Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Adam gol falan atsa burada günlerce yas tutacak ergenler var
Fenerliler bile bu kadar kindar degiller şaka gibi :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girince inşallah kötü oynarda bütün hincimizi bundan çıkarırız denmiyorsa bende birşey bilmiyorumAdam gol falan atsa burada günlerce yas tutacak ergenler var
Hayirdir hayir. Aranizi yapmaya calisiyorum.
Tamam. Burda son bulsun lütfen.Bir daha bana satastigini görmeyeyim ona göre
Bir daha bana satastigini görmeyeyim ona göre
Adriano nasıl gol attı diyip belhandaya vuran tiplerle futbol konuşacak değiliz demiYine girmişsiniz bir birinize. Galatasaray kaybetti hem de çok önemli bir kayıp, kendinize gelin iki dakika.
Olaylara mudahil olma kenan agız tadıyla 2 kavga ızleyemeyecekmıyız..!!Yine girmişsiniz bir birinize. Galatasaray kaybetti hem de çok önemli bir kayıp, kendinize gelin iki dakika.
Satasdigim yoktu acikcasi, sadece Mehmet'e ne kadar gereksiz islerle ugrastigini göstermek icin yazmistim orada.
Aslinda böyle bir yoruma cevap yazmam ama tehdit vari yorumlara da cevapsiz kalmam. Uzatmaya da gerek yok buradan sonra.
Olurmu öyle şey dünya yıldızını gönderip bu apaciyi aldikUğur Karakullukçu: Asistin asisti diye dalga konusu yapılan adam 20 dakikada tüm takım arkadaşlarının toplamından fazla pozisyon üretti... Belhanda nefretini Galatasaray'ın önüne koyanlar dönüp 11'de kimlerin oynadığına baksın bir zahmet.
Anlamiyorlar Ugur anlamiyorlar.
C ve R harfı ile başlayan üyeler gibi.Girince inşallah kötü oynarda bütün hincimizi bundan çıkarırız denmiyorsa bende birşey bilmiyorum
abv juve
Recep bir iki kelamda sen et olmaz sensizOlaylara mudahil olma kenan agız tadıyla 2 kavga ızleyemeyecekmıyız..!!
ne hakkında kardesımRecep bir iki kelamda sen et olmaz sensiz
abv juve
Bunu ilk sayfa ya yazmak lazımUğur Karakullukçu: Asistin asisti diye dalga konusu yapılan adam 20 dakikada tüm takım arkadaşlarının toplamından fazla pozisyon üretti... Belhanda nefretini Galatasaray'ın önüne koyanlar dönüp 11'de kimlerin oynadığına baksın bir zahmet.
Anlamiyorlar Ugur anlamiyorlar.
Konu hakkında değerli fikirlerini bekliyorum bu arada milli maç arası ne zamanne hakkında kardesım
Yahu rakip takımın gölünün alakası nedir şimdi? Bugün takım halinde kötü idik, Belhanda ise çabaladı, bunu zaten bugüne kadar eleştirenler de kabul ediyor. Ancak, bu durum Belhandanın defolarını yok etmez. Şu an çok zayıf bir orta sahamız var ve buna rağmen büyük çoğunluk Belhanda'ya güvenmiyor. Bunun suçlusu bu büyük çoğunluk değil, bugüne kadar ortaya koyduğu performans ile Belhanda. Ndiaye gittiği gün yazdığımı tekrar ediyorum, bu denli yatırım yapılan birisi artık bu noktadan sonra sazı eline almalı, alamayacak ise herkes kendi yoluna. Ben bu maçta olan çabasını tebrik ettim ama o kadar. Benim adıma henüz sazı eline alabilmiş değil, umarım önümüzde ki maçlar bu durum gelişir.Adriano nasıl gol attı diyip belhandaya vuran tiplerle futbol konuşacak değiliz demi
Adriano o golleri barselonada da atıyordu olmayan birşey değildi
abv juve
Gel ben senin ağzını tatlandırayım.Olaylara mudahil olma kenan agız tadıyla 2 kavga ızleyemeyecekmıyız..!!
Ne yazıkkı kötünün iyisi belhanda olacak gibi. Sonucta adamın belirli bi istikrarı var sıctıgı gıbı bazen ıyıde pas atıp oynuyabılıyor. Bence oynasınKonu hakkında değerli fikirlerini bekliyorum bu arada milli maç arası ne zaman
abv juve