#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gol falan atsa burada günlerce yas tutacak ergenler var

Fenerliler bile bu kadar kindar degiller şaka gibi :/

Kimse bugün oynadigi sürede öne ciktigini inkar etmiyor ki. Insanlar bunu her mac bekliyor dogal olarak, bu kadar para verip aldigimiz adama yönelik beklentilerin yüksek olmasi kadar dogal birsey olamaz sonucta yani.

Simdiye kadar da insanlari tatmin etmemesi gayet normal. Insallah düzelir de biz de daha az elestiririz ama hic sanmiyorum. Saman alevi gibi yanip sönecektir yine uzun vadede tanidigimiz normal haline geri dönecektir. Aslinda artik hic oynamasin diyordum da ama son günlerde bir kac arkadasin yorumunu da okudukca bu kadar para verdigimiz bir adamin yedek kalmasi sezon sonunda satarken tamamen aleyhimize isleyecegini kabul ettim.

Zaman zaman oynayabilir. Yoksa hic elden cikaramayiz bunu, kabul ediyorum arkadaslarin bu yöndeki yorumlarini.

Yine girmişsiniz bir birinize. Galatasaray kaybetti hem de çok önemli bir kayıp, kendinize gelin iki dakika.

Bir daha bana satastigini görmeyeyim ona göre

Satasdigim yoktu acikcasi, sadece Mehmet'e ne kadar gereksiz islerle ugrastigini göstermek icin yazmistim orada.

Aslinda böyle bir yoruma cevap yazmam ama tehdit vari yorumlara da cevapsiz kalmam. Uzatmaya da gerek yok buradan sonra.

Yine girmişsiniz bir birinize. Galatasaray kaybetti hem de çok önemli bir kayıp, kendinize gelin iki dakika.
Adriano nasıl gol attı diyip belhandaya vuran tiplerle futbol konuşacak değiliz demi
Adriano o golleri barselonada da atıyordu olmayan birşey değildi

abv juve

Uğur Karakullukçu: Asistin asisti diye dalga konusu yapılan adam 20 dakikada tüm takım arkadaşlarının toplamından fazla pozisyon üretti... Belhanda nefretini Galatasaray'ın önüne koyanlar dönüp 11'de kimlerin oynadığına baksın bir zahmet.

Anlamiyorlar Ugur anlamiyorlar.

Satasdigim yoktu acikcasi, sadece Mehmet'e ne kadar gereksiz islerle ugrastigini göstermek icin yazmistim orada.

Aslinda böyle bir yoruma cevap yazmam ama tehdit vari yorumlara da cevapsiz kalmam. Uzatmaya da gerek yok buradan sonra.

Konuda tek bir mesajim yok benim adimi kullaniyorsun,ne yazmami bekliyordun

Uğur Karakullukçu: Asistin asisti diye dalga konusu yapılan adam 20 dakikada tüm takım arkadaşlarının toplamından fazla pozisyon üretti... Belhanda nefretini Galatasaray'ın önüne koyanlar dönüp 11'de kimlerin oynadığına baksın bir zahmet.

Olurmu öyle şey dünya yıldızını gönderip bu apaciyi aldik
Daha maça çıkmadan gönderelim ben bunu almanyada çok izledim

abv juve

İyi oynadığı maçta sakın ha övmeyin, överseniz çöküyor millet. Medya ve Dursun şu adamdan nefret ettirdi taraftarı. Oyuncun satılmadan yeni gelen oyuncuya o forma numarasını verirsen ne bekliyordun ki? Diğer arkadaşlara tavsiyem, maçları izlerken iyi oynayana iyi oynadı deyin. 10 milyona aldık, vuracaz kırbacı, her maç 4 asist yapacak, gol atmazsa yuh vs mantığıyla değil. Muadili selçuk, Donk, Tolga olan adamı cam fanusa koyup, maçtan maça çıkarman gerekir. Ndiaye'yi satan yönetime ve TDye sevgilerimi iletiyorum bu arada.

Bunu ilk sayfa ya yazmak lazım

Adriano nasıl gol attı diyip belhandaya vuran tiplerle futbol konuşacak değiliz demi
Adriano o golleri barselonada da atıyordu olmayan birşey değildi

abv juve
Yahu rakip takımın gölünün alakası nedir şimdi? Bugün takım halinde kötü idik, Belhanda ise çabaladı, bunu zaten bugüne kadar eleştirenler de kabul ediyor. Ancak, bu durum Belhandanın defolarını yok etmez. Şu an çok zayıf bir orta sahamız var ve buna rağmen büyük çoğunluk Belhanda'ya güvenmiyor. Bunun suçlusu bu büyük çoğunluk değil, bugüne kadar ortaya koyduğu performans ile Belhanda. Ndiaye gittiği gün yazdığımı tekrar ediyorum, bu denli yatırım yapılan birisi artık bu noktadan sonra sazı eline almalı, alamayacak ise herkes kendi yoluna. Ben bu maçta olan çabasını tebrik ettim ama o kadar. Benim adıma henüz sazı eline alabilmiş değil, umarım önümüzde ki maçlar bu durum gelişir.

Lafım hepinize, kocaman adamlarsınız ve Galatasaray için çok önemli bir mağlubiyet sonrası derdiniz yine bir iki isim üzerinden bir birinize girmek, bir birinizi provoke etmek olmuş. Bugün takım halinde berbat oynadık ve takım halinde berbat bir şekilde kaybettik.
Olaylara mudahil olma kenan agız tadıyla 2 kavga ızleyemeyecekmıyız..!!
Gel ben senin ağzını tatlandırayım.

Konu hakkında değerli fikirlerini bekliyorum bu arada milli maç arası ne zaman

abv juve
Ne yazıkkı kötünün iyisi belhanda olacak gibi. Sonucta adamın belirli bi istikrarı var sıctıgı gıbı bazen ıyıde pas atıp oynuyabılıyor. Bence oynasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt