıksa normal yerleşik oyunda olacakları biliyoruz. Feghouli kadar oynardı en fazla ki sanmıyorum onu da.

millet beğenmese de ben ısrar ediyorum bu adam ofanstaki silahlarımızdan birisi. ve oynamadığı maçlarda üretkenlikte kabızlık çekiyoruz

Bir kac gün önce de demistim illa oynayacaksa sol kanatta oynamali bu herif.

Merkez oynasin falan diyenler var aman Allah korusun. Bu kadar top kaybi yapan ve sikintili geri pas atan adami merkez de oynatamazsin, yakar seni. Kalemizden ne kadar uzak oynarsa o kadar iyi. Dedigim gibi illa oynayacaksa solda veya sola yakin oynasin, merkez de siritan adami Donk veya Tolga'nin yanina partner olarak düsünmeniz sasirtici.

Donk ve bunu yanyana düsünmek dahi istemiyorum, iki tane vurdumduymaz adam.

Belhanda gamsızsa Donk gamsızlar şehrinin valisidir... Fernandosuz, Ndiayesiz takımda Belhanda'nın olmaması bu kaybın 1 numaralı sebebi.
Uğur karakullukçu

abv juve

bence de solda oynayınca daha etkili 8 numarada falan oynarsa top kayıplarından cok küfür yer bu sefer gol yedirir

Adam girdikten sonra paramparça etmişiz sivasi 4 tane net pozisyon hibe olmuş

abv juve

Şampiyonluğun önemli mimarlarından olacak Reis

Hoca çakma ronaldoyla maestro selçuğu kazanacağına bu adamı kazansın. Ndiaye gittikten sonra bu adamla ego savaşına girerse kaybeden biz olacaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt